ЦСКА си купи емблемата за 8 милиона

В Кърджали се проведе търгът за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Това беше втори опит да бъде проведен, след като при първия опит нещата бяха провалени. Най-ценният актив след тях е емблемата на клуба.

ЦСКА печели търга и активите на фалиралото дружество като сумата е четири пъти над минималната, тоест 8 милиона лева. Никола Газдов, представителят на ЦСКА 1948, е предложил 3 милиона лева.

На входа на града полицейските сили проверяваха всяка една кола, която влиза в града. Полицейското присъствие беше засилено като има подкрепления от градовете Пловдив и София.

Всичко около търга е спокойно, оповестиха от полицията. След приключването му феновете ще бъдат ескортирани до изхода на града, коментира шефът на Областната дирекция на МВР. Според него феновете на „червените“ са 150 човека.

В 12:37 часа към сградата се отправиха представителите на най-голямата фен-фракция на ЦСКА, който минаха през щателна проверка. Всички представители са в сградата, Газдов и останалите фирми участнички в търга са в апартамента на Дора Милева от около 3 часа преди началото на търга.

Милко Георгиев не е допуснат да влезе в сградата.

За участие в търга документи бяха подали 4 фирми, които участваха и в първия търг. 

Участие в търга (чрез заплащане на задатък от 10% от стойността на активите) са бяха заявили четири страни – „ЦСКА – София“ чрез „Ред енимълс“ ЕООД, „ЦСКА 1948“ чрез представителя си Никола Газдов, както и фирмите „Еко депозит солюшънс“ EООД и „Интегрис лаб“ ООД

217 коментара по статията

 1. Адаш, тегава не, ами тегава, Пиронкова срещу намер 6 в света Елена Свитолина

 2. Grumpy Pat
  30/05/2017 в 23:01 Отговор
  ми тва го помня от коментари по тв-то, че не е много точен отпечатъкът, защото има и въздушна струя

  Е ако тръгнем тук да спорим кое е по отпечатъло се, тежеста на топката плюс силата на удара, съответно скороста или въздушната струя е по-отчетливо, ще влезем в една много сложна като за 23 часа физика :)

  1. ми казват, че отпечатъкът е елипса, па не знам, не съм ходил да гледам, цитирам коментаторчита :)

   1. Елипса е, защото топката като падне на корта тя не е плътна и не остава сфера, но елипсата отпечатък е от огъването на топката, а не от въздушната струя :)

  1. прееба ми гаучоса залога, сервис за мача и три поредни дрисни, после взе две точки, ама късно

   1. Утре ще е интересно доиграването, а и следобеда ще лаладжийстваме на Гришо, втори мач на корт номер 1 след едни женки, които почват в 12, което значи, че към 14 часа, нашия трябва почне

 3. Адаш, не само че го замазват с ракетата, то има маса стъпки по корта от играчите плюс тия на децата, които гонят топките, за мен е глупост да няма хоук ай на червено

  1. тотално! пък и отпечатъкът оставя и въздушна струя, така съм чувал, която пречи на правилната преценка

    1. ми тва го помня от коментари по тв-то, че не е много точен отпечатъкът, защото има и въздушна струя

 4. ибаааахти гейма и накрая точка от втори сервис ... ще се повторя, ма не е честно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *