Сираков избухна: Гърмян вълк съм!

ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, „специалистът“ по футбол
ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол

Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко:
Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате “ българи юнаци“ на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора – Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора.
Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол…
От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.
Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш!
Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача…
Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!
Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен….

НАСКО СИРАКОВ

421 коментара по статията

 1. Радикалната крайнолява партия, който подкрепя правителството на малцинството на Карлес Пучдемон в Каталуния, е изпратила писмо на регионалния премиер с искане да "провъзгласи републиката", пише испанският вестник "Паис".

  Този е по-фейк и от Ципрас дейба и смотаняка (shake)

    1. ем ко искаш тогава ве келеш
     мисир без кисело зеле е кат боб чорба без лъжица кисело мляко ве, лек

 2. Баси драмата днес... Таман трябваше да ходя на преглед на колата и сутринта намерих един ей-толчав винт в гумата... И на всичкото отгоре, забит на под 2 см. от ръба... На дръж сега 2 нови гуми, нищо че старите бяха на под 10 хил. км
  (silidu)

  1. аз така преди две седмици. само че беше отгоре и го залепих и си карам

 3. Недопушена пура на Чърчил е продадена за $12 000

  Интересно, по колко би вървяла тоалетната му хартия? :?

 4. Тъй!
  Неска се прибрахми по-раншко и вече чмокнахме кабманка шшшшшуменско с торбичка крекери!
  Вий кви ги дъвчити бе!? 8)

  1. Аве честно да ти кажа, май, май харесвам всекви жени, и кльощаве и закръглени и гъзести и цицорести, че жълти, черни и червени, обачи "арабелите" нящу нема фъргат, че щи а уважа, ще я уважа, че няма да е с отвръщение, няма да е, ама не е като да е ... :(

 5. Пелето заведе дело срещу Левски - казусът е сложен, странен и твърде любопитен

  Претенциите на Ангелов, който бе доскорошен шеф на ДЮШ на Левски Раковски, са формулирани по следния начин: Искове за обезщетение от деликт; иск за вреди срещу кредитора по Регл. (ЕС) 665/2014.

  Деликт на български се превежда като непозволено увреждане, и включва след себе си за онзи, който го е извършил, задължението да обезщети имуществено пострадалия за щетите, които е претърпял, независимо от наказателната или административнонаказателната юридическа отговорност по казуса.

  (yahoo) (rofl)

 6. Наче у кашти имам:
  - некокло бутилирани рикий
  - домашна великопреславска
  - домашна буковица
  - водки
  - узо
  - рикар
  - ликьор касис
  - мартинита
  ... обаче ми са пий бърбан и куняк, затва ше ида даси закупа, ше ида 8)

  1. Добре ве лек
   гр.Преслав , а що викат ВеликоПреслав
   То малко кать
   Търновградь , а станал Велико Търново

   1. Преслав е Бонев бе, а градът е Велики Преслав! Инак сигур щот праят велика рикия, деда зн :-?

 7. ама неска сте ноо скучни
  Аве, редакция заспала, и ти Фене, нема ли поне 1 хвалебствена статуя за добрата игра на Дришо срешту не по- бедимия Наддал?, че да по- хейтим и да са по- пцуваме одоле :-?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *