Преди търга за имуществото на ЦСКА

Четирима кандидати са внесли необходимите документи за участие в търга с тайно наддаване за вещите и имуществените права на обявеното в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Крайният срок за подаване на заявките беше вчера до 17.00 часа, а днес в 14.00 часа синдик Дора Милева ще отвори всички предложения.

Кандидатите са бизнесменът Гриша Ганчев, фирма със собственици привърженици на ЦСКА, както и две други частни компании.

Търгът с тайно наддаване на вещите и имуществените права от масата на несъстоятелността на Професионален футболен клуб ЦСКА АД (в несъстоятелност) е на обща стойност 1646325.00 лева, като включва: недвижимо имущество (земи) за 490 410.00 лева, движими вещи за 47190.00 лева екипи за 16080.00 лева, активи (стоки) за 8970.00 лева, моторни превозни средства за 23970.00 лева, вземания за 88000.00 лева и търговски марки за 971705.00 лева, съгласно изготвената пазарна оценка.

За участие в наддаването следва да се внесе задатък от 10 процента от цената, а в последствие наддавачите посочват предложената от тях цена с думи и цифри и подават предложението си в запечатан непрозрачен плик. Офертите се подават от 13:00 до 14:00 часа на 30 март, деня на продажбата, след което ще бъдат отворени от синдик Милева.

От ЦСКА пуснаха на официалния си сайт информация относно предстоящия търг за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Според информация, две подставени фирми (Еко Депозит Солюшънс EООД – гр. Пловдив 4004, район р-н Южен, ул. Силиврия No 20А и Интегрис Лаб ООД – гр. София 1138, район р-н Младост, ул. „Борис Рангелов“ No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов са подали заявка за участие в търга за активите на ПФК ЦСКА АД.

„Ние не може и не трябва да допускаме това да се случи. Емблемата на ЦСКА принадлежи на ЦСКА и на никой друг. Утре всички на Армията в 12:00 часа. Всички трябва веднъж и завинаги да разберат, че никой не може да се гаври с ЦСКА! ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“, се казва в декларацията.

252 коментара по статията

 1. вече сам готов си ходя
  само ми доиде чистачката и паля

 2. Тоа дрътия се има некви драми кат пътува, я са чуди с кво да пътува, я как да му осчетоводят парите, въобще баси приключението :)

  1. Тулуп,
   просто внасям свежест в тефтера, че ми омръзна само тебе да слушам за допинг, дартс, Дришо и гурме манджи!
   Аз драми нямам, драми имате вие - простите хора, които по-далеч от Куклен и Любимец не сте стигали и които чинно, методично и с пословична простотия избирате Тикви да ви управляват! (shake)

   1. Малиии, бах та дрътия злобюл :) недей да обобщаваш за всички по себе си, инак свежестта ти е уникална, ко не е за чорбата, ще говориш за пътни такси (rofl)

    1. Да, както и за:
     - горива
     - храни
     - цигари
     - политика
     - спорт
     - туризъм
     - каяк
     - риболов
     - и много, много други
     Ти с колко теми мож са похвали, че нещо се не сещам?

   1. Уникум е, то по-скоро го казва , за да са похвали, че бил извън България де, не му е чак такваз драма другото :)

   1. Патката ми прескачате тука, деба и нефелното поколение, деба и раята, дето сте тука - та затва (ang)

Comments are closed.