ЦСКА-София взе „Армията“ и Панчарево

ЦСКА-София официално бе обявен за победител в проведения конкурс за стадион „Българска армия и базите в Панчарево.

Както е известно, той бе направен така, че в него да участва само един кандидат – ЦСКА-София.

Другият желаещ – ЦСКА 1948, не бе допуснат от ММС. Съобщенията за това бяха залепени на стадиона и на базата, както и пред офиса на фирмата на стадион „Васил Левски“, както бе предварително оповестено. До 10 януари трябва да бъде подписан и договорът между „Сердика спортни имоти“ и ЦСКА-София.

Подадената от ПФК ЦСКА-София ЕАД оферта, за участие в конкурса за наем, съдържащ ценовото предложение и инвестиционната програма: От клуба са предложили цена от 62 000 лв. без ДДС на месец за наем на двете бази и 1 100 000 лв. без ДДС минимални инвестиции, които следва да се извършат в спортните обекти за срока на договора в процентно съотношение 70/30 спрямо двете обособени части: спортен комплекс „Българска армия“/спортен комплекс „Панчарево“.

Според изискванията на конкурса тези инвестиции не подлежат на приспадане от дължимите месечни наемни вноски, съобщиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

254 коментара по статията

  1. + реал, милан, левски, сампдория, лацио, валенсия, атлетико мадрид и аякс ... май и на байерн беше също ... :))))))

   1. Ибаси, то даже и Захо май нямаше толкова любими отбори :)
    Ама те май всички фенове на Пуля са така :)

 1. ахахахаах след гола ква атака им направиха ... тоя шубичката как е жив още не знам ... бахти лузърското тимче ... :)

 2. обаче се чудя тая мърда йозил кво се мота ми не се връща у реал ... бахти мекотелото безполово ... :)

      1. Каква е разликата между втори и трети:?
       А Шити са със 100 точли преднина (shake)

       1. еми кат си трети ливърпул могат да те изместят ... което си е бая срамно деба :)

        1. Е това вече ще е ибаси срамът. Но пък може да е единственото, което да накара шефовете да уволнят Моуриньо :)

         1. на моуриньо трябва да му се даде шанс и още пари и глей кво става ... Пато ще ти каже за къв гений иде реч ... :)

   1. Тва е първия постолат на древния крънския учен и философ Казаний Ракийски :)

  1. еми, спукана ти е роботата! не мож са управдаваш че си изморен или та боли глава :)

 3. Седа си по халат и чехли у фотьойла, гледам Блумбърг и си отивам от чашата Хенеси. Люпя и семки :)

 4. B глoбaлeн мaщaб CAЩ дължaт 31,8 нa cтo oт oбщия дълг в cвeтa.

  :? май по-добре да ебавам Гувядътъ!

  1. Млечна с пастърми и сирена от новъй години, 14 годишна сини сливи сърми и ся Ши жулнах ено Хенеси (friends)

 5. Селяни,
  сьонгата е у фурната, след 50 мин. е готова.
  Дотогава бири с мизета, ай (pato)

 6. Правец - на 10 км от Етрополе

  Тъкмо факторът "публика" изглежда основното неизвестно в уравнението, в което "Левски" идва на мястото на "Академик". Но към отметката от 2014-2015 г. следва да се добави и втора - това, което стана следващото лято във футбола. След сложна юридическа трансформация с участието на "Литекс" и "Чавдар" (Етрополе) беше създаден "ЦСКА - София".

  (yahoo) (alf)

 7. Ouchi

  Descended from a Korean prince who arrived in Japan in 611, the Ouchi played a part in the country’s politics for 900 years. They reached their peak in the early 1500s when their leader Yoshioki restored a deposed shogun. His son Yoshitaka was more interested in the arts than in war. When one of his retainers rebelled against him, few warriors rallied to his side. He and his son both committed suicide, ending their line.

 8. През 2014 г. под ръководството на Папазов сините първи препречиха шампионския път на "Лукойл Академик". С финансовия гръб на близката до силния по това време Цветан Василев "Велдер билд", "Левски" стана шампион. Фалитът на КТБ обаче нанесе непоправими щети и клубът изпадна в много тежка криза.

 9. "Проблемите, ако говорим за такива, са много. Успех е, че стигнахме до тук. Получи се един добър мач. Динамо е един много силен отбор с по-дълга скамейка и с по-големи възможности и традиции. Липсваше ни късметът и самочувствието. Докато спортните съоръжения са такива и първенството ни е такова ще бъде по този начин. Аз съм изключително благодарен на публиката.

  Ние не сме се отчаяли и ще играем мъжки в Москва и ще направим каквото можем. Развитието на баскетбола е отношение на цялото общество. Трябват ни добри треньори, които да обучават младите хора, а не както в момента правим Тити Папазов заместник треньор в националния отбор.

  Тити Папазов беше треньор на мъже, на жени. Сега е помощник. Българският баскетбол не може да бъде негов заложник и да го чакаме да се упражнява навсякъде. Той беше шоумен, певец, беше треньор при мен и го уволних. От Тити не става и чеп за зеле. Изхарчих 3-4 хиляди евро, за да го пращам на обучение, а той дори не ми представи отчет. Моето мнение е ясно и категорично. Ние не говорим за шоу, а говорим за спорта в случая. Крайно време е да разбере, че призванието му не е да е треньор по баскетбол. Нека Тити Папазов се развива като поет", завърши Валентин Златев.

   1. Ся и Вальо Златев ли припозна кат великан - борец за правдини? :?

 10. Празнуването по Коледа започва на 22 декември и продължава пет дни - до втория ден на Коледа - 26 декември. Работни дни са само 27 и 28 декември. Почивката по Нова година пък се получава 4-дневна - от 29 декември до 1 януари.

 11. Ма ся кат са замислиш, чак да та втресе: Литех не само нанесоха най-срамната загуба в историята на покойната Цска, ами и ѝ взеха стадиото... :?

 12. Дед, кат не ти го купят ти напук пък ми го подари на мен! :) Всъщност колко му искаш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *