Пропадна търгът за имуществото на ЦСКА

Търгът за емблемата на ЦСКА бе провален, след като фенове не допуснаха представителя на ЦСКА 1948 Никола Газдов да влезе в административната част на стадиона, за да подаде документите си. 

Газдов бе съпроводен от полицаи, но въпреки това не успя да пробие, тъй като полицията се опасяваше да не нарани деца от школата, които се бяха омесили с тълпата фенове.

По-късно Гриша Ганчев обяви, че причината за пропадането на търга е била в нежеланието на представителя на ЦСКА 1948 да влезе в сградата.

Търгът ще трябва да бъде насрочен отново на друга дата и неизвестно място.

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди, че търгът за емблемата е пропаднал и ще трябва да се проведе отново. Той направи интересно изказване по темата.

„Имаше търг. Някои хора не пожелаха да влязат вътре. Направиха панаирите тук. Ние си подадохме офертата. Госпожата е решила, че ще прекрати търга. Търгът се води, че не е проведен.

Причината е била, че не е бил осигурен достъп. Полицаите осигуриха достъп и всичко. Има големи комплексари във футбола в България. И панаирите трябва постоянно да са на „Армията“. Кого визирам? Вие да не сте паднали от небето? Като малко дете му се е искало еди какво си еди що си. Чакаме следващия търг и ще участваме. Не знам да има отбор ЦСКА 1948.“

234 коментара по статията

 1. ей тия педали застрахователите пак почнаха да палят коли и да напомнят за тъпото им каско

 2. Цол, ся жената ми напомни, че утри петък, викам вечерта да образоваме форумчи с творчеството на Илка (friends)

  1. еми, кат не на штети, балисмеви - ше идем у сайта на Чочо или кат нормални хора - на кръчма у петък вечер :)

  2. утри имаме госте у нас.. и ше има илка ма ше я слушаме тука... комшиите и те ще я слушат.... па в събота ше женим един преател...

 3. Добър вечер! Каква е проблематиката тази вечер :? Няма мачове и е малко скучно

  1. Фена и Дед се опитват да раздвижат Тефпертчето, ама няма кой да подкрепи усилията им. :)

   1. Факт! Тоо сайт е по-умрял даже от цесека, ко говора - по-умрял е даже от седерастите и хомодружинката на църен ваньо, е по-умрял!

 4. Пффффффф
  Бе не я знам таз Ангелинка доли вляво, ма секи път, га пиша коментар у Тифпертче, ма кара да надигам масата! 8)

  1. А мене питаш ли ма? къкто съм си легнал на диванчето, знаш ли кокло дупки има вече по гипскартоня на таваня ;)

   1. Ъм добрем че си легнал начи, щот инак уйде компът и кристалната ваза... 8)

 5. Шама прощавати, ма глуповатите дискусии с вас са ми в пъти по-безинтересни дори от започващото Шоу на Слави, така че са оттеглям! (k)

   1. - Чайките Волен, Валери и Каракачанов!
    - Що чайки?
    - и щот изват, крещят и накрая осират всичко!
    (alf)

 6. Маламашки,
  ва светна, че да ва огрей:
  Трансферът между Близу и МенТел е пълен ташак, къкто сичко в тиквената ни държава! Изгрявам, отивам и са матриялизирам! Онаа у МенТел изобщо не знае за кво са се обаждали на майка, къв договор има с Близу, за кой адреЗ става на въпрос! Идва 1 пън и и вика да влезе в системата на близу, еле идентифицираме адреЗа. След тава префъргаме услугата и немам ни номер на абонат, ни некв сравнение преди и сега, плюс тва щелами праща фрактури ведно з сичките ми ментелски услуги. Викам - не ща ма, изкам оделна фрактура. Онаа вика - курец не става, яла утри пак и ше видиме! Дабе, я секи ден до вас ше се разкарвам, кък пане! Балсън ви в рг, ма сте пълна скръб, те ся ясно ли ви е за кво от 5 тилифона при вас, 2 тивита и 1 интернет, оставами с 2 фона и едно тиви от немаъ къде, боклици!

 7. Така, както съм полегнал, мое ли да си изпринтирам списъка с министри :?

 8. Ше накарам жината да нарежи малко от пушената Провола и да донисе още некой Zlata Praha (b)

 9. Еми, ко да ви кажа:
  Оценявам интелектуалния си спор с Фена с 6-ца ... по скалата от 1 до 100 :)

  1. Ко беше малко по-умен можеше да качим нагоре оценката, ма си тотал щета :d

   1. Сигур е така баце, заеви!
    Чудно ми е обаче, защо употре/яваш термини, на които грам не знаеш значението? Да не би това да си го чул от някой с т.нар. "чувство за хумор", след теста си за интелигентност :-?

     1. Ай недей, мола! Верно съм изключително интелигентен, верно ноо бързо влизам и слизам до нивото на събеседника, ама провинциалните ви диалекти и жаргони ми идват малко в повече, особено след ... третата рикия!
      Наздраве, илитерат! (friends)

    1. :-o
     Що на запис ве!? Неска нема ли да го дават дирекно ве...

      1. Ааааааа, добро, добро! (y)
       Нема начин си айдукат по образУвание и призвание, кай чесно!

       1. Преструвам са да вадя по 200 ойро за предоставяне на лична информация на потребители в тефтера :D

 10. Къде сте ве, боклици?
  Нема само ас и Фена /които е лично платен от мене трол ;)/ ви прайме шоу тука ве! Ай включвайте се, според мене одавна трева сте приключили с разтребването на масата и миенето на чинийте :)
  P.S. Стрино Злинке, тава горното за тебе са не однася! Сто про сам сигурен, че бийш и командориш мажа си и у вазе он чисти, пере, мий и глади ;)

   1. Ся моме, ако не бех дрът на костеница, ако и да съм подобрено копие на хибрид между Ален Делон и Ричард Гиър, бих го васприел тва кат "неприлично предложение".
    Ма понеже ми са струвaш свестна жина, коклото и да си проклета, мом ти кажем едно искрено "Наздраве!"
    (pato)

 11. Тоа дрътия чушкопек ко му е станало в таз Македония, че тъй намила тая вечер бре :)

  1. Плочкане,
   ко пак ти преча ве? Бети що по цел ден с мен са заминаваш бе? Немаш ли жена да ти пили на про3тата кратуна, немаш ли проАтели, никав соцялен живот лине водиш бе :-?

   1. Господин полица, моя социален живот най-малкото на теб ше да го обяснявам :)

     1. Чуй ся, зла жено:
      За никвите си пари таа Zlata Praha ноо арна бира. Вър у Або маркет у България Мол, ако щанда за бири ти не ареса, кинем си главата до кръстът и шта вода у най-квалитетната бирария от тука до Словакия, през Майново ;)

      1. Това България мол даже не го знам къде е, още по-малко Або какво е, някъде из покрайнините?

       1. Кака, мати верно си от много дълбокия прованс, ама от ного дълбокия (fp) Аз не познавам, историята също, софиянец, който не знае къде е булевард "БЪлгария", първият в България и най-добрият до ден днешен Билла магазин и срещу него България Мол (fp) А АБО е нов маГЪзин, който са намести на мястото на фалиралия, с любезното съдействие на гърците от Маринопулос, Карфур (shake)
        БДУ, дори оня див селтак Фена знай за кво говора...

        1. Чшшш, чуек, за бул. България и изобщо при път по-далеч от Витошка ний софиянци си зимаме суха храна и топли дрехи бе, тва е гъжъ на географията! 8)))))

    1. Ай нидей, ноо та мола! По цел ден с идиоти са занимавам, нема кък и с твойте простотий да ма товариш! Мажи си там итонга, лепи си плочките за 50 вл. надница и бъди щаслив :)

     1. Ем то главанак с идиоти са занимава, аз ко са занимавах с итонг, па с по-смислени неща от теб щях си имам работа :)

      1. Ем, повелителю на итонга, ко мога да кажа, ега ма расбереш, кат с тоя чудодеен матриял сте точно с еднакъв коефициент на интелигентност :)

        1. Да. Ама имам лоша новина за теб - за разлика от итонга, принтера определено е с бая по-висок коеф. на интелигентност от теб. Ама нема се пУашиш - на майка България и лично на др. Борисов, трябват и общи и нискоквалифицирани работници като теб ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *