Спас Русев ексклузивно от Шанхай за коварния удар на Мъри срещу Левски

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заби нож в гърба на собствения си отбор, след като стана ясно, че е подал жалба до Лицензионната комисия на БФС да не издаде лиценз на „сините“ заради сравнително скромната сума от около 70 хиляди лева, които има да получава от далечната 2008 година.

Действията на Мъри са позорни, като се имат предвид клетвите му във вечна вярност в „синия“ отбор. Нито един от хората, които имат да получават суми от Левски не е поставял под заплаха лиценза на клуба, и то по-малко от месец от получаването му. БЛИЦ потърси за коментар собственика на „сините“ Спас Русев, когото открихме на служебна визита в Шанхай.

„Изумен съм! Най-малко съм очаквал от Станимир Стоилов подобно поведение. Действията му са странни, като се има предвид, че всички сме запознати с финансовото състояние на Левски и правим и невъзможното клубът да се стабилизира“, бе първата реакция на Спас Русев пред БЛИЦ.

На въпрос на медията ни как си обяснява сребролюбивата постъпка на Мъри, Русев бе категоричен: „По-голямата част от кариерата на Станимир Стоилов е преминала в Левски. Очаквах от него да прояви разбиране в този тежък за клуба момент. Разочарован съм от постъпката му“.

„Синята“ футболна общественост също недоумява как е възможно Мъри, който е спечелил над 1 милион евро по време на престоя си на „Герена“, включително космическите премии, взети по времето на Тодор Батков за класирането в Шампионска лига, постъпва като скъперник и поставя на карта участието на Левски в професионалния футбол.

106 коментара по статията

  1. Добро утро! Ромба Булгария не се стърпял, гледам :)

    Ай горе, че има по-актуални теми.

  2. Ибаси, аз събирах 2 седмици, тия изнесоха всичко за 25 мин. по часовник. Магьосници! :-o

    1. С динамит става още по-бързо! :)

Comments are closed.