Световни квалификации, зона Европа

Снощи започна последната порция от квалификации от Зона Европа за Мондиал 2018.

По терените на Стария континент бе изключително драматично, но още два отбора вече са сигурни участници на финалите в Русия. Това са Германия и Англия. Бундестимът са наложи много убедително с 3:1 над основния си съперник в група „С“ Северна Ирландия.

В същото време „трите лъва“ буквално изстрадаха успеха си с 1:0 над Словения с гол в добавеното време, но така тимът също вече се класира на Мондиала.

Получиха се и някои много резултатни двубои. Полша разби с 6:1 Армения и също направи голяма крачка към класирането си, а Норвегия унижи с 8:0 Сан Марино, но само за престиж, тъй като този мач бе без значение и за двата тима.

Резултати и голмайстори в днешните мачове:

АЗЕРБАЙДЖАН – ЧЕХИЯ 1:2

АРМЕНИЯ – ПОЛША 1:6

СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ – ГЕРМАНИЯ 1:3

САН МАРИНО – НОРВЕГИЯ 0:8

ЧЕРНА ГОРА – ДАНИЯ 0:1

РУМЪНИЯ – КАЗАХСТАН 3:1

АНГЛИЯ – СЛОВЕНИЯ 1:0

МАЛТА – ЛИТВА 1:1

267 коментара по статията

  1. много ми е смешно, като се заговори за "Срмията", а плаща ЦСКА наем, пък Уефски циганейшън ни наем, ни данъци, еми това е бг действителносг и пак ни дишат прХта, да отбележа само

  2. Още 48' минутен и са пребирам да готвя, пера , простирам

    1. Лек, ако мен ма чакаха по- добни заминания, изобщо немаше да са пребирам! (shake)

  3. Зима с обилни снеговалежи ни очаква заради вулканите и мощните урагани, които вилняха в последно време в различни части на света, прогнозира д-р Никола Петров, астроном и директор на Националната астрономическа обсерватория на връх Рожен, цитиран от "Дарик". "Очаквам зима със сериозен снеговалеж на базата не само на ураганите и вулканите, а на още няколко съществени фактора. Наблюденията напоследък показват, че на всеки пет-шест години имаме много обилен снеговалеж.

Comments are closed.