Славия спечели Купата на България след дузпи

Левски надигра Славия, но загуби финала за Купата на България след изпълнение на дузпи!

Двата отбора не успяха да си вкарат голове за редовните 120 минути и се стигна до ударите от бялата точка, в които „белите“ показаха по-здрави нерви. Така най-старият столичен клуб отново лиши „сините“ от трофей след 2013 г., когато поднесоха титлата на Лудогорец на тепсия след онова 1:1 на „Герена“. Левски пък загуби трети пореден финал за Купата, която не е печелил от 2007 г. и няма трофей от 2009 г., когато за последно стана шампион.

В редовните 90 минути Левски тотално надигра Славия, но изпусна един куп положения. Още в началото Георги Петков спаси дузпа на Жорди Гомеш, после ветеранът се превърна в големия герой, отразявайки всичко възможно. След удар на Габриел Обертан и гредата се оказа пръв помощник на „белите“, които до допълнителните 30 минути не създадоха нито една опасност пред Божидар Митрев.

В продълженията Левски отново изпусна по-добрите положения и така се стигна до дузпи. При тях Петков отново беше над всички, след като спаси ударите от бялата точка на Кали Тиам и Роман Прохазка, а за „белите“ пропусна единствено Ивайло Димитров. Така Славия спечели първа Купа на България от 1996 г.

521 коментара по статията

  1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1989676284397755&id=100000662085217

 1. няма купааааа няма титла, само синя/бялла дано да ги еба у нещастниците/ тишина (friends)

 2. тея па! кък па нема да ям баш кренвирши от Деликатес Житница, напрайни от жолан на врапче и плешка на жаба (shake) Ако са крем вирши сано Тандем признавам ас! КАЗАХ!
  Обаче, лек , тее барелинките на Комиците са страшни пу*ки с ацки долно излъчване, ооохххх на дядаааа!

 3. еми Фотева спа без гащи и ся е бременна!
  Чоки, ти не го прави!

  Не е от мен (ang)

 4. малко ни са преспа
  ще хапна 1на ябълка

  1. Ам - Гъл, тилиси :-?

 5. Ви сера на драмите заспали, мен ми свърши салатата, те с глупости са занимават :)

  1. наче, тава предаване бг НК е за тотални олигофрени, квито са и учасниците! Надявам са не го харесваш чак токло, иначе не шта дата по- знавам по- вече и напущам завинаги саитата, кт неква Чичка я напущам!

    1. ко утре ве, маймун? занимаваш за сани ли ве, парвеню?

     1. Напускам. На 17 - ти заминавам за Сани, живот и здраве.

      1. Еми баш да празднуваш именния ми ден либе? Ми, ай дано и проАтно искарване!

   1. Не знам за кво говориш, ма го харесвам, мащай са завинаги :)

    1. (fp)
     То ти верно и сяшния Милан харесваш, колоездене и фигурно парзаляне за маже, ко ли са очудвам (shake)

 6. Крънският квартален ромба ръси ли вселенски мъдрости:?

 7. еми Фотева спа без гащи и ся е бременна!
  Чоки, ти не го прави!

   1. Дейба смотания адвокат дето си (shake) Естевственно че да не спи без гащи, да не стани кат Фотева бе!

   2. P.S. Наче, верно ти са отразява пагуbно опщуването с онова хибридно, оранжево чорбо от с. Крън (shake)

 8. А знаете ли как орлицата избира баща за своите орлета?
  Тя прави следното интересно нещо. От дърво или храст отчупва клонка, взима я в клюна си, издига се на голяма височина и започва да кръжи там с тази клонка. Около самката започват да летят орли, тогава тя пуска клонката надолу и гледа какво се случва.

  И тук някой орел подхваща клонката във въздуха без да й даде да падне, а след това я донася на орлицата много внимателно, от клюн в клюн. Орлицата взима тази клонка и пак я пуска долу, мъжкият отново я улава и й я донася, а тя пак я изпуска…

  И това се повтаря много-много пъти. Ако в продължение на определено време и многократното изпускане на клонката, орелът всеки път я хваща, то женската избира него и те стават двойка.

  Защо го прави това, ще разберете след малко.

  След това те се установяват високо върху скала, правят си гнездо от твърди пръчки и мама и татко започват да откъсват от себе си, от собствената си плът с клюна пух и пера. С този пух и пера застилат гнездото, запълват всички дупки в него, правят го меко и топло.

  В това меко и топло гнездо орлицата мъти яйцата, след което се излюпват пиленцата. Когато се появят орлетата (а те идват на Божия свят толкова малки, голички и немощни), родителите ги прикриват с тялото, докато не укрепнат.

  Правят им заслон с крила от дъжда, от палещото слънце, носят им водичка, храна и птичетата израстват. Започват да им растат пера, укрепват им крилата и опашката.

  И вече са се оперили, макар да са още малки. Тогава майката с татко виждат, че вече е време…

  Бащата сяда на края на гнездото и започва да удря по него с крила: удря, блъска, разтърсва цялото гнездо. За какво? За да изхвърли всички пера и пух, за да остане само твърдата рамка от клони, които в началото те са сплели и сложили.

  А пиленцата седят в това разтресено гнездо, неудобно им е, твърдо и не разбират какво се случва: все пак мама и татко по-рано са били толкова нежни и грижовни. Мама през това време лети нанякъде, лови риба и каца някъде на пет метра от гнездото, за да я виждат птиченцата.

  После пред своите птиченца започва тихичко да яде тази риба. Птиченцата седят в гнездото, викат, пищят, не разбират какво се случва, все пак по-рано всичко е било другояче. Мама и татко ги хранеха, поиха, а сега всичко пропадна: гнездото стана твърдо, перата и пухът ги няма, а родителите им ядат сами рибата и не им дават.

  Какво да правят? Искат да ядат, трябва да излязат от гнездото. И тогава пилетата започват да правят движения, които никога преди това не са правили. Те и след това не биха ги правили, ако родителите им бяха продължили да се грижат за тях.

  Пилетата започват да пълзят из гнездото. Тогава орлето пада, такова тромаво, още нищо неумеещо, нищо незнаещ. Гнездото се намира върху скала, върху стръмна скала, за да не приближават никакви хищници. Птичето пада от този склон, после полита в пропастта.

  И тук бащата (този, който някога ловеше клонките) стремглаво се спуска надолу и улавя върху гърба си това орле без да му позволи да се разбие. И след това, на гръб, го качва върху неудобното гнездо, пак на скалата и всичко започва отначало. Тези пилета падат, а бащата ги лови.

  А бащата ги хваща, като орел, на гърба си. При орлите нито едно орле не се разбива.

  И тогава в един от моментите на падане орлето започва да прави движение, което никога преди това не е правело: то разперва срещу вятъра своите странични крила, попадайки във въздушния поток и по този начин започва да лети.

  Така орлите учат своите пилета. И веднага щом птичето започне да лети само, родителите го взимат със себе си и му показват местата, където има риба. Вече не му я носят в човката.

  Това е много добър пример за това как трябва да възпитаваме духовно и физически своите деца. Колко е важно да не ги държим излишно в топлото гнездо! Колко е важно да не ги пренасищаме с рибка, когато те вече могат сами да я ловят!

  Но с каква грижа трябва да ги научим да летят, посвещавайки на това своите сили и своето време, и мъдрост, и навици!

  Неслучайно женската избира мъжкия, хвърляйки клонка. Все пак не иска децата й да се разбият. Избирайки небрежен татко без проверка, после няма да достигне децата.. И без това у орлите птичетата са малко, едно или две…

 9. Ако мъжът мълчи, значи е мислител. Ако жената мълчи, значи мислителят го е закъсал!

 10. Пичове, дай да ви кажа един виц.
  Каква е разликата между Левски и шопската салата? Че шопската салата си има купа. (alf)

  1. Омен си дейба! Кмете, я да си влазяш у профила!

  2. Литекс - София си няма и еНблема даже:(

 11. еми, ко да ви кажа, бих го ... и на войнова

  1. опа бе, бях забрайл за стилянова игн

   1. Пийш ли ве :?

     1. омен си квн-е

    1. е кък иначе :-?

 12. A.C.A.B. бе Чичка Милцьонер (cf)

 13. Честно казано, да си фен на това посмешище от Микре и да говориш за комплекси е доста неловко. То и на покойната цесека беше неловко с оглед на мачовете между отборите, но нищо.

 14. Кмете, пак обективно коментираш играта гледам... Само ако ми обясниш тия комплекси от какво да са:? Или щото гуруту ГА така разправя?

 15. фотева (izchukan)

 16. I (friends), добри, умни хора!

 17. Геносен!

 18. "Националният клуб на привържениците на Левски и Тръст "Синя България" застават зад треньора и момчетата в този толкова труден момент.
  Бихте се като лъвове, но във футбола понякога е невъзможно да се спечели.

  Знаем, че се натрупаха толкова много загубени финали, но това не може да сломи левскарския дух. Та нали точно ние винаги сме твърдели, че не сме за купи и титли, че не сме като ония, умрелите?

  Ние подкрепяме докрай и искаме да гледаме мъже, които се раздават докрай. Снощи видяхме точно това, но за съжаление не беше достатъчно.

  Сега е време да докажем, че нищо не може да ни събори. Пълна мобилизация и очакваме победи в оставащите мачове от измисленото ни първенство, които да ни гарантират участие в Европа.

  И не забравяйте, че всеки от нас носи в сърцето си най-голямата титла:

  Левскар да си братко, е чест!

  Само Левски".

  Много комплекси, чуек, мнооооогоо :)

  1. (hahaha)

 19. Аз викам Дека г-н Ганчев да заеме за треньор Кокалеро

  1. Левски оле нищо общо с МВР
   ACAB (alf)

 20. I сирсеми (friends)

 21. "Славия печели купата, а Обертан се държи за главата..." (hahaha)

 22. МАЕКА МО ДЕИБА НИШТО ЕН Е КИТО ИНО ЖРЕМЕ КОВРИТЕ СТАНАХА МАДАМИ ПРЕСТАПНИЦИТЕ ПОЛИЦАЙ ГЕЙОЖЕТЕ ЖЕНДАРИ И ЛИТЕГС СЕСЕКА

 23. Макарон го коронясали в Аахен ве :O

 24. Ай чал, лейки!

 25. Групата бая са поразтегли, натиснаха здраво и някой може да изгори преди Етна още

 26. Наче, тапанари, четах си у менюъла на мицибуши и открих следното
  4WD режима всъщност е 4WD auto, при което системата преразпределя усилията връз четерте кулула, къкто си реши;
  LOCK режима всъщност е включено еднакво усилие/задвижване на 4-те кулула завинаги, те затва при завой колата са държи макло различно.
  Еми, оня ден на магистралата с 4WD, на мокрото и завиреното около Ихтиман бех железен, ламаринтен и непоклатим, въпросът обаче е с тия псевдожипки и тъпи субарута, дет уж са с винаги включено 4х4 - те на къв принцип роботят? На LOCK ли или пак има некво електрическо преразпределение? И за чий хуй са направени така, че да горат кат змеюве? Може би са предназначени сано за олигофрени, дет не могат да карат и искат колата сичко сама да прай и решава вместо тях ли :-?

  1. Менюъла... Та еба в първенюто:) Кажи си упътване бе. И е малко различно, защото недозавива, вероятно:) За субару мисля, че е постоянно 4х4, но зависи от модела, вероятно и те имат с халдекс и т.н.

   1. Постоянно 4х4, всяка прилично гледана импреза може да направи смешен "джипа" на дедо, ма имам работа, та не ми се занимава да го юркам из форума.

  2. Аве ти режим АУТО имаш ли :?

    1. Тва е друго ве АУТО на 4х4-то аз го питам за друго нящу :)

   1. 2WD
    4WD
    LOCK
    ве смотан! Тава ми са режимите (peruka)

  3. Абе щом нямаш бързи и бавни, де се слагаш с жиповете и ти! :)

   1. Бегай са пативе, шлосер! Моето е сладко и икономично паркетно лъвче, ма мож да та извади и от трудна ситуация! Нема го карам по ски пистите и по гората на лов, да ми са не издраска червената боя ве (k)

   1. тва си струва да се види :)

    1. Още година две и може и са види, една хубава уличка дет ми беше много удобна бастисаха :)

 27. Наскоро правих документарно инкасо през УниКредит, при все че са пълен леш в обслужването, такива екзотики като чекове, инкаса и т.н. при тях може случайно да попаднете на компетентен служител, ама вероятността не е особено голяма. След интернет банкирането дето у САЩ го има масово още през 80-те, тия форми на разплащане ... :D

  1. В уникредит и електронното банкиране им е загатка. Но то е различно от чековете. Предполагам, че Фена има предвид нещо като подарък, доколкото разбирам от въпроса му. За това споменах гифт картите от банка.

   1. Тука вече са исказа неподготвен! Електронното/мобилно банкиране на Уникредит е второто най-добро, след това на Дск, вервай ми!

     1. А защо точно не ми вярваш? Еми виж по форумите, виж отзивите на клиенти и те така... Аз лично ползвам електронно банкиране на неколко банки и мнението ми напълно е това, което изразих, лек!

      1. Защото ако ти трябват извлечения и т.н. става мътна и кървава. Поне на мен ми се случи два пъти. Може да е случайно, но ги псувам много.

       1. Аааааа, тука може и да си прав, за извлеченията на Уникредит нз. С тия на Бдск са справих

   2. Имах предвид че откакто двама души стоящи в една стая могат да направят банков превод от сметката на единия в сметката на другия в рамките на час и тва да е 100 % сигурно че се е случило и за двамата, такива инструменти като чека стават излишни, а това за САЩ е масова практика от 80-те години :)

    1. Даже в рамките на минути би могло да стане. Така е, прав си.

 28. Всъщност в банките има гифт кард, което си е същото.

 29. з сигурност чековете върват у ЧехиЕ и СловакиЕ, лек

  1. Изостанали са те ве

 30. Нещо зе да причернява, деба! Ако бех з ситроена, никва грижа - он е яка, здрава и комфортна лимузина, ама за мицибушито макло ме е страх да го не начука градушката :-?

 31. Къде мога в България да осребря чек?

  Тъй щото вчера три банки в Пловдив не можеха/не знаеха как да стане тази дейност.
  В друга се съгласиха, но условието им е да си открия сметка, да чакам месец и чак след това мога да си взема парите.
  И щото сумата не е голяма, не се съгласих.

  Сега търся банка, осребряваща чекове, но без толкова дълги периоди.

  Благодаря за съдействието

  Ако нещо те интересува и не намериш отговор в експертче, бгмама е насреща:)

 32. Ко прайте,
  забавни селяни?

 33. Аве уроди, в България има ли чекова система :?

   1. да ве, пиша ти чек за нещо, па парите квот искаш ги прай

    1. Тва е мноо остаряла форма за разплащане ла :D

  1. Има ги уредени в ТЗ, но не съм чул някой да ги ползва, честно казано.

   1. Вероятно е така, аз съм осребрявала чек в ДСК.

     1. еми некав любезен господин на спирката, ма за ква услуга - не са споменава ...

   2. Хм, щот наистина и аз не съм виждал ги ползва някой

    1. Прекалено мошеническа държава сме, за да вирее тук подобно нещо :)

     1. Ма аз имам чувство, че кат цяло и в Европа не са много популярни :?

      1. По едно време имаше пътнически чекове, но като цяло май си е отживелица.

       1. Ем те тия чекове не бяха ли по-скоро ваучери :?

        1. Нямам представа, не съм ползвал, но бяха нашумели по едно време, даже имаше измами с тях.

      2. И аз, като цяло, съм ги виждал само в американските филми :) И то заможните хора имат чекови книжки, явно е въпрос на първо място на доверие между банка и клиент, за да ти позволи да издаваш чекове.

       1. че аз и немам никво доверие, балсънти бамката

       2. Е то на банката й дреме, като го издадеш и няма покритие, този на който си го дал ще гледа като микренец и готово:)

        1. ше гледа кат израелски фен на Микре, борещ се за кмецки мандат у БеГе, ше гледа

 34. Ай готов е и един допълнителен отговор, вий си циклете и вервайте на Цолю, че кат сте дебели, сте умни :D

  1. Той самия Цолю е доказателство, че тая теза няма как да е вярна :)

 35. Ми лек колко трябва тие ниско теглото за да си слаби умен.

    1. Трябва да си леко спрел, за да се докараш до там.

 36. TheFan
  10/05/2018 в 15:40 Редактиране | Отговор

  Тогава е по-лошо, не си разбрал грам от него :-(

  Аве Фене, тоталитарна държава под каквато и да е форма немога да приема. Некой да ми каже на мене на коя страна да ми сочи пискюла на шапката ... няма как да стане ...

  1. ти и демократична не можеш приемеш, щот не е ли на твоето начи не е правилно

   1. Ся тва че съм мноо омен и обикновено съм прав не означава че по-някога, ама много рядко и аз може да сбъркам, ама то не е по теми дето се дискутирват в Тефтера :P

 37. Учени: Ниското тегло може да доведе до слабоумие
  То е опасно за здравето, особено при възрастните

  1. Тежиш си на мястото!

    1. Щоть не маш роботс и мислиш за глупости

 38. И тука причерня си евало мамата, иде отсекъде - от запад, от север и от юг, дано го издуфа към морето :(

   1. Кат Лефски снощи ши ги обсере сега :P

     1. Астролог!

   2. И ще ги отнесе като Славия - Левски ще ги отнесе. :)

    1. Отнасяне не видях аз. Освен на севиля с арабските чаршафи:)

       1. тоа да го върнат при манафите да го върнат

 39. Ебаси кшата Lek
  Плочкити деть трябваше да са закарать на обекта половината ми ги пращат на мен , а тес деть трябваше да са при мен ги закарсли на обета (fp)

  1. Аве в тая фирма всички ли са застреляни кат теб :?

   1. Ko биаха кать мен гърмяни сички патки , роботата щеши да е 6 , ама...

 40. В Майново може да вали, но в Крън май яко пИче слънцето :)

  1. Нье ве и тука валя :?

    1. Не ве боря се за свобода на словото (bg)

     1. Ти сера на избирателната борба, кат говора за Чичу не може, ти кат говориш простотии може :S

      1. Ма ти си говори ве, никой не та спира, ма не търпиш критика и тва вече е симптом :P

        1. Прочетох аз прочетох

         1. Тогава е по-лошо, не си разбрал грам от него :(

 41. Двама глухонеми приятели си обясняват с жестове.
  Единият се оплаква как като се прибрал пиян и жена му започнала да му крещи. Другият:
  - "И какво направи?"
  - "Угасих лампата.

 42. Вода , кабелна, интернет, ток, сичко спря, ибаси апокалипсиса (fp)

   1. Хубо поне, че ми е пълна батерията на телефона :)

 43. Тъпляни,
  ай да пииним капсолка!

 44. Спря, на терасата има лед за ено шише узо, пратихме го към ЛюЦолю края май, на пгоизток отиде

 45. и неска нямате намерение да поработите, ако щете, стойте си грозни :)

  1. 10 ч * Св. ап. Симон Зилот е днес, по-познат като Christi Himmelfahrt при католиците. Само ти работиш, безвернико! :)

  1. ибаси мамата, по вашия край последно време няма година да ва пропущи ве, кво стана с тия ракети а-у

     1. Не, парите покрай поръчките на ракетите, справка Крушарски :)

    1. а кога шса надигнете да им откършите вратовете?

     1. Колкот народа са надига покрай другите неща, после ревем за помощ от държавата, за тва застраховка му е майната и тва е, нямаш дтуг логичен ход

      1. Зарад безхаберието на държавата дедо богатее

       1. Богатее му дедовия на дедо ти! Я не са заминавам с живот, автомобили и селско! БДУ, селското е адски губещо, първо поради тарикатлъка на българина и второ, поради безхаберието на държавата! Освен тава, не съм сигурен, ама май нема застраховател, който да застрахова частни дребни земеделски насаждения, а сано кооперации и крупни земеделски производители...

        1. Има ма са на безумни цени, с тъста гледахме за лозето, ма не помна фирмата, 6 декара са, ама излезе, че по-евтино излизат мрежите

 46. То хубо спря, ма от къде Татар Пазарджик идват страшни гръмотевици дебиш

 47. Ма Ромба са е разпищолил се едно тирето е спечелило купата :D

 48. Въйййй, куфер СамсунгНайт за 750 вл. (fp)

  1. Много са хубави, но пък са първите, които отварят циганите в багажното. Така че си купи някой грозен на цвят и вид. :)

   1. Не ве, стрино, я си карам с репликите на Самсонайт, Американ туристър, ама на тоа просто ме удиви цената, бахти и куферо (shake)

 49. "Съжалявам за феновете, на които благодаря за изключителната подкрепа по време на цялата среща. Извинявам се на привържениците на Левски за това, че не успяхме да им доставим това удоволствие, за което бяха дошли на трибуните. Съжалявам! Честитя спечелената купа на Славия, но не и победата, защото техният отбор не ни победи. Изпълнението на дузпи е лотария", заяви пред "Блиц" Русев

  (cow)

  1. ай дедо, земи си оди, за никав уй не ставаш! Да идват Реал_ните собственици МВ и ББ и да са започва, квот ше са почва

 50. 1. На времето дядо ми е бил от шефовете на Славия и управител на баня Овча купел.
  2. По- неже живейм на 2 ку*а место, преди да престана тотално да хода на мачове, сън ходил на мачове на Славия по- вече откоклото на Левски
  3. На времето стигнах почти до младежкия национален отбо, кат състезател по водна топка на Славия
  Уй за микре, герп, ръб, депесе и айфон

   1. кове, сано споделям... Ама преди тава кат малак съм живял у блоковете на Христо Кабакчиев и Герена беше на 2 кура место. Татко ме водеше на всеки мач, даже съм гледал и Гунди, ама не помня... Оттогава съм верен на ЛЕВСКИ!? (blue)
    ...и на Реал, Ливърпул и Милан (peruka)

 51. chichkata
  10/05/2018 в 14:03 Редактиране | Отговор

  Покрай него взех да оглупявам :-(

  Ромба ли ти е виновен че си КРАВАец :?

  При тва виден (cow)

  1. КРАВАец беше ноо престижно и ноо голема гъзария по- мое време ве, селяндур див!

   1. КРАВАец или краваЙец :?

    1. те хората ма расбраха

     1. Човешко и да те спукам бе, Спасе :P

      1. Точно ти освен да го поемеш у гъзъ друго не можеш да направиш:) Колкото и да се пънеш:)

       1. Чичка почвам да си мисля, че наистина не разбираш, ква е разликата чежду КЕЧ и Строителни войски :?
        Искаш ли да ти обясня :?

        1. Спести си крънските всемирни мъдрости.

   2. Той си мислеше, че е на попа... Чак снимки пуска тук да се бъзика...

     1. Мързи ме да се ровя. Пусна снимка от кино култура и питаше кое кафене било там, че не си спомняш името. Крънска смешка.

 52. Dicono che siamo tutti delinquenti
  Solo perchè ci piace fare incidentii
  Se ci sarà uno scontro sarà letale
  Vi manderemo tutti all’ospedale
  Oooooooo AC MILAAAAAN (milan)

 53. Най-добрият Чичо Гошо.

   1. (yahoo) не щото има реклама а щото обичаш да делваш, ко да прайм
    Лефски оле нищо общо с ...
    (alf)

    1. Ко съм делнал? :) Разпищолил си се кат абитурентка след бал и не те закачам, ся ми ривеш :D

     1. Ся ши маана рекламата и ши си я тура за аватар ти вадя очите една година :D

 54. Въййй къ заплющя, след малко накъде да го пращам :?

  1. Прати насам ве, 4е некви алергени са се разфърчали, скинах са да кихам (shake)

   1. Хи-хи-хи! (peruka)

 55. Чичка, бе:

  ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!
  ЦЕНАТА ЗА НОЩУВКА, ЗАКУСКА и ВЕЧЕРЯ+ басейн, сауна и парна баня е 29.80лв. НА ЧОВЕК НА ДЕН!
  При закупуване на ваучер вие заплащате 50% (14.90лв.) от стойността на нощувка, закуска и вечеря на човек. Останалите 50% (14.90лв.) за пакета е необходимо да доплатите на рецепция при настаняване!

  1. Ахахахахаахаха дребния шриииииииифт (yahoo)

   1. Ми аз ко му обяснявам, ма той са бори с Ромба :)

     1. Прав си, деба! Ако ви ги нема аватарите, човек спокойно може да опреличи тава вашто на разговор между Кмета и КВН-а

      1. Глъвътъ до кръста си кинем че за уйкендите немат места. През седмицата са празни кат витрината на Левски за последното десетилетие, са празни...

      2. Повече няма да ти пропиша никога! Ни съп, ни уй за тебе! Даже сигурно след малко напускам завинаги!

       1. Прав си дейба, макар и къкто винаги да го не казах с лошо чувство, обидата бе прекалено жистока! Посипвам си главата с пепел от рози, лек!

        1. P.S. ... ама за тоя хибрид от Крън, не си зимам думите назад (bean)

        2. Ако добавиш и пепел от цесека, може да размисля, но нищо по - малко от това.

         1. Ма тя умряла, бе!

  2. Е сега им се ева мамата! Отивам в КЗП!!! Всички експерти ще се изсипем там без пари после!

  3. абе пак 60 вл. на ден за стая си е без пари. Предполагам обаче че цената на чаша рикия с вечерята е съизмерима с цената на нощуфката, дейба

   1. Не вярвам. Просто това е цена извън празниците и в делнични дни. В този сезон нали се сещаш, че надали имат много работа.

 56. Гледам, упражнявали сте са по чл. 735 ТЗ, оня ден обжалвах едно прекратително решение по тоа текст, та ако нещо ва интересува - питайте 8)

   1. За толкова години работа не си ли разбрал, че счетоводка и ТЗ са несъвместими? Като два еднакви полюса на магнит, като вода и олио, нямат допирни точки и не могат да влязат в колаборация :)

    1. За това давам само насоки. Всякакви обяснения са лишени от смисъл.

    1. Е някой клиент от Максуда дето е служил в Строителни войски нямаш ли :?

  1. Дано всички стигнем до тази възраст пък ще му мислим:)

 57. Селяни,
  ходех да хапна гаспачо и картофени кифтета с шумен, а вий само простотии творите...

   1. Чака реакцията на гаспачото... :)

   2. едвам ма нави!

 58. Босе не ти като счетоводител де...
  Нощувка, закуска и вечеря на човек за 29.80 лв. Плати сега 14.90 лв

  1. В Елена е много хубаво, мен ми е любима дестинация :)

    1. И офертата ми се струва добра, теб ти трябва нощувката и закуската, която вероятно ще е като във всеки 3-звезден хотел, обяд и вечеря надали ще ползваш в хотела.

     1. Абсолютно. За това и го постнах, защото ми се видя много изгодно.

     1. Оня ден ми казаха и набарах в ено село до Пловдив, Коматево са казва уникално магазинче за карантии, зех си няколко парчета бумбар и едно дет още не съм го пробвал, ма много ми го похвалиха черво в черво се води, та за жената нямаше нищо, и тя са присети навръщане за тва, че никъде не продават истински еленски бут , а само в Елена, та са присетихме за там и кръчмите, разни прошутота и хамони ряпа да ядат :)

      1. ено село до Пловдив, Коматево са казва

       (hahaha)

       Иначе еленският бут е мама мия :) Не знам дали не го запазиха като географска марка, но то така или иначе само там става.

       1. Запазиха го със сигурност, ма географска марка ли, защитено наименование ли как точно го водеха не знам :)

        1. Е то не е ли едно и също - като горнооряховския сежук например

         1. Ба ли му майката, сигурно е едно и също , нямам идея

     2. въйййй лек, а на мен миса дупи сливова

      1. Мен кукленска кайсиева и довечера мисла да реализирам, ма тая година пусто нещо кайсиите ше са малко, нещо попари цвета :(

       1. Ем ще намалиш произвoдството на компоти и сладка, да остане за ракия :D

        1. Кажи го на жената и на тъщата дет отся са канат похабят плода за некви пюрета :D

         1. Сус бре, маймун! Ше вариш гроздова и сливова, кайсийките шви тряват, няма по-хубаво пюре от кайсий с овесенни ядки!

          1. не ме разбра кво имам предвид, нали, адвокате (shake)

 59. Тъй, спретнахме до обяд две Е-онски дела, ще има за ляп и бира, да видим от тук насетне дали ще може да се избачка нещо по-серьозно :)

     1. Еми нема са сърдиш тогаз кат ти викам Син педераз!

      1. Викай ми как щеш, важното е да ти е у гъзъ!

 60. Ба, някъв в Стани богат на 24 рискува на 10 бона, щото не бил за парата :)))

  1. Да вчера, много добра игра направи, пич беше :)

 61. Ахахаххахаах ше си купа кренвирши на Житница, правили ги от свинска плешка и джолан (yahoo) (rofl)

  1. Освен тоалетната хартия ли? Или вместо нея? :)

   1. Що бре може са прави, кожата на плешката и колала на джолана, е да и малко хартия за спойка :d

    1. По - скоро жилите около плешката :) Кокала на джолана след многократно варене и да, хартия.

    1. Не бе, шнорхел. Бяла е купата. Вжното е, че не е розова.

  1. 30 кинта на човек, на село...нормална цена, сякаш.

     1. Чета бе, паралигъл:) Пише цена в момента 14.99:)

   1. Ще ми излезе по - евтино да си живея там направо:)

    1. За тези пари, храната едва ли ще ти позволи да доживееш втората нощувка. :D

  1. Миииииии Кралските Елитни Части са известни още и като Bearskins :)

   1. Оня агент на Цереуто, дет писал в доклада: А българите имат едни специални части, КЕЧ им викат - истински зверове! Даже оръжие не им дават, а само с лопатите... :)

   1. сринал съм са кат говедо при вид на славист :(

      1. тоо па! Ако я фанем ше я развейм кат драка лайнян весник, ше я развейм

   1. :? Ходих да обядвам ла, нямаше говеждо и заложих на пилешкото. :)

 62. Oт снощния мач, ко има нещо положително е тва, че Калинич отбеляза, вярно че малко обърка вратите, ма факт е, че отбеляза :d

 63. chichkata
  10/05/2018 в 12:00 Отговор

  Казах ти как би се решил спорът в миг. Ако има нещо - сподели.

  А ся давай назад, давай :(

  1. Намери ли поделение на КЕЧ, което да не е част от Строителни войски?

   1. Офффф КЕЧ е към поделение на БНА, Строителните войски как се поделят незнам, с нередовна армия трудовашка не са занимавам, освен тва те май са към Армия России (alf)

    1. Номер на поделение на КЕЧ. Крънските вселенски мъдрости ми ги спести.

     1. Абе КЕЧ-а е част от поделение бе, не е отделно поделение че да има номер

 64. Плажните заведения във Варна откриха сезона с по-висока цена на най-тачената народна риба - цацата. Порцията струва от 4 до 5 лева, докато миналата година: 3,50. В Балчик твърдо 5 лв.

  Яжте си я!

  1. Нема им стъпим на Мръсноморието, ако ще и безплатно да я раздават. :) Гърция, идииииииииииииииииииииииииииииииииииииим!

    1. Недей, снощи от там се върнах. В Поморие на главната улица първия човек, дето го питах нещо ми отговори на руски :)))

  1. Нормално. Всички подобни на него са русофили.

   1. Аз като ти обяснявам че Строителни войски нямат нищо общо с Българската Народна Армия (alf)

    1. ти много работи обясняваш, за съжаление всичките невярни.

     1. Бе те сичките са верни, ма ти си в паралелна вселена, дето е негатив на мойта, ла

      1. Да бе, ти си цяла вселена. Никой не може те разбра

  2. Даже и честити победата над фашистка Германия, след като се оплака, че публиката псувала "покойната му майка".

 65. Говеда, сано два въпро3а имам:
  - исгониха ли дедо Куко
  - кога са връщат Наско и Мъри?
  Мерси!

  1. Чакай! Първо Ромба да отговори на въпроса: Какво е общото между Цска Тире София и ЦСКА 1948? :)

  2. Що, кое не ти харесва на статията? Това е темата на деня, освен ако не си по-впечатлен от прегазването на Милан снощи.

  1. еми напълни са 100лицата с селяни айтита и шафьори - тего резултата (shake)

 66. "Казармата в Ардино е построена от Строителни войски, Хасково! /Така нареченият КЕЧ/"

 67. ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО ПО НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ

  чл. 735. (1) Производството по несъстоятелност се прекратява с решение на съда, когато:

  1. са изплатени задълженията;

  2. масата на несъстоятелността е изчерпана.

  (2) С решението по ал. 1 съдът постановява заличаване на търговеца, освен ако са удовлетворени всички кредитори и е останало имущество.

  1. (3) Нова, 2008 г. В резултат - всичко е честно и почтено и данъците са платени.

   1. (4) Нова, 2016 г. В резултат имаме софийски литекс

     1. Там е уредена несъстоятелността - нещото, за което говорим.

       1. Казах ти, че съм я чел много пъти, но е ирелевантна към случая.

   1. И щеше да е хубаво да знаеш, че при наличие на производство по несъстоятелност и неудовлетворени кредитори има забрана за сделки.

 68. Спортно снижени селяни, днес е първото раздаване на картите сред фаворитите в Джирото, финалът завършва с изкачването на Етна, така че следобеда ше искам от вас тишина и мълчание :)

   1. Зле му е, снощи го засилиха от Торино към Милано. Четири пъти! :)

    1. Баш па гувядо да говори за засилване след снощи е меко казано несериозно, нас на би Ювентус, вас Славия, не е кат да няма разлика :)

 69. Ма хубоче наготвих снощи по-вечко омлиет и кифтенца

 70. chichkata
  10/05/2018 в 11:23 Отговор

  То няма как да измислиш нещо, при положение, че са едно и също нещо.

  (hahaha) (yahoo) (alf)

   1. Аве ти верно немоеш да разбереш че КЕЧ e подразделение на БНА а хора които неса наясно наричаха так и поoразделенията на Строителни войски, които организационно нямат нищо общо с КЕЧ. Но предвид сходността на дейността им на жаргон и двете структури някои наричаха с името на едната (rofl)
    Човек от тва по-просто не мога да го напиша, ми напани се малко ве (rofl)

    1. МОже ли да ми посочиш номер на подделение на КЕЧ? Ако го направиш и въпросното поделение не е на СВ, спорът приключва.

      1. Поделение имах предвид. Не подразделение.

        1. Казах ти как би се решил спорът в миг. Ако има нещо - сподели.

 71. Ромбе, да видим сега до къде си я докарал - как завършва проиводството по несъстоятелност, когато има неудовлетворени кредитори?

  1. Чичка колкото и да са пънеш КЕЧист нема да станеш седи си в Строителни войски и те така :P

   1. Ясно. Нищо де, нали можеш да оправяш телевизори поне.

 72. Селяни,
  за по- реден път потварждавам че сам БОК и даже нещо повече - д-р ХаОс на секви проблеми по коли и друга селскостопанска техника (тава го рекох даса не убидат пасатажиите, голферите и алдистите прости)! Ей на:
  Идеотите от сервиза са са обадили на сина да го имформират, че са сминили педала на гъза, ма грешката пак останала. След тава расглобили целата кола и о! Шипка и о! Чудо, открили че е конденз у т.нар. "електрически центар", нещо което деда ви им каза още онайден. Се пак сам доволен, че са си признали, върнали са си му неговия педал на газта и шему земат пари сано за труд. А лошата новина, е, че след като са барали нещо по колата у следващите дни мом да очаквами нещо друго да са откачили, развалили, недозавили, недоизчистили и те така... :)

  1. Купи му карта за градския транспорт да ти е мирна главата. :)

    1. Глупости, в София колело!? (shake)

 73. Бос ти кво ши каеш различават ли се КЕЧ и Строителни войски и ако да в какво :?

  1. Толкос съм уморен днес, че даже не ми се мисли :)

   1. То няма как да измислиш нещо, при положение, че са едно и също нещо.

 74. chichkata
  10/05/2018 в 10:38 Отговор

  Ромбе, като ти регламентира работата ТЗ, вземи го понаучи малко. Особено Част четвърта.

  Туй да не е театрално представление че да е на "ЧАСТИ" ла (alf) ако ил пък имаш предвид ГЛАВА 4 горещо ти я препоръчвам, ама хвани некой да ти обясни духа на закона, щото буквата мое и Божката Митрев да ти я прочете ма кел файда ...

  1. Ако някога го беше отварял, щеше да знаеш, че е разделен на части. Но за това хората учат в университети, не в канторите на счетоводките.

   1. За да сме екзактни, ще си позволя да те поправя:
    "Но за това хората учат в СУ, не в канторите на счетоводките и разни съмнителни ВУЗ-ове." ;)

    1. Многократно съм го правил. Държал съм и изпит при Герджиков. Имам 5. Та не смятам да просветлявам счетита по тези въпроси.

     1. Ибах та зубъра! Ама в крайна сметка защо не стана човек? :-?

      1. Аз съм доволен от това, което съм постигнал. Винаги може още, за това се стараем. Живи и здрави, колкото - толкова.

      2. Щото е гуведо как да стане човек да не маймун че да стане човек ...

 75. ***
  10/05/2018 в 10:22 Отговор
  ши носиш от мен до другото дърво и обратно ...

  :d Марш от мен до четвъртък и обратно

  1. Действителен случай:
   - Колко имаш по математика?
   - Шестица.
   - Браво, ставаш за артилерист!

 76. Ромбе, като ти регламентира работата ТЗ, вземи го понаучи малко. Особено Част четвърта.

   1. Това не е от сега. Друг е въпросът, че е наказуемо по принцип.

    1. Подхранва се една вяра, че ако той е бил останал, нямаше да има "други", светът щеше да живее богато и най-вече - достатъчно подредено.

     Че неговият режим е избил толкова много хора - редовният отговор е, че Сталин е избил повече, а комунизмът е още по-голямо зло. Само дето двата минуса тук не правят плюс.

     Свобода, която всеки тълкува както му е угодно.

   2. Доста тъпа статия и аз си изгубих времето с нея

    1. ич биля не е тъпа, стила на автора е малко "съвременен" но иначе е напипал две три много проблемни в момента явления ...

     1. И кое е много много проблемното в момента, няма проблем няколко пъти в годината се носят портрети на Сталин и съветски знамена на паметника на съветската армия и дори на Шипка, а проблем е че някой написал нещо за Хитлер във ФБ, ай бягай от тук, тъпотия и половина е написал тоя кретен, а че колелото на историята се върти и тя се повтаря открива топлата вода, да иди да види германците днес кво казват по въпроса

      1. Германците няма какво да ги мислим. На човек му стига да пообиколи бившия соц блок и западна Европа, за да разбере кое е било по-зле. :)

      2. Това пък е другият въпрос - с комунистическата пропаганда.

       1. Въпросът е що едното е ОК, а другото много лошо, тия статии са адски едностранчиви и в общи линии са написани на принципа въй що биете негрите

 77. Слабо утешение бяха 5-та на Барса и подигравката с балерините (barsa)

  1. Е реал играха с юноши с мисал за поредната шл

 78. Май месец ставам рязко набожна. Голям кеф е като празнуват католиците, ще шакароним цял ден. (yahoo)

   1. Една простотия повторена милион пъти не става истина. :)

    1. Да ти пратя препис от официалния документ? :?

  1. ши носиш от мен до другото дърво и обратно ...

 79. Яд ме е първо, че вчера напрайх 900 км, като към Сф се наложи да карам доста бързо, за да хвана мача.
  Второ - яд ме е за хилядите хора, които снощи бяха направили задръстване от Враня към Орлов мост, за да гледат мача.
  Трето: САМО ЛЕВСКИ! (lf)

   1. Чуек, от много години не бях имал това приятно усещане :) Караш по магистралата и навсякъде коли с левскари, веят се знамена, поздравяват се с клаксоните....уникално...за съжаление не се получи празника ;(

    1. кой знае какъв кеф е било да караш по магистралата след мача ... да им гледаш насраните физиономии ... (peruka) (yahoo) (alf)

     1. Теб те знаем - гащите ти са били пълни със щастие! (yahoo)

 80. Чичката
  10/05/2018 в 09:19 Отговор

  Колкото да преебем Литекс - София има.

  Аве ти си гоуем анархист ве, що не признаваш правото на РБ и наричаш г-н Ганчевото ЦСКА с името Литекс-София, еми тва те издава като човек считаш себе си извън закона ...

  1. Защото точно правно така се нарича отборчето на ГГ.

   1. ТЗ не мисли като теб (shake)

     1. Има 4 закона, извън данъчните, които ми регламентират работата, ТЗ е един от тях :)

      1. Единият го знам - ПСППРБНА!
       Вторият е: АПМЛ :))))))))))))

        1. Бе ичил си ги и ти, ма си забравил :) Партийно Строителство и Партийно Политическа Работа в БНА и Актуални Проблеми на Марксизма-Ленинизма...

 81. Баси умрелия тефтер. Даже едно Пато няма - да се обяви за тъп, ако някой му каже, че е умен, само и само да се заяжда :)))

  1. Патуту снощи е удавил мъката в съответното количество и днес ще пропусне тефтеренето поне до къмту обяд ...

 82. д-р Хаус на секви технически проблеми
  10/05/2018 в 09:26 Отговор

  За да преебем Литекс - София не ни треват играчи, а свестен юрист, който да напише съответното писмо до УЕФА за незаконното пребиваване на тоя клуб, не само за ЕКТ, ми у А група в БГ

  Поичи нямам кво да кажа ;( за Майка България ...

 83. - Мамо, а на тебе бебето в корема Бог ли ти го сложи?
  От кухнята самодоволният глас на бащата:
  - Да! Бог!!!

 84. Иран удари израелската армия на Голанските възвишения, Тел Авив отговори с авиация
  Размяната на ракетните удари става през сирийска територия

  :o
  Явно евреите неслучайно бяха обявили повишена бойна готовност оня ден...

  1. Евреите и американците всячески се мъчат да разпалят война в Близкия Изток, но рано или късно и те ще си намерят майстора! А Европа е меко казано ... жалка!

   1. ...а войната няма да стане световна, просто защото Путин и Тръмп се разбраха за вдигане цената на петрола и "всички са доволни". Мрачните и апокалиптични прогнози са че може да стигне и до 300 долара за барел... Еми, Сщ има огромни дългове да връща, икономиката на Русия трябва да се рестартира и те така!?

   2. Нетаниягу после встречи с Путиным: Россия не станет мешать Израилю в Сирии

    Бениту бил на парада до тов. Путин, даже с Георгиевска лентичка бил закичен... :?

  1. Таз статия я пускат за нти път
   Преди 2 г.пак им бе вкарал гол
   Скука

   1. Не ги следя отблизо и ми е все тая, но това е лицето на нашия футбол, така че по-добре да я пускат всеки ден тая статия в секция бг футбол.

 85. Г-н Ганчев ни повесели таз година, ма постна муй чорбата, обаче г-н Спас къфто курбан даде снощи, евала му, залои ми се езика от благо :)

  1. Еми това ти остана:d И декларациите по Чл. 38 ти взеха:)

 86. Аве Левски имали качествени скаути, да изберат играчи достойни да защитят честа на Левски в ЕКТ :?

  1. Колкото да преебем Литекс - София има.

   1. За да преебем Литекс - София не ни треват играчи, а свестен юрист, който да напише съответното писмо до УЕФА за незаконното пребиваване на тоя клуб, не само за ЕКТ, ми у А група в БГ

     1. Пречи! Не ни трябват повече маймуни, не ни требва и дедо Дельо! Ей виж дебелия чичак кък сано с българчета си постигна своето - купува и продава мачове, запази си мястото у А група, вдигна Купата под носа на Джуджето и БББ, кво повече

  2. Да Но не са класираме ...

 87. За специалистите е ясно , че Боян Петров е загинал

 88. За нашите медии отложеният полет е трагедия! Хората бедстват на летище край Рим! Изнемогват! Те нямат пари за сандвич! Те нямат пари за телефон! Те нямат сили да седят на задниците си! Те са отчаяни! Възрастни жени, тръгнали на бедняшка екскурзийка до Рим нямат какво да правят и дори нямат роуминг на телефона, нищо, че роумингът е безплатен! Деца са в пряка жизнена опасност - и те са отчаяни!

 89. Добро утро!

 90. Геносен, когато мача е Славия-Левски и Славия победи, някак стилистично не е оправдано статията за мача да запо
  не с "Левски надигра Славия", напишете "Славия излъга Левски", "С 11 българи в състава Славия ...", да започнеш статия за победата на Славия в турнира за купата на България със "Левски надигра Славия", е меко казано Молба на автора за психиатрична помощ!

 91. Добро утро (du) Голямо мучене е имало снощи. :)

Comments are closed.