Animals -0 Lions-6

Лъвове……6 Животни..0 е озаглавен материалът на „The Sun“ за снощния мач между България и Англия, завършил с разгромното 6:0 в полза на британците.

Медиите на Острова разкъсват родните запалянковци заради расистките прояви на „Васил Левски“, които на два пъти прекъснаха европейската квалификация. Англичаните бяха обявили, че при обиди от страна на родните фенове ще напуснат терена, но мачът като по чудо завърши.

„Отвратително!“, „Неудачници!“, „Срам за София”, „Изхвърлете ги!”, „Жалки и окаяни!“. Това са само част от заглавията в изданията от Англия.

„Би Би Си“ пък отбелязва, че срещата на „Васил Левски“ е била спирана два пъти заради расистки прояви, включително нацистки поздрав и обидни скандирания. Британската медия цитира думите на председателя на футболната асоциация Грег Кларк, който заяви, че случилото се видимо е разстроило състезателите на „трите лъва“. Той се надява УЕФА да извърши пълно и цялостно разследване на инцидента.

„Английските играчи трябваше да си тръгнат заради раковото образувание на расизма, което отново се появи“, пише „Мирър“.

Заглавието на вестник „Дейли Телеграф“ е „Отвратително!“ и има снимка на футболистите на терена по време на едно от прекъсванията на мача.

„Англия се изправя твърдо срещу лицето на отвратителния расизъм, докато победи България в една срамна нощ в София“, пише изданието.

344 коментара по статията

  1. :)

   Извикали един художник в двореца на Петър Първи, за да украси стените.

   Като всеки бездарник, той се хвалел навред със своето изкуство и се представял за голям майстор. Похвалил се и пред шута на Петър Първи.

   — Най-напред — казал художникът — ще боядисам стените, а след това ще ги изрисувам. Да видиш какво чудо ще направя!

   — А аз мисля, майсторе — отговорил Балакирев, — че ще бъде по-добре първо да изрисуваш стените, а после да им дръпнеш отгоре една боя!

 1. Стар господин помолил кардинал Ришельо да го приеме, за да му покаже плана си на някаква машина, която с помощта на водна па̀ра можела да привежда в движение малко колело. Целта на посетителя била да поиска от кардинала парична помощ.

  — Добре! — отговорил Ришельо. — Вярвам ви! Ще направя всичко, което е възможно, за да ви помогна!

  След това той повикал секретаря си и му казал тихо няколко думи. Изобретателят на парната машина се зарадвал, като сметнал, че най-после ще получи малко пари. Но когато излязъл от кабинета на кардинала, стражата го грабнала и го отвела направо в лудницата, където и умрял.

  Тва е съдбата на нас, непризнатите гении! :(

 2. УЧЕНИЕТО НА ЕПИКУР
  Атиняните се разхождали по брега на морето и философствували.

  — Браво на епикурейците! — казал един. — Мнозина напущат другите школи и стават последователи на Епикур, но нито един епикуреец не е изменил на своето учение.

  Архезилай го чул и се усмихнал.

  — Да — казал той, — от всеки мъж можеш да направиш евнух, но от никой евнух не можеш да направиш мъж.

  дедо, разбра ли ... :)

  1. Тва Божинката вече и по книгите го пишат деба

  2. Еми не мога та мисла... Ако имаш нужда от помощ, обаждай са! ;)

 3. Биин, ако смяташ цялата да я постваш, направи го поне наведнъж и да се свършва:)

 4. А тоя тарикат Цолю и останалите селяни кат него, дет спокойно си паркират таралясниците на газ у обществените подземни паркинги? Бой, ебане, тесни обувки и српска музика за такиви (shake)

  1. а кво да правя ... да сложа газ и да ходя пеш ли? :?

 5. Немският сатирик Сафир остроумно определил следните видове целувки:

  При уважение и учтивост се целува ръка.

  При дружба — страните.

  При бащинска благосклонност — челото.

  При любов — устните.

  При нежност — очите.

  При раболепие — нозете.

  При смирение — полата на дрехата.

  Тук сме изобретили още един вид.
  Много разпространен, особено при гербавото упр. :)

 6. Новобрачна двойка, близка на Шатобриан, помолила знаменития писател да й даде благословията си за щастлив семеен живот.

  — Не бива! — отказал Шатобриан. — Всичко, което съм благословил досега, е пропаднало.

  Тези думи се разчули из цяла Франция. Скоро той започнал да получава от всички краища на страната писма с молба:

  „Господин Шатобриан, благословете, моля ви, правителството! Благословете нашите министри!“

  И ний ва молин, г-н Шато Бриан! :(

  1. СИЛАТА НА КРАСОТАТА
   — Анаксагоре, моят съвет е да се откажеш от милетчанката Аспасия.

   — Перикле, не забравяй, че хубавата Елена стана причина да бъде разрушена Троя.

   — Е, не е моя вина, че боговете са дали по-голяма сила на красотата, отколкото на мъдростта!

   кво значи милетчанка? :?

   1. С "л" бре, не с "н"!!!! (silidu)
    Жителка на Милет.

    1. аха ... помислих, че така е научно да се казва ... с л :))))

     1. Това се случило в далечни времена. Храбър военачалник разбил неприятелската обсада и спасил града от поробване. Дни наред благодарните граждани се съветвали как да го възнаградят, но не могли да измислят нищо, което да отговаря на голямата му заслуга. Най-после един гражданин предложил:

      — Да го обявим за светец!

      — Не може! — възразил друг. — За да бъде светец, трябва да е умрял. Жив човек досега не е бил обявяван за светец.

      — Тогава да го убием!

 7. Уйчета,
  1 ше ви кажа - изстивам като нишесте сано кат си помисля как заради безпаричие сичкото искуфело пенсионер над 85 г. готви на газ още от соц. времената!? И немам предвид грамотно прокараната газ, а точно таа от бутилката и маркуча до печката от 1968 г. (fp)

  1. е 68-ма година всичко се правише качествено бе ... няма кво да се притесняваш :)

   1. Сано че маркуч от 68а е станал кат на деда ти уя - втвърдил са е още повече, ма са е напукал!

   1. Е защо да не казвам бе? Тъста си готви ката ден на газ - як е като канара, ама не е ясно у кой ден ше изключи ... и кво прайм

    1. Ами спорен е въпроса, колко къщи и обществени учреждения изгоряха, за съжаление и с жертви при пожари предизвикани от къси съединения в последните години, просто човек няма гаранция

     1. Естествено че няма гаранция, но при гъзъ не последващия пожар, колкото адската експлозия е страховитото!

      1. Така е бре, ма те на в случая няма експлозия , а “само” пожар, няма разлика от кво е предизвикана, цял свят ползва газ, и там има възрастни хора, да там е централна газта , както е в Куклен, ама., мине не мине и четем лоши работи

 8. Лоша работа, за съжаление комшията, който обгоря в пожара в понеделни, е починал тая нощ :(

  1. :(
   Разбра ли се точно какво-що е предизвикало пожара?

   1. Газова бутилка при връзката , където е пламъка за котлона

    1. Пфффф, даааа.
     Не ползваме газ, но съм чувал, че бутилките се проверяват и подлежат на контрол, но самите котлони... :(

     1. Да, в случая бутилката си е била изцяло изправна, аве съдба, какво да прайш, никой не е избягал от нея, късмет е също, че него котлон и бутилка е на терасата, че иначе щеше да стане още по-голяма беля

  2. Слушай, сички които имате застраховки, уведомете си застрахователите щото общите части също са застраховани. Ако към твоя апартамент имаш примерно 3% идеални обща част, съответно твоя застраховател трябва да поеме тоя процент от разходите за възстановяване

   1. трябва ама едва ли ... застраховател да плаща ... да бе да :)

    1. доста неуместно е да се правиш на умен при реално събитие!
     абе, ти да не си бил зачислен към ония малоумници автомобилистите или просто по природа си си идиот :-?

     1. а какво искаш бе ... да си поискат застраховките на общите части и застрахователите да заведат дело срещу вдовицата и тя да поеме тия пари + комисион за изедниците ...

      1. Едва ли ше водат регрес, едва ли и през съда ше мине регреса, ако и да е по чл. 44 и 45 от ЗЗД! По-скоро ще си платят и ще забравят!
       Сано да по- питам, а вдовицата НЕМА ли Домашно имущество с покритие по ГО и ако нема /100 про/ ЩО??? Що не оставите застрахователите да си поемат обещаното, а сега 100 години хвода ше им стои мръсен и вмерисан, а още 300 годин след ремонта кошмиите ше си пукат гумите и ше си драскат колите що не могат сберат парите за ремонта!
       Дейба тарикатите, пък и как па баш точно ти са намери акъл и мозАк да ръсиш (shake)

       1. много си кух бе ... не всички блокове си метат боклуците през балконите и се карат за общи части ... ние имаме сериозна сума събрана и всичко се прави на момента без да се събират допълнителни пари ... миналата година накуп направихме целия покрив ... ше чакам аз педали-застрахователи да ми плащат ... наистина ще се вмериса докато платят ... (fp)

        1. e как нема да имате пари бе - сутрин сички каруци тръгат да берат метал, вечер парите са отчитат на едно място! Разходи имате само за яденье и пиенье - ток, вода и интернет не плащате, дейба мангалата!

    2. Паднал в реката застраховател и почнал да се дави. Събрали се селяните на брега да го спасяват.
     — Дай, дядо застраховател, ръка!… Дай, дядо застраховател, ръка!… — викали те. Но дядо застраховател не подавал ръка, макар и вече да потъвал.
     Дотичал Хитър Петър и се развикал:
     — Бре, хора, защо му викате „дай“? На застраховател се дума „вземи“!
     Тогава селяните подхванали:
     — Вземи, дядо застраховател, ръка!
     Застрахователат тутакси поел подадената му ръка и така го спасили.

     1. Итили, Бруте! :(
      Моше,
      я да излазяш от профила на Дайми!

      1. Баце, прав си, че имаме конкретен случай и шегите не са уместни, но съм чувал изповед на бивш служител, чиято работа е била да отхвърля искове... :(
       Хеле па оня филм на Майкъл Мур за щатското здравеопазване, където отхвърлят ЗДРАВНИ животоспасяващи искове. Ма то тва далеч уж.

       1. Не зн откъде си чувал подобна изповед и на кои мутри е бил служител тоя, но мога да те уверя че правилата съм ги измислил АЗ и винаги съм се ръководил от гледната точка на клиента!? Затова и съм най-добрия в БГ ... и останалия свят! (ang)

   2. То материални щети почти няма, супер малшанс, щетите са само в малка част от въпросния апартамент, ктсмета е, че пожарната е била наблизо и бутилката не се взривява, супер малшанс

  1. Що да не може?
   То вече има цели принтирани сгради.

  2. Дедо иска баш таков принтер, дагоеба (ang)

   1. Моем ти пуснем еднал лодка на нашия.
    Цветно щи я пуснем! :)

    1. той лодка иска ама с п ... :))))

       1. да ве, да не съм си го намерил на улицата (shake)

       2. гейчета, ай земете си стая и не ни заминавайте тука! Тука расистите не сме против само цигани и черни, ми мразим гейовете също! Я лично против лесбийките немам нищо против

        1. я знам, че немаш нищо срещу лесбийките ... сал кажи от колко години е така вече ... :)

         1. Уфффф, да пази Господ! Ега не доживееш да го изпиташ, мани, мани!

    1. Поне. Гребната Херодот ли я беше проектирал:?

    2. 1865 пише ... ма не знам преди или след е това :)

  1. Те за кой ли път вече отлагат Брекзита, накрая май ще проведат нов референдум и ще се откажат.

   1. А тогава може ли ние да проведем референдум и да ги изхвърлим?

    1. Не, щото по тази логика те може да изхвърлят нас :)

     1. не моат на мръдна! ния сме последните дет ше дръпнем шалтера на тоо пропаднал, безпринципен съйз!

      1. Ся на паляците са дигнали мушката, задава се нов (seir)

  2. Тия са голям та*ак, ма тъпата ЕК ги търпи да си разиграват коня...

 9. Чочо вика, че тва е фейк! Сменяйте главната!

 10. Тва , че бугарити масово са против световното мнение " you are fucking racist" , кък решава проблема с 100те или 200те олигофрени посещаващи мачове с маймунски звуци

  1. То кат цяло и без да си расист, да посетиш мач на български отбор, трябва си тотален олигофрен

   1. Ба! Ти сано провери на Милан кокло продължават да ходат :p

 11. Рибишка су пичка, малак старопрамен, торта с моркови и сушени сливи, ммммммм 8)

 12. Румен Радев с остра атака към премиера по повод оставката на Михайлов

 13. Галъп интернешенъл: 70% от българите слагат буркани, пият домашна ракия и искат гостите по чорапи

  (yahoo) (alf)

  1. не виждам нищо смешно...

   1. Мен като ме накарат да се събуя по чорапи си тръгвам. Другото не мисля, че е странно.

    1. Ами аз за тва съм купил чехли за гости, ама извинявай да ми влезеш в хола, където пълзи детето с обувки, че дори и без да има дете, като на идване си настъпил кучешко ако, не мерси

     1. При дете се събувам задължително и без да ми кажат. Иначе - кръгом и кой от къде е:) Ако съм настъпил, няма да влеза.

      1. Ок, ама кво прайм с миризливите ти чорапи и гъбичките по гноясалия палец с 3 сантиметров нокът? А с обувките ти, дето сигур не си настъпил друго лайно, ама преди тва си бил у обществения кенеф, дет на некои им капат пишките пред писоара - сифилис, трипер, гонорея, хламидия, кучешка тения, котешки паразити и пр.

       1. У радомир няма да дойда никога, така че нямаш грам проблеми.

        1. е на два кура место ти е от алдомировци бе
         ма верно, кво ли па точно ше прайш там :-?

         1. ти знаеш ли къде е алдомировци бе, аланкоолу!

          1. зн ве проз - по пъта за мина Бели брег, има убав езовир тама ;)
           Тръга за Алдомировци, коли прасето, разфасова и мета у багажника на алдито, минава през Сливница, отам по- прекия път до Бобов дол и отам му е два кура место до Радомир. Я там робота немам, ма мое го чекам на язовир Диканя да си напрайме 1но барбекю, па кво ни остане шего зема, дейба

          2. У казармата, таме у Алдомировското блато полигончиците зиме ловяха ей такива шарани!
           Начи то се свиваше до размерите на локва и замръзваше, а ония пробиваха леда и рибоците сами изскачаха да дишат. :)

    2. ми тръгвай си ... не мисля някой като дойде и след него да пускам прахосмукачки и мопове ...щот не иска да тури едни чехли ... :)

     1. Аз па като съм се засилил да идвам у дружба, не моеш ме спреш.

      1. :( ходи у борово тогава ...

    3. или тураш чехлите, или ти връчвам едни калцуни кат на заразно болен! Ако не, прав ти път, балсънта и сън та забрайл, ама не забравяй да оставиш бутилката!

 14. Един омраз намерил бутилка на брега на язовир, а у нея дух. ТръкнАл никъв дедов. Тръкал час, тръкал два и накраа от булкята са чул глас:
  - А маани тапата бе уй

  1. :D
   Тва требе е било язовира на Химкото!

 15. Ръководството на Лацио излезе с официално съобщение, в което изрази ясно несъгласието си с „дълбоко увреждащото” наказание на УЕФА за расистки скандирания по време на мача от Лига Европа срещу Рен. Интересното в случая е, че санкцията – каквато и да е тя – все още не е оповестена официално от европейската клубна централа.

 16. Салма Хайек се съблече за Instagram (СНИМКА)

  Пфффффф
  Само ни подлъгват да цъкаме, деа джурналята! :(

 17. Григор Димитров излиза в 19.30 за първия си мач в Стокхолм

  За първия си и последен мач в Стокхолм, предполагам.
  Ама той поне не е расист!

 18. Подходящо е пак да напомня:

  „И ето ме, вече в напреднала възраст, сред оставена на произвола, ограбена до шушка, банкрутирала нация, чиито ценности бяха разпродадени на чужденци; нация, затънала в необуздани бедствия, суеверие, неграмотност и хипнотична телевизия, на практика без никаква грижа за здравето на бедните. Къде да се денеш? Какво да направиш?”

    1. Ааа сори, щот кат прочетох нация, чиито ценности бяха разпродадени на чужденци и са сетих за Костов :)

  1. Расовият предразсъдък е нещо ужасно, Йосарян!

 19. Холмар Ейолфсон Футболист №1 за септември според InStat

  (lf)

 20. Стоичков се разрева след скандала на България - Англия

  Нежна, ранима душа... ;(

  1. напомня му на случката с Десаи ли?

    1. ми нали черна маймуна му вика и те го питат нарекохте ли го черна маймуна и той ги пита а бял ли е? и само това повтаряше :)

     1. Олелеееее!
      Значи барем едно 20 години минуваме между капките... Отдавна да ги бяха закрили бефесета, национални гарнитури и десерти и прочее. :)

 21. Постановката е велика
  Сано , че Бойко не е очаквал ,че Фифа и Уефа ще изсипят целия си гняв над малка България .

 22. Още преди десетилетия микрофоните край терена уловиха напътствията: "Дръж печката!", които бележит треньор отправи към български национален състезател. Злощастният противников играч беше чернокожият французин Жак Тигана.

 23. Както каза Чочо, сега като махнаха този невероятен Боби, да връщат стария вариант на първенството и тиретата да си ходят откъдето са дошли!

  1. Ама вие ще разпуснете ли "вашата група" :?

  2. снощи ли ти го каза това? :?

   1. Чочо Даскалът
    2 часа
    Ся без перукан да върнат стария формат на първенството ни и с това разни прекръстени микренски отборчета отново в аматьорския футбол

  3. И да короноват Никиту с перуката на Боби! :)

 24. Представителят на FARE (Футбол срещу расизма в Европа) за Източна Европа Павел Клименко заяви, че антидискриминационната организация ще настоява пред УЕФА да изхвърли България от квалификациите за Евро 2020 като според него събраните от FARE доказателства са достатъчни това да се случи.
  "Вярваме и призоваваме Българският футболен съюз да бъде изхвърлен от Евро 2020. УЕФА трябва да даде пример с тях, законните доказателства са налице."

  Деба, тамън мислих да заложа, че ще спечелим европейското :(

  1. A клубните тимчета няма ли да разпуснат? (seir)

   1. Лудогорец каква вина имат? :?

    1. Ми да не стават обект на растистки нападки ла! :?

    2. При прочистването няма наши, няма ваши. Да се сече от дъно!

  2. Павел Клименко: Английските футболисти са обект на расистки нападки и на Острова

    1. Сини фенове милиони! По цялата Земя! Кво да правиш...

    2. И аз се изненадах!
     Тва не може да се случи при кръстоносците срещу расизма! :o

 25. Лъчезар Танев и Гошо Гинчев + консенсуса Крадлев , са главните заподозрени за шеф на БФС

  1. Кай чесно бре, лациалите пратили ли са поздравителна картичка, както питам доле? :)

   1. Донесе го куриер на Еконт на флашка :P

  1. Обаче виж кво пита старият конспиратор Пеко Таков! :))))

 26. Обаче най се кефя на паниката, обхванала блюдолизците от антуража...
  Малииии, кви ли "малки предателства" е имало, кви разговори, кви признания, кви телефони са се въртяли... А нищо чудно и заравяне на буркани на двора да е имало! :)

  1. г-н Лечков одавна дади сигнал, че нещата върват към разпад, кандидатирайки са пак за државна робота кат кмет ;)
   Кой скрил парите - скрил, кой си букнал резервация за Аруба - букнал, мандалото падна!

  2. Аз имам преки наблюдения над част от тях...

  1. Mi ko da е станало?
   Който застрашава системата...
   Не си ли чел Марио Пузо бре? Барем Кръстникът или Добри момчета не си ли гледал?! :)

   1. Абе, Смело сърдце 2, имаш ли 50 килолева за гаранция, та ГО наричаш Кръстника :-?

  2. злите езици твърдят, че шиши му е казал да си фаща мокета и да се маха

  1. Жината да не ти разреши да си сипиш трета стограмка /у твоя случай втора 33 милиграмка/ :-o

   1. На теб жената ли ги разрешава тия работи ве, ух заванлъ :(

    1. анебе!? При тебе тава става сано с писмено разрешение откъм Куклен, нали :-?

   1. трий след .jpg и зареди наново :)

  1. Сладури!? А третият от заверата за възкресяването на Цеца къдей :-?

 27. Прeд публикaтa нa фecтивaлa Бeлa Тoрн oбяcни, чe първoнaчaлнo възнaмeрявaлa дa зacнeмe кoлeдeн филм нa ужacитe, нo cлeд тoвa рeшилa, чe трябвa дa e пoрнo, тъй кaтo билa изключитeлнo cилнo пoвлиянa oт Рoмeo и Жулиeтa. Тoрн e рeжиcьoр нa филмa.

  Хвала на такива решения!

  1. Бела Торн - актрисата, която не се обезкосмява
   Госпожица Торн е дивото момиче на Холивуд

   бах .... :(

  1. Тва ми напомни за Цееска, деба... :(

    1. Мигове преди смъртта възприятията се оцветявали в синьо... Горката! Мъка, мъка до сетния ѝ час! :(

 28. Ще възкръсне ли "Ислямска държава" в Сирия

  100% :(

 29. Без коли в центъра и забрана на въглищата предлагат кандидатите за кмет на София

  Кеф! :)

   1. Те са във вилите в подножието на Витоша и къмто Панчарево... (seir)

   2. Доле ръките от дръватa, те трябват за казаня за рикия (silidu)

 30. Наименованието „тюрк“ и използвано за първи път официално като политическо име през 6 век. Експанзията на пратюркските народи през Евразия е включвала скити (ишкуз), хунну, хуни, печенеги и други степни народи.

  :)

 31. "Според премиера на Долна Саксония за момента става дума за отлагане, а не за пълно отказване от плановете на "Фолксваген" за Турция."

  От кумова срама... :)

 32. В деня преди решаваща среща на ЕС сделката за Брекзит може да се окаже възможна

  Дайте ми мене Белфастката митница... 8)

 33. Книгите за Хари Потър са вече достъпни като аудиокниги на английски език

  Урааааааааа!
  Доживяхме!
  Ай ся и комикси да направят...

 34. Аз па не мога разбера един черен що са обижда кат му кажат, че е черен :S се едно аз да са обида кат ми кажат, че съм бял

  1. Чшшш, расиз!
   Още малко ще обидиш Борис Жонсън, че е русоляв! :S

   1. Странен цвят на косата има за турчин :?

    1. Не зн доколко е истина, обаче разправят (една жена на спирката), че едно от турските племена генетично са били руси със сини очи...

     1. ми и тука нашите турчоля доста са такива бре ... русоляви и червендалести :)

      1. Помаците определено, но турците не съвсем.

       1. Турчин е лингвистична категория, не етническа :)

       2. и турците ... помаците ги мани :)

     2. Баш в Анадола, из тъй наречените "Манафи", тия дето са имат за баш Османлиите, има много рижи кратуни с пъстри и зелени очи, най-вероятно става въпрос за някое келтско племе дето ветровете са го отвяли там :D

 35. Аве , а стана ли ясно брекзита дет реално са прай зарад българи и румънци , дали е расизъм, че живо ма вълнува, се пак тия са стожери на световния морал :)

  1. Българи и румънци никой не ги брои за живи бе.
   Прави се за едни пари... :)

   1. Прави са за да се правят на интересни, на същия принцип, на който не искат да променят правилата за поставените играчи на Уимбълдън и само те са различни и прочие, аве педали кат цяло

 36. Веднага дело срещу тия родниноебачи! На кой ше викат животни бе!

 37. Index.hr: Балъков бе толкова позорен, колкото маймуните на трибуните

  Хърватите? Хърватите!? ХЪРВАТИТЕ!!! (fp)

 38. Към този момент по правилник няма как да се стигне до изхвърляне на България от квалификациите, макар че има натиск към УЕФА да предприеме именно такива мерки от всички медии на Острова.

  :)

  1. Да бре, те УЕФА така лесно ше са лишат от боксовата круша на Европа :)

 39. Малиии, една килешка с кво клинчи се е спретнала... Не остава никва работа на въображението! 8)

 40. - ЦСКА ще има ли автобус?

  - Ще ви разкажа и за автобуса. Една година преди търга за емблемата, фенове от различни фракции дойдоха при мен и ми заявиха, че най-важното е това - да си вземем емблемата. Казаха - ти вземи нея, ние ще купим автобус. Откриха сметка, в която към днешна дата още има... 57 лева. Ще купя и автобус.

    1. Щот само са прай , че е тиречорбар, иначе реално е фен ма авиаторите и Киро Гела :)

       1. Що си говориш сам ве, профилите ли обърка :?

    2. ми дал е или 2 или 7 ... то затова не е кръгла сумата :)

  1. ей хубаво, че вчера повдигнах темата за автобуса ... виж ква услуга ти правя ... никво правоверно говедо не си :)

 41. а бе дайте дружно да разпознаем някой с маска, че е Дедо и кат пуснем 5-6 сигнала от различни хора и тия хич няма са усъмнят, че не е той ... :)

 42. Къде бяхте вие толерантните когато феновете на Челси обиждаха Стърлинг?
  Къде бяхте вие когато феновете на Челси пееха "антисемитски" според УЕФА песни?
  Къде бяхте вие когато Тотнъм хвърляха банани по Обамеянг?
  Къде бяхте когато феновете на Юнайтед обиждаха на расистка основа собствените си Рашфорд и Погба?
  Къде бяхте когато феновете на Ливърпул скандираха расистки обиди срещу Патрис Евра?
  Къде бяхте когато Шакири и Джака се подиграваха с техния мършав орел?
  Нито дума не срещнах за турците който снощи се поздравяваха с военния си поздрав...
  Но най-голямата наглост е нация която само за предните 4 месеца има регистрирани 24 случая за расизъм да ти държи речи по морал.
  Не поглеждайки в същия момент техните фенове които буквално се напикават и насират където и да идат.Които умират от свръхдози по улиците,те на нас ще говорят за морал.
  И вместо английската преса да пита,ние Българите в кой век живеем,нека да дойдат лятото на Слънчев бряг,да си видят отрепките и сами да преценят те в кой век живеят...
  Така че драги природозащитници дайте го по-лежерно и по-кротко с определенията,защото ако в България през зимата завали само бял сняг дали отново няма да ни обвинят за расисти....
  Всъщност истината е една....
  Генерал Вазов беше прав !!!

  Уй за кръвосмешенията

  1. Туй Централния фен клуб на леФски декларацийка ли нящу :?

   1. Не, ма тва няма значение в случая, свърши времето га казвахте вий кой кво може да говори. и кво не :P

 43. Бе верно бе!
  Бартю, лациалите дъл са пратили поздравителна картичка? :?

 44. Заглавието:

  Капитанът на Ливърпул: Искахме българите да страдат

  Текста:

  Не бях щастлив със ситуацията. Не е хубаво да участваш в такова нещо и не трябва да се случва през 2019-а - много е разочароващо. Но смятам, че като отбор се справихме добре със ситуацията. Отбелязахме расизма преди да дойдем тук в случай, че се състои и ето че се случи.

  Говорихме си и решението бе да продължим, защото в противен случай те щяха да победят. Така гледахме на нещата на почивката и това съобщение искахме да изпратим. Искахме да излезем на терена и да ги накараме да страдат. Постигнахме го.

  Да чуя диктора на стадиона да говори за расизъм и всички да освиркват бе странно за мен. Сигурен съм, че нещо ще се направи. Беше отвратително и такива неща не трябва да се случват", заяви Хендерсън.

  Закривай (silidu)

  1. Уй бе братя, мек за Ливърпул ве , тяхната семка ненужна!!!

  2. пълен олигофрен ... те затова не могат да вземат ръка и ги чокат зловещо на всяко първенство ...

  3. Тоя дървар кат осакати поредната си жертва на терена, сигур ще очаква аплодисменти! :)

  1. Eй тоа с анцунГа на Лацио е Жувотното а тоа до него Кюстендилеца (cow)

 45. Бившият посланик на Великобритания в Сърбия сър Айвър Робъртс заяви пред Международния съд в Хага, че бившият директор на сръбската Държавна сигурност Йовица Станишич е бил "таен агент на ЦРУ", пише белградският вестник "Блиц", цитиран от БТА.

  (romba)

 46. Пак казвам, пръднята е култова и е ацки готяно да усилиш колонките и да я пустнеш в офиса!
  Машалла, г-н Гаринча (y)

  1. Ти бетер кът англичанин в Слънчака бе! (fp)

   1. кво против англичаните имаш бе, раси3

      1. У казармата се самозапалвахме с напалм и трябваше да се гасим сами.
       Та палим с напалм макет на БТР, той си гори кротко, а ний сме се строили край него и слушаме лекцията на химика.
       Он разправя: Напалмът с нищо не се гаси, освен с одеало...
       Аз зех, че духнах към едно горящо парче и то угасна кат свещица. Оня така кръвнишки ме изгледа... :)

  2. Ако не беше ма запрела жината, щех са фаним за 1 дърво от стената и да напишем с спрей КУР, ама имаше и дронове даеба

 47. ми кат подкрепяте отборите на тия идиоти и вие се превръщате ... викайте още за лузърите, манчо, франсенала и т.н. :)

 48. Руският президент Владимир Путин покани турския си колега Реджеп Тайип Ердоган да посети Русия. Поканата бе приета, съобщиха от пресслужбата на Кремъл

  Айде на килимчето, за инструктаж :D

  1. Найш ли дребния факт - кой е заместил хамериканските войски в напуснатите бази в Сирия? :)

    1. Що им викаш на рашъните мошета? :)

    1. Руснаци. Договорка м/у САЩ и РФ... Считай! :)

     1. Това никак не протеворечи на взгляда ми по въпроса :D

  2. Браво че е приел и дано се разберат! Щото на мястото на американците в Сирия са руските войски и на практика точно те ще посрещнат турските! И може да стане страшно!?

 49. Доедя ми са нещо с кафето, ама ма е страх да припаря в куфнята - ена колежка саморъчно е прайла кекс с джендърии - брашно от лимец, бес захар, некви нечленоразделни и труднопроизносими съставки :-o

 50. "В София в понеделник вечерта всички тези хора направиха родината си горда, когато не отстъпиха от позицията си и на два пъти прекратиха мача с България, карайки група от жалки неонацисти да напуснат стадиона посрамени", пише таблоидът

   1. Орязали са интервюто на Каракачанов в БНР от Неделя преди обяд, слушах го но го няма като текст никъде, да видиш как полицая на българска служба в Македония през август 1944 бил представител на "ЛЕГИТИМНАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ".

  1. Тея просто си търсат боя! Ама следващия път нема им пращаме нацитата, а МММ бойците и жална им майка (bg)

   1. Ай стига глупости бе!
    Сами сме си виновни!!!
    Резилът е огромен...

    1. - И деца, повече да не съм ви чула да употребявате турцизми като "санким" и "чунким", белким си нямаме българска дума за това!?

 51. България вече е до Гибралтар и Сан Марино, Андора и Малта ни водят

  Якооооо! :)

  1. Англия е благословена с група от млади играчи, които кръстоносци, решени на всичко, за да надделеят в борбата срещу расизма в световен мащаб.

   Поснах салза

   1. Сигур и бананите срещу Обамеянг бяха от Светите земи! :)

  2. И Фарьорски острови снощи биха Малта

   1. :(
    бех турил 10 евро на Малта при коеф. 7,0
    Ама явно букитата имат ноо повече вътрешна имформация кък трва да завърши мача, затва беха турили тоя коеф. да зарибяват бедните български дедовци ;(

     1. Мине - предвидливо си легнах преди края на мача ;)

  1. Щото е долен гербераст, е за тва!!!
   Само са чуди как да девалвира, всяко мнение изказано срещу статутквото и поради щото (romba) е вече симвул на таа борба е за тва та нарича така. Дерзай (bg)

 52. Ся кать стана ясно , че заглавието е фейк , стана ли Ви по-ясно в къв филм ва вкара Бойко

   1. Борбъта е за кинтите от фифа и уефа за строителството на стадиони покрай кандидатстването. Боб михайлов първо са е допитал до пеевски дали да подаде оставка.
    Посли бойку сложи ръка на касата , сметките и документите в бфс чрез гедебоб.
    С лед като организираната група е почнала преди мача с маймунските звуци и милиционерите около тях не са си правили труда да ги изведат , значи постановката е явна.

    1. еми него раз бира М и тава е! Нали #кой и бб са едно неразделно цяло, като крак и вежда, а у случая Боби е тяхната маша? Кък така таа завера ше са разпърди и разтури, по- следствията нема ли да са катастрофични за простото население на Територията :-?

 53. Тук сал пенсари са сбрале от сабайле, слазам за мекици :)

  1. На мене ми земи боза - да си надробим попарка, че немам зъби, таева в келеша!

 54. Объркали са се тия от Сън аз Животното не го видях при тия с качулките :?

 55. Мисля, че тия наглииски цигани вечеп реиграват! Добре че изритахме таа жалка нация от ЕС!

  1. Те си го търсеха скандала и си го получиха.

   1. Да! Въпросът е кой поръча ония 50 идиота :-?

    1. Някой реши да се възползва от ситуацията и да бутне Перуката. А може и да няма нищо общо с перуката, а да е прах в очите.

     1. против Перуката и Бейко е, ама оня са измъкна! Ся въпросът е ако Боби са разприказва, дали нема лъснат далаверите по оста ББ - ГГ :-?

      1. (yahoo) (alf) ма той кораба потънал ве, захарта са разтворила в морето :D

       1. ама грейт уол, китайските автобуси за СГТ и кии-те за МВР остават
        срещу тях - неплатена еНблема, незаконно използвана некокло години и опит да лъде възкресен кумонистическия тумор цесека чрез преименуване на Литекс! За мене тука си трева разследване от Фифа, Уефа, Интерпол, Интер нет и Интерсервиз Узунов!

        1. ама грейт уол, китайските автобуси за СГТ и кии-те за МВР

         Сделки минали през обществени поръчки :?

         неплатена еНблема

         Енблемата е платена парите стоят по сметката на Баба Дора

         За мене тука си трева разследване от Фифа, Уефа, Интерпол, Интер нет и Интерсервиз Узунов!

         Тук вече си прав, най-малкото дали се плащат лихви на държавните фирми дето имат да взимат едни 15 млн за Сек-А-тор, трябва разследване, дали и това не е незаконна държавна помощ :)

         1. хахахахаха - сeкАтор бил проблема, а за останалото - всичко е точно, ясно, почтено!
          Лупи, тилисибе? :-?

          1. 15 000 000 лева държавна пара са тва :? И задължението е собственост на "Ние сме Левски" ЕООД

          2. То и емблемата и милиардните дългове на Умрелата беха префърлени на Ред Енимълс, ако си спомняш! Ама Жуджето ся едвам диша под мъртвата фатка на ББ. Чекай един път да са отскубни и глей кво префактуриране ше ви са струпа на оранжевите тъпи кратуни!?

 56. издухан
  15/10/2019 в 23:57 Отговор

  Пий си простамола и лягай :-D,:D,:-d,:d

  This is ANFIELD This is ANFIELD
  16/10/2019 в 08:42 Отговор

  А гинко билобата ве про3? А хапчето за сърце? А хапчето за кръвно? А хапчето за нерви с малко уйски? А хапчето за подагра? А мазилото за колена? А разтвора за лещите? А освен лещите двата чифта очила - за близко и надалеко? А миене на ченето и поставяне у чаша с таблетка Калгон? А четкането на перуката? А тапите за уши? А топла тухла в леглото? А уринатор до главата? А бастуна на стойката?
  Еееееех, лесно ти е на тебе, ма на старите хора лягането ни е цял ритуал, дееба...

 57. Баш тоя жълт парцал ли намерихте да цитирате?

 58. Аз предлагам да не са прайм на скромни и да издигнем Чичи за президент на БФС а Цольо за вицепрезидент. Не че нещо ама съм Убеден, че мнооо лесно ши са впишат в средата

  1. This is ANFIELD
   16/10/2019 в 08:38 Отговор

   Твърдо НЕ!
   Фена трябва да е президент, Чичката да му е адвокат на дявола, а Цолю пресаташе! Тебе мое та назначим за шев на съдийскато комисия, че и Литекс тире София да фане ръка ;-),;)

 59. добро утро.
  тъй като сме в предизборна кампания, предлагам смело и безотговорно бат венци за президент в тандем с гага за прес секретар на бефесето!!!

Comments are closed.