БГ Милан закриха сезона със сбирка в Пловдив

Официалният фен клуб на Милан в България организира тази събота национална сбирка на своите членове, която се състоя в Пловдив. Близо 60 родни „росонери“ взеха участие в инициативите на Фен клуб Милан България (ФКМБ), които стартираха още преди обед с блицтурнир по мини футбол.

Специални гости на турнира бяха момчетата от Фен клуб Нюкасъл България, които останаха на 4-то място в импровизирания шампионат. Миланистите от София останаха на трето място, като пред тях се наредиха Миланисти Пловдив, а купата спечелиха сборен отбор на Миланисти България. Тимовете получиха благодарствени грамоти за участието си, а шампионът грабна специално изработена купа.

Голмайстор на надпреварата е Иван Клечков от Бургас.

За всеки присъстващ на сбирката беше подготвен символичен подарък – ключодържател с гравирано лого на Фен клуб Милан България. Накрая всички членове и гости на сбирката сплотиха колектива с няколко наздравици в известна пловдивска бирария.

За първата си година като официален фен клуб към Италия в „червено-черната“ организация се регистрираха близо 270 души. Това лято предстои втората членска кампания за сезон 2018/2019, като очакванията са броят на членовете в родното росонерско семейство да се увеличава. През отминалата кампания 2017/18 ФКМБ организира няколко големи пътувания за мачове на Милан (Турну Северин, Румъния и Разград за Лига Европа, както и Рим за финала на Копа Италия), а за всички двубои се организират сбирки в София, Пловдив, В. Търново, Варна и Бургас.

378 коментара по статията

    1. Ше нищим въпроза, дъл следата от околожката може да се води за мозАчна гънка! 8)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *