ЦСКА-София представи новата емблема

Ръководството на ЦСКА-София представи официално новата емблема, която скоро ще влезе в употреба.

Тя е посветена на 70-годишнината от основаването на ЦСКА, което трябва да се чества на 5 май 2018 година. Припомняме, че в близко бъдеще трябва да се проведе търг за автентичната емблема на армейския клуб.

Ето какво написаха „червените“ на своя сайт:

„Армейци,
Представяме на вашето внимание новата юбилейна емблема на ЦСКА. По този начин отговаряме на традицията, която се наложи в България, клубовете да създават специални емблеми за своите юбилеи. Само след месец ЦСКА навлиза в своята седемдесета годишнина. За този период завоювахме 31 титли, 20 купи, 4 Суперкупи и играхме три пъти на полуфинал в европейските клубни турнири. Не случайно именно ЦСКА носи прозвището „Убиец на шампиони“ с трите елиминации на действащи европейски клубни първенци.

В света има два подхода. Единият е да се направи изцяло нова емблема, както наскоро стори италианският гранд Ювентус. Вторият е да се стъпи на традицията е да се развие настоящата емблема. В ЦСКА винаги е прилаган втория подход при досегашните емблеми. Така правим и сега. Новата емблема съчетава всичко най-добро от съществуващите, като в същото време е по-съвременна. В нея е вложен текст от най-любимата песен на съвременното поколение.
Емблемата е изключително важен символ на клуба, но най-важното за един клуб сте именно вие, привържениците.  Юбилейната емблема е плод на шестмесечния труд на Александър Виденски. Той е внук на живата история на ЦСКА Александър Манов, който от десетилетия е уредник на Музея на спортната слава на ст.“Българска армия“. Убедени сме, че заедно ще продължим победния ход на ЦСКА в историята и с новата юбилейна емблема ще извоюваме още по-големи вътрешни и международни успехи.
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“

305 коментара по статията

   1. Аааааа, не, мерси! Неска рано ще си легна, да са подготва психически утри гуми да смина :)

 1. Г-н Домусчиев е наврел на кучето в мишата дупка некво жудже
  (belo)(ba4e)(ceseka)

 2. Ибаси , изциклили сте паркет за цял блик като Краставицата или 55 в Славейков (fp)

  1. Абре кат каза за тоя блок краставицата, що всички му се подиграват бре, според мен не е чак толкоз лош, особено ко се санира и направи кат хората, ма някак нарицателно станал, тва някъв бургаски хумор ли е :)

   1. Краставицата е емблематичен блок за Бургас, не знам някой да му се подиграва. Даже вече има и втора "Краставица" в Меден Рудник.

 3. Дедо, пише го в упътването на колата. Това първо. Второ, ако не е запалена как ще спреш? А ако е запалена, защо ще я теглиш, освен ако не е преебана скоростната кутия? Да не говорим, че се преебават и други работи.

  1. Абе, да не ни се налага и да не дава Господ!? Обаче на всяка кола в упътването си пише как точно може да се тегли, колко и с каква скорост! Ама да ми отрича некво си Цолю сичко, щото една жена на спирката му казала - те тава не го приемам!

    1. а що бре... дедо още до крика си е турил и манивела, да върти ко не иска да запали с ключа...

     1. абе говори за твоито си странно съоръжение, дет на галено му викаш "кола" и ич нидей са изказва за модерни коли и технологий (shake)

  2. А точно па спирането ти не е никав проблем, само дето трева да натискаш спирачката ацки злувещо, кот нема серво. На мене преди 100 години ми умре сервото на астрата по време на движение, яла да видиш кък спирах първите некокло пъти. А първия беше точно на края на магистрала Тракия пред караулката :-o

 4. е дебил, ти на загасен двигател без серво и спирачки ли ще го дърпаш (fp) .... а иначе запален двигател или загасен все едно за кутията... помпата не работи и съответно проблеми идат... 100-200 метра макс... :)

  1. тупан, само е тва шти цитирам:
   "Смазва се от маслената помпа, която се върти от корпуса на хидравличния преобразувател :D а като те теглят се върти само част от кутията при това без усилие :? и съединителите са изключени, затова могат да те теглят само 80 км. :beer: за толкова стига смазката :beer: "

   1. А бре аз съм по-скоро склонен му се доверя по отношение дръпането на кола, се пак кара ситроен :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *