Преди търга за имуществото на ЦСКА

Четирима кандидати са внесли необходимите документи за участие в търга с тайно наддаване за вещите и имуществените права на обявеното в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Крайният срок за подаване на заявките беше вчера до 17.00 часа, а днес в 14.00 часа синдик Дора Милева ще отвори всички предложения.

Кандидатите са бизнесменът Гриша Ганчев, фирма със собственици привърженици на ЦСКА, както и две други частни компании.

Търгът с тайно наддаване на вещите и имуществените права от масата на несъстоятелността на Професионален футболен клуб ЦСКА АД (в несъстоятелност) е на обща стойност 1646325.00 лева, като включва: недвижимо имущество (земи) за 490 410.00 лева, движими вещи за 47190.00 лева екипи за 16080.00 лева, активи (стоки) за 8970.00 лева, моторни превозни средства за 23970.00 лева, вземания за 88000.00 лева и търговски марки за 971705.00 лева, съгласно изготвената пазарна оценка.

За участие в наддаването следва да се внесе задатък от 10 процента от цената, а в последствие наддавачите посочват предложената от тях цена с думи и цифри и подават предложението си в запечатан непрозрачен плик. Офертите се подават от 13:00 до 14:00 часа на 30 март, деня на продажбата, след което ще бъдат отворени от синдик Милева.

От ЦСКА пуснаха на официалния си сайт информация относно предстоящия търг за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Според информация, две подставени фирми (Еко Депозит Солюшънс EООД – гр. Пловдив 4004, район р-н Южен, ул. Силиврия No 20А и Интегрис Лаб ООД – гр. София 1138, район р-н Младост, ул. „Борис Рангелов“ No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов са подали заявка за участие в търга за активите на ПФК ЦСКА АД.

„Ние не може и не трябва да допускаме това да се случи. Емблемата на ЦСКА принадлежи на ЦСКА и на никой друг. Утре всички на Армията в 12:00 часа. Всички трябва веднъж и завинаги да разберат, че никой не може да се гаври с ЦСКА! ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“, се казва в декларацията.

252 коментара по статията

 1. вече сам готов си ходя
  само ми доиде чистачката и паля

 2. Тоа дрътия се има некви драми кат пътува, я са чуди с кво да пътува, я как да му осчетоводят парите, въобще баси приключението :)

  1. Тулуп,
   просто внасям свежест в тефтера, че ми омръзна само тебе да слушам за допинг, дартс, Дришо и гурме манджи!
   Аз драми нямам, драми имате вие - простите хора, които по-далеч от Куклен и Любимец не сте стигали и които чинно, методично и с пословична простотия избирате Тикви да ви управляват! (shake)

   1. Малиии, бах та дрътия злобюл :) недей да обобщаваш за всички по себе си, инак свежестта ти е уникална, ко не е за чорбата, ще говориш за пътни такси (rofl)

    1. Да, както и за:
     - горива
     - храни
     - цигари
     - политика
     - спорт
     - туризъм
     - каяк
     - риболов
     - и много, много други
     Ти с колко теми мож са похвали, че нещо се не сещам?

   1. Уникум е, то по-скоро го казва , за да са похвали, че бил извън България де, не му е чак такваз драма другото :)

   1. Патката ми прескачате тука, деба и нефелното поколение, деба и раята, дето сте тука - та затва (ang)

  1. Пункт за плащане на магистрална такса на македонски е "Патарина", а на сръбски "Путарина". Май никогаш не си излизал с кола от беге, а?

   1. С кола наистина не съм, а и не съм млад меринджей с 7000 евро заплата...

    1. Ок, извинявай, не исках да се заяждам!
     Мисля, че точно затова е полезен Тефтера - неангажиращо, с леко хумористичен и още по-леко заядлив тон да споделим впечатления и преживявания, не само да си говорим за Тикви, чурби, манджи, Дришо и дартс ;)

     1. Не бре, не съм се засегнал, само уточнявам :)

   1. Имаше някакви наченки, но май няма да стане :)

 3. В ход е новата емблема за 70 години ЦСКА. Много е хубава, с леки подобрения.

  :D

  1. (fp)
   Ма тва на тъжния помен ли ще я слагат? :?

  1. Prosto ne мога да позная Тефтера...
   А и се нарича Експертче! :?

 4. Деееееееееееееееба дисплейса дееееееба! (silidu)

 5. Аз не разбрах що провалиха тарга , след кать Ганчев иска да е цеска :?

 6. Аве колкото и да са напъва Жуджето, накрая г-н Домусчиев пак ше го ицзака, а преебани ше останат малобройните фенове на наскоро почившата "уй за цесека"!

 7. Абе, къде е онова делско бекче, дебелото аутистче от Меката на Дините? Нали беше ноо отворен и ларж /ако и да краде ток, вода и интернет/, та да го питам ко прайм ся ако я карахме по любимешки:
  Пътят з служебен автомобил от София до Охрид през Скопие включва 6 плащания на патарина у едната посока. Е точно ся те, счетоводките не ти признават и не могат осчетоводи разхода за горивото ако им не представиш точно дванаесе разписки от патарините, ем да ти ги платат, ЕМ ЗА ДОКУМЕНТАЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че верно си одил там и си минал от там.
  И тъпак, недей ми остроумничи и ми са прай на отворен да ми даваш акъл, дето го немаш - от техническа гледна точка сичко е ясно, колата има жипиес и оттам мое са види съсем точно кога и къде е била и откъде е минала. Само дето счетоводките /мамицата им буквоядна, ромбоидна/ искат ДОКУМЕНТ и нищо друго ги не устройва!
  Ко ста, царвул?

  1. Е ако представиш сметка за горивото? Поне при мен е така. Кви патарини?

   1. То на сметката си пише от коя бензиностанция е взето

      1. Пикльо, айде да не ми обяснаваш кое, кога и как се прави. Да напомня, аз съм шафиор от ноември 1982 г., а считано от 1996 г до миналото лято, винаги съм бил с персонален служебен автомобил. Работил съм в 9 различни фирми и съм прекрасно запознат с всички форми и изисквания за отчетност.
       Просто исках да напомня на Цолю, че е селско бекче, ти къде си слагаш гъза на масата без никой да ти го е искал, просто нз :)

       1. Слагам го, че да го принтираш и да си го държиш над бюрото, да се сещаш кой те управлява :)

   2. Е ква сметка за горивото бе, човек - на отиване заредихме у Дупница догоре, кат са върнахме сноще заредих и те така. Ния сме с карти за ОМВ, ма проблемът е че тук мъдреците за да си спестат минимални усилия не са си напрайли нито пътел лист, нито пътна книжка, нищо. Само дето тва счетоводките не ги устройва... Предполагам, че и данъчните също :)

 8. Аутисти, селски бекове и пр.неприятни типчета,
  начи само да ви кажа: шарска плескавица, бела вешалица, пъстърмалия и пр. и пр. верно са ноо убави и изтензки, но поубаво от бг кифтето и кебапчетата с неустановен произход НЕМА! Вервайте ми!

 9. Пато и Чичката взеха ли си стая вече или само петинг си правят :)))

  1. Ти не разбра ли, че никой не иска да му целуваш уя:?

    1. Не бе, бахти хомосексуалиста досаден, не искам да ми лапаш пишката.

     1. Е и аз не искам, затова ти ми я лапаш, за да са доволни всички :)))

 10. Начи в тва обито село Корпивчица не знам има ли и 2000 постояно живящи , а тоз казус е неква пиар акция на президента и Герджиков за ласкани на имиджа
  Да еба и прошляците тапумни

 11. Ахаххахах, ма той Микре приема Луноходец вдругиден :D
  Пак ще викат децата :D

 12. Искам само да напомня, че утре почват мачовете от Първа лига и на мен ми е през уя за тях

  1. Аз още сутринта писах, че няма да е зле някой от редакцията да качи мачовете.

 13. Grumpy Pat
  30/03/2017 в 15:13 Отговор
  1.6 милки са бая пари за една картинка

  Особено, ако хич не ти се дават.
  Ти си адвокат, какво ще стане, ако Гела купи картинката? :)

  1. Е кво може да стане - ще бъде собственик на картинка за 1.6 милки :D
   Въпросът е, че така като гледам, бая имущество от стадиона е включено в общия кюп - мебели, табла, оборудване, озвучение, техника, ако си демонтира всичко и си го прибере, армията ще е неизползваем дълго време :)

   1. А не може ли да съди всеки, който ползва картинката? :?
    (П.С. отделно чистата символика на факта, че точно той я е купил)

 14. искам само дана помня , че утре има мачове от Пьрва лига итрябва се ваведать в играта за прогнози

 15. А добър ден! Ридакцииката, утре има мега сблъсъци от родната висша лига!!! Ай пускайте прогнозите за кръга, да не ставаме на кълбета ;)

 16. Търгът за емблемата и активите на фалиралия ЦСКА беше провален! Това стана ясно днес в 14:00 чеса. Представителят на ФК ЦСКА 1948 Никола Газдов не беше допуснат от феновете в административната сграда на стадион "Българска армия". Така остана само една оферта - от Гриша Ганчев.

  Според законите, трябва да има нов търг и той да бъде проведен до дни на друго място, извън "Армията". Очаква се решението на синдик Дора Милева.

  Крайният срок за подаване на заявките за търга беше вчера до 17:00 часа. В него трябваше да наддават Гриша Ганчев, шефът на ЦСКА 1948 Никола Газдов, фирмите Еко Депозит Солюшънс EООД - гр. Пловдив 4004, район р-н Южен, ул. Силиврия No 20А и Интегрис Лаб ООД - гр. София 1138, район р-н Младост, ул. "Борис Рангелов" No 30.

  1. Аз не разбрах какъв им беше дертът на тия протестъри на Армията, нали искат г-н Спасителя Ганчев да купи емблемата, що провалиха търга :?

   1. Явно се притесняват, че господин Гела Ангелчето може да я купи.

    1. Ами нали беха обещали да платят барем дълговете на държавата и тогава да припознаят ГГ, начи който даде най-много пари, поне ще покрие по-голяма част от тия задължения, би трябвало моралните, честни и достойни чурбета да искат колкото се може повече участници да се конкурират на търга :)

 17. Аве, адаш, гледа ли ги спортните двойки снощи ве? :) Баси драмите бяха.

  1. Разбрах , че било страшно състезание, иначе не, гледах хокей снощи цяла вечер, а и по традиция на споргните двойки винаги съм им пял кора, не са ми интересни, виж танцовите са друга бира :)

   1. Мен точно спортните двойки са ми най-интересни :)

  1. Убава мома са не купува, а са крадне ве ;)

   1. Гувядата добре сте запознати с ромските традиции :D

   2. Ако ходиш във ватиканските музеи, в градините има един подлез:) Поне така изглежда. Слез задължително - долу е музея на транспортните средства на папите. Ще останеш много доволен да видиш какъв ситроен има:)

    1. Онзи ден гледах една серия на Х-мен, част от действието се развива в Париж 70те години и беше някакъв брутален геноцид над правителствени Ситроени :)

 18. ГГ и аз сме едни от последните остатъци от мутрафонщината в България.

  1. Казвай брже, че робота ма е налегнала! Ма неска освен вас, деба и неприятните типчета дето сте, по инерция препцувах счетоводките, финансовата, некокло айтита, логистиката, 1 нагличанка, 1 щатец,1 филипинец, цела махала индийчета ... ми то май други не останаха :)

 19. Оважавам всичкуту гувяду, вашто уважение си гу задръжте за между вазе си (cf)

 20. Големи сте чворове!
  Кво сте обидили Дед? :?

  1. Дед е в македонско бре, маа бахур и ричия и му дреме за тефтера. :)

   1. Прибра са бре, надълго и нашироко обсъди нафтата в македонско :)

   2. Жлота лозова и охридска пъстърмка ве, стрино! Разбирай килограмова дива пъстърва, каквато само тука се въди у целио свет и у най-големото езеро на света :)

 21. Полицията не смее да предприеме по-решителни действия за разчистване на пътя му от фенове, тъй като в тълпата има и деца от школата на ЦСКА.

 22. "КУР ЗА ЦСКА! ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“

 23. Аутисти, тикви и селски бекове,
  чувствайте са препцувани!
  Чал!

  1. С пожелания за крепко здраве и успех във всички начинания :D

 24. Сичкото чурбар са изпокри, чака да види кой че гепи емблемата и да нахлуе с песен у форума :)

  1. А зема се прекръстя на Боби Михайлов, че да се насадя в бефесе-прецедателската лимоузина и а шорам виски по мачовете на aванта! (peruka)

  2. Баси досадното типче :) Кой го е еня за това междуселско първенство и отборите в него :?

   1. Е Левски кат пада, почва да ва е еня :) Ти кво, вече си нямаш любим отбор тъй ли да разбирам? :?

    1. Имам си от 1994-та - Барселона. До преди десетина година си имах и в България, ама откакто спрях да ходя по мачове и да гледам бг футбол много слабо ме е еня. А Левски като пада, празнува всеки българин, това е като победа над османската империя :)

  3. Киро Гела ще стане "успелият футболен президент, г-н Домусчиев"

 25. Венгер поиска да остане още 2 години в Арсенал

  Само? :S

 26. 11:50 Гриша Ганчев е също на "Армията", а феновете запяха неговото име

  ГРИИИИИША ГАНЧЕЕЕЕЕЕВ (alf)

  1. Гади ми се от такива тарикатлъци! (puke)

   1. Има раздвижване на Армията, май някой я купи :O

 27. Начи тва фенувити на чурбата всячески избягват въпроса на кой отбор в Бг симпатизират и припознават ли някой :) Що тъй ве, другари? :))))

 28. Що ли надушвам ново припознаване, или най-много кат партизанските си събратя от Коматево да си нарисуват нова емблема :)

 29. Феновете на ЦСКА-София се събраха пред административната сграда на стадион "Българска армия". Запалянковците на ЦСКА 1948 пък са пред стадион "Васил Левски".

 30. От съобщението на ЦСКА се потвърждава официално новината на ТОПСПОРТ, че ЦСКА 1948 ще участва в наддаването утре. Представител на клуба е Никола Газдов, който е член на Управителния съвет на аматьорите.

  ... тва сега пак някава подигравка като фалита на 9-ти септември ли е :(

   1. Еми не и човек на име НИКОЛА ГАЗДОВ (shake) въпреки, че не името прави човека, ма аман от символисти вече ...

 31. Аве, чурбаци, я кажете ся, ако некой купи емблемата, ша го припознайте ли :?

   1. Тва чакам аз :) Да додат да си кажат, ще припознават ли, друг отбор ли ще си харесват, как я мислят те таз ралта :)))

 32. Ко прайте, маймони? Така ми се доспа днес...

 33. ми тежко ми е много и направо ми са повдига
  баси

 34. защото къчен горе на цимента - то такова музкака и от там ми завъртя шотоканнякъв - как ще ми завърти този маваши иначе - даже си надигна крчолите.. сигурно е бил надписан стийвън сийгъл

  Абе евертъна къде е :?

  1. Който го е писал това, е по-неграмотен и от теб :)

 35. Дмитрий Косарев ексклузивно за ТОПСПОРТ: Спас Русев ми предложи партньорство в Левски!

  1. А рейса, значката и чорапите на умрялата цееска взе ли ги някой :?

   1. Офертите се подават от 13:00 до 14:00 часа днес.

    Трепка ли ти сърчицето ...

 36. Тодор Батков изригна: Станимир Стоилов е лъжец! Левски не му дължи нищичко!

  Уеъс дъ делигейт :?

 37. marIboro
  30/03/2017 в 13:00 Отговор

  ем кат сте се сбрале сал селяндури там ... в нашия блок всички се уважаваме и си говорим нормално и така нататък ... :-)

  E то за тебе е сигурно че те уважават, ма май послъгваш, дето другите ти давали ти да ги уважаваш :?

  1. оди гледай кво става с емблемата ... някой да не ви я вземе ... :)

 38. Варна: Откриха обесен мъж в изоставена сграда Съмненията са, че става дума за изчезналия проф. Веселин Пейчев

  1. Ти заеби, кат са си тука иди дойди, свикнали сме, ма и по софийските паркинги почнали са млатят

   1. Едни от меките реплики бяха: "Ще ти пръсна мозъка!" :)

    1. ем кат сте се сбрале сал селяндури там ... в нашия блок всички се уважаваме и си говорим нормално и така нататък ... :)

   1. ами ще пия кафенце после с сокче и ибупрон синус , неква тор тичка да хапна и паля колелото кам капаните , че е само за плаж

 39. Оф, снощи пък на нашия паркинг имаше кютек за парко-места :)

  1. кеф ... при нас още не е ставало такова нещо ма щот има един Тера Спа и те печелят паркоместата по подразбиране и може би заради това :)

   1. Има некъф нагъл наемател, арабин ли е, циганин ли е, 2 метра - 150 кила. Близо 2 г. държа в двора един Рекстън, без да го пипне нито веднъж за тия години. И ся се появява с един МЛ и почна да раздава нареждания кой как да паркира, че да си паркирал и двата джипа. Та се случи с един от собствениците, дето пък паркира напреки и заема 2 места напук :) Та последния изяде няколко шамара... Мангалата ми звъня да ми обясни как да паркирам пред собствения си гараж (yahoo)

  2. 100% са били пловдивчани, нали само тук се бият

 40. Странно съобщение се появи във Фейсбук страницата на юношите на ЦСКА-София, които са родени през 2004 г.

  "Важно!!!

  Утре, 30.03 (Четвъртък) от 12.30 часа всички деца от набор 2004 трябва да са на "Армията" с официални екипи. Присъствието е задължително!

  От треньора", пише в съобщението.

  Както е известно, треньор на този набор е Атанас Борносузов, който дълги години носеше фланелката на Литекс.

  Търгът за емблемата на истинския ЦСКА започва половин час по-късно и не е изключено децата да бъдат използвани в битката.

  деба гнусното джудже ... е га домуса верно му вземе емблемата ...

  1. Ти сигурен ли си че си бил от Левски навремето да не си бил от Лютокурец :?

   1. на фенове на литекс такава информация не давам :)

 41. Аз па тук зареждам от неква доста криминална бензиностанция до затвора дет имат само нафта, бензин и газ нямат и съм мега доволен, цените са кат на Магарешки, а на моменти и под тях, имат още една в Изгрев, ма там не препарвам, па квот ще да става, ина и една до КЦМ-то, навремето беше на ГГ, та кат хода до там и от там зареждам понякога :)

 42. По принцип най-добрата застраховка "Живот" е влизането в политиката. Илия Павлов не го разбра, ама Бойко, Шиши и Марешки се усетиха навреме :)

  1. А при другите горивата са супер качествени :) Мани ги тия глупости..

  2. Това заяви пред Нова телевизия Андрей Делчев, председател на Българската петролна и газова асоциация.

   Те тия даже бая чакаха преди равнат кат вдовица зя уй :d

  3. Понеже всеки път си занулявам километража кат зареждам газ и най-много километри минавам като заредя на Круиз-а преди тунела. Последния път минах с 60км до София извънградско и останалото само градско повече отколкото като заредих на Лукойл на изхода на София и карах само извънградско ... цената на Круиза е същата като на Магарешки .. :)

   1. Разбира се. Става и за други работи, но аз я искам именно за гладеде. Сутринта си купих такава за якички. Уникален кеф.

 43. Вчера си вървя кротко по шишман и точно да пресека славянска и пред мен завива един бус и спира. А аз вече почти бях стъпил на платното, за малко да се нахакам в него. И му викам на тоя абе така ли се спира бе, ще ме сгазиш? И оня вика е аз къде да спра да разтоваря... Абе дееба и идиота ти дееба, щи кажа къде да разтовариш..

  1. Новите столичани
   преди 22 секунди
   Изберете си едно (може и две):

   -не бе аз шото бързах
   -аве къф си ти да ми казваш кво да правя
   -аве те знаиш ли кой съм аз?
   -ми те всички така правят
   -абе тя държавата на кво дередже е ти за мен си се фанал

 44. Най-бруталната маршрутка е от Долни Лозен до Нови Искър, през Герман и през целия център на София :)))

  1. Това сигурно го водят международна линия

  2. аз навремето я ползвах кат ходих до леля ми у обеля ... :)

 45. - Ай, ще ти звънна след малко, че съм на виртуалката във Фалкона

  1. Гълташ ли, гълташ ли кашуту кат мисирка, а? :D

 46. доматки с маслини и лук ,шницел , селски картофи , мин.вода , ибопрон синус , лукчета с портокал.

   1. много убаво апче кат си настинал или нящо грипясал :)

 47. А добро утро!

  Шнур за френските шофьори!!! Значи тва мигач да ползваш е истинско кощунство, но да спреш на безсмислен СТОП наред полето си е напълно в реда нещата и е задължително

  Кой им дава книжките на тия бре (silidu)

   1. е тва и оставаше...ма не е далече деня когато ше извадя некой от колата и ше му набутам всичките лостчета дето стърчат около волана, там дето слънце не огрява, дейба и племето нефелно

  1. Един ден някой софийски бакшиш ще даде мигач и това ще е краят на света :)

   1. Бакшиш не знам, но маршруткаджия ако го направи...

    1. Че те останаха ли маршрутки...аз знам само 1-2...

     1. фул макс са, пръскат се по шевовете ;) Няма по-бърз начин да стигнеш в пиков час от т. А до т. Б, дори и метрото издиша :D

     2. Не знам:) Имам предвид тия с бусовете. Но истиЕнските факири са тия с баничарките...

      1. е у английско от край време white bus driver си е нарицателно :)

  1. Авторът си е много добър, мангал застанал пред него, мангал излезнал в творението :)

  2. Щом ги няма лакираните нокти на краката - не се брои ;)

       1. Ам тоя не много омния под теб да види ИП-то, нали е хакер. :)

      1. така ли му викате на кенефа ... виртуалката ... (yahoo)

  1. Глей как не са си санирали панелките, начи! :)

    1. Чуек, те на Емблемата посегнаха, че една Копривщица ще ги спре :)

      1. Ама виж майните кви са лоши хора, ще правят сечено на благодетеля :)

  2. теа къщи отпред дет грозят комплекса нема ли ги бутнат? :?

 48. - От ЦСКА-София наскоро заявиха, че едва ли не сте акостирал в клуба, тъй като вашата майка е директор в Лудогорец.

  Чичка, това за Никола Газдов :)

 49. Дедо, акцизът си е ОК. Ама тия от твоето поколение ебаха мамето на държавата ... и щот разтуриха цялата държава как никой друг досега в хилядолетната ни история не го е правил, та за туй много народ още искат комунизма ... деба поколението ви нефелно деба ... хем некадърно, хем крадливо, хем проклето ...

  Имаш малка грешка във времето само. Тези, за които говориш са малко по-големи от Дед /и аз съм в тази категория/. Мога да изброявам и поименно, но няма да ми стигне деня :)

 50. Еми, ега Гела преебе джуджето и вземе емблемата :)

Comments are closed.