Седем състезатели и двама съдии ще представят България на Европейското първенство по снукър

България ще бъде представена от седем състезатели майстори на щеката и двама съдии на Европейското първенство по снукър, което ще се проведе от 16 февруари до 2 март в град Ейлат, Израел.

На шампионата до 18 години ще ни представят талантите: Виктор Илиев, Александър Хубанов, Велиан Димитров и Петър Зоровски.

На турнира до 21 години участие ще вземат: Жан Лаушман, както и по-младите Виктор Илиев, Александър Хубанов, Велиан Димитров и Петър Зоровски.

На мъжкото Европейско първенство ще бъде представена от Георги Величков, Виктор Илиев и Братислав Кръстев-Брандо, които заемат първите три места в родната ранглиста. Българските рефери Стефана Алексова и Христо Иванов ще съдийстват и в трите категории. Най-младият ни представител е 14-годишният Велиан Димитров от Пловдив, който също както Петър 16-годишния Зоровски и 18-годишния Жан Лаушман игра за първи път на международен турнир на Европейското първенство, провело се миналата година в София. 18-годишният Виктор Илиев от София е втори в националната ранглиста, което му дава правото да участва и в трите възрастови групи.

340 коментара по статията

 1. еми, страх не страх, ще вървя на лекар :(
  Купувайте житото...

   1. еми не мога да дишам бе - повече от 10 дена вече и са влошава :(

 2. Ми взехме заплатити
  Сега викам да отскочим да гледаме контролата
  Черноморець - Мачва Шабац

 3. Левски си върна Валери Божинов!

  ето ... започват да градят състав от българи :)

  1. а валери домовчийски, владо гаджев и хичо кога? Кога, кога, кога?

    1. те са си наши бе!
     Ше ги земем! Ко ша напрайш, изклесяк?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *