Разгеле! Бартомеу подаде оставка!

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу подаде оставка. Босът на каталунския клуб дълго време отказваше да предприеме този ход, но най-накрая го стори заедно с останалите директори.

Решението е било взето след спешна среща на ръководството. То идва само ден след изказването на Бартомеу, че не вижда основателна причина да се оттегли от заеманата позиция.

Срещу него беше повдигнат вот на недоверие и в началото на ноември членовете на клуба щяха да гласуват за евентуалното му оставане. Сега предстои да бъдат насрочени предсрочни избори за негов наследник.

Той бе и една от причините голямата звезда на “блаугранас” Лионел Меси да иска да напусне “Ноу Камп” след повече от 15 години в клуба.

В крайна сметка аржентинският нападател реши да остане, а оставката на Бартомеу може да промени желанието му да си тръгне догодина, когато изтича и настоящият му контракт.

247 коментара по статията

 1. Чоки,
  1 щи кажа: таа първо ще исчока до смрт и после ще рита от Меден рудник до Сарафово и обратно през Рудник, баси!

 2. изедах 3 гръцки курабий с бадеми, валиния и пудра захар, е ся мом да пре- задоволим ким кардашиян и мария илиева зети заедно, баси!

   1. ... и тебе мом да прибавим, ама първо си ноо грозенъ и второ мож ми го спаднеж завинаги :-o

 3. А ко Луноходец не прибий тия линцери, утри ша е интерестно на "Николай Хайтов" :)

 4. таа ивана кък е пресипнала, ако не бех токло добре васпитан, бих и предложил да инги смажем гърлото...

 5. Царвули, казах ливи че неска по- лучих официално писмо от Мицибуши да отивам да ми сменат черните амортисьори н петата врата с хромирани, що еднаж у светът неква капачка на амортисьор са хчупила и фраснала по- тиквата неква джувка :)
  Помолиа ма, ако междувременно сън продал ДЖИПА, да инги дада името и адре3а на новия копувач, че на нго да инго пратат писмото!
  Абе, а вий с ваште таралясници н-та употреба, некогш чували ли сте за следпродажбено обслужване, дба барутарниците къде карати (ang)

  1. Няма нужда да го пишеш с главни букви - това донякъде може да мине за джип. За разлика от комбито в гаража ти.

   1. (hahaha)
    Наборе, в крайна сметка ша излезе, че и от коли рзбирш, колкото от жени и футбол ;)

  1. А не, рязко са разграничавам от сина му, тоя глупак как па не наследи 1/100 от достойнството на баща си ;(

 6. Тва майната сигур не смей да са появи тъдява, подир последното изстъпления на патрона МУ :p
  (32red)

  1. Майната не е безделник кат теб ве, работи, а патронът ми вие комунистите го ликвидирахте на 28 август 1943та ;( след безброй неуспешни опити преди това, включително и разрушаване на християнска църква, ма то за вас комунягите кога ли религията е била на почит, религията за вас е опиум за народа ;) ай добра ви вечер и наздраве и 1-0 за (milan)

   1. Ми тъй, Кобург га ти е кумир ;( най-много да са главиш за секач на дърва в Рила :(

       1. да пий чай, да са налага със серна вълна, да си прай компреси на гърлото с рикия и шеса опрай

 7. другарЕ, пийти да ва фаща, (friends) доде време за умирани, койт уживей (32red) уживей !!!

 8. Милан - Спарта, тврда кат кр ми 1ца и голово шоо на Караибрахим!
  Залагайти и пичилети!

 9. я ако сън на френските власти - сменям самоличността на сички кретени от Шарли Ебдо и ги пращам в някоя далечна провинция, примерно Тунис или Алжир, след което инсценирам взрив и заличавам офиса на редакцията! Десетки, стотици, а може дори хиляди невинни животи да бъдат спасени!?

 10. пребрахми са, мисири!
  жината прай картофени кифтета,я ше пржна скумбрия на лакердички, мммммм!
  ама първо да сипа една голема рикия, че ми триперат ръцети, ай (friends)

 11. Който извършва обществен превоз на пътници без разрешение, регистрация или лиценз, които се изискват по нормативен акт или акт на ЕС, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години, като моторното превозно средство, послужило за извършване на деянието, се отнема в полза на държавата, независимо чия собственост е.

  Когато деянието по ал. 1 е извършено от две или повече лица, сговорили се предварително за неговото осъществяване, или чрез използването на неистински или преправен документ или на документ с невярно съдържание, наказанието е лишаване от свобода от пет до десет години и с глоба от пет до петнадесет хиляди лева, като съдът може да постанови и конфискация до една втора от имуществото на виновния.

  (yahoo) бий, бий, бий раята по главата, бий, бий, бий (bg)

 12. Почти тихомълком парламентът прие скандална законова поправка, която обявява возенето на пътници без лиценз за престъпление, заслужаващо до 10 години затвор. Бедата е, че гласуваните текстовете са неясни, позволяват доста волно тълкуване и държавната репресия може да се стовари избирателно, като прати зад решетките дори човек, който е тръгнал към Бургас и е решил да закара до морето група приятели, като си разделят парите за бензина.

  Те ти булка "Гражданско Общество"!

  1. Тъй вярно г-н Протестант, католиците са като геювите, омни са дейба :O
   Аз да зема да остая джендър республиката и да стана един католик, дейба ... колко му е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *