Организаторите на мача за Гунди са в ликвидация от половин година!

Организаторите на юбилейния мач в памет на легендата Георги Аспарухов – „Моко Солюшън“ са в ликвидация от февруари месец насам! Разкритието е на колегите от „Блиц“.

От разследването става ясно, че на въпросната компания е бил назначен синдик, който трябва да защити правата на кредиторите. Смущаващото в случая е и това, че административното ръководство на Левски явно не е проверило актуалното състояние на „Моко Солюшън“ и се е доверило напълно.

По този начин фирмата се изгаври с вековния клуб и се облагодетелства на гърба на многобройните му привърженици, които си закупиха билети за мача с Бока Хуниорс.

Впоследствие от „Моко“ се опитаха да излязат от ситуацията, като организираха двубоя с Милан, който също се оказа бутафорен. Същата бе ситуацията и с английския Уест Хем.

„Моко“ организира и бенефиса на Христо Стоичков, на който също са били завлечени фенове с обещания за ВИП-билети. Гротескната ситуация плаче за прокуратурата, добавя медията.

162 коментара по статията

 1. херта чока байрен в гз бес мазелин

 2. Добър вечер!
  Първия гейм отива твърдо за полската шляхта :) ма тая вечер играят с жабарчетата

  1. а ния откокло играйм

 3. Колкото до произхода й, смуглата красавица не се гордее особено с него и предпочита да го крие, но когато я попитаха директно, нямаше как да отрече. След признанието й е помолила Биг Брадър за телефонен разговор с гаджето си, за да попита дали все още имат връзка. Изпълнителката до този момент криела дори от него, че е циганка. Това бе засечено в нощното издание на шоуто по Нова и предстои тепърва да бъде излъчено в дейли епизодите.

 4. Отначало всичко вървеше като по масло. Чак после се разбра, че това е вазелин...

  1. някоя от ученичките ти либе

    1. еми гледай скъпи наследници бе - там сички са умни и красиви

 5. Смущаващото в случая е и това, че административното ръководство на Левски явно не е проверило актуалното състояние на „Моко Солюшън“ и се е доверило напълно.

  А, доверило се!? Имало е Делчо Папазов ;)

    1. Отива некав Анонимен идиот при лекаря.
     - Докторе, много ме е страх от СПИН, дай нещо за предпазване, профилактика, лекуване...
     - Изяж две кила круши, изпий 1 литър вода и след това изяж килограм сини сливи!
     - И това ще помогне ли???
     -Не, ама ще разбереш за какво всъщност ти служи задника!

  1. Еми яж коли, кат щеш бе! Инак ас не обичам кучета (puke)

 6. Обаче гледам нещо става с Цска 1948 оригиналът! Може би г-н Божков и г-н Домусчиев не мелят особено, щот откък г-н Божков ги зе под перото си, тръгнаха нанадоле, дейба! :-?

 7. Обаче гледам Цулю къв е виртуоз на крана ... Убиден съм че тоо с куката мое да разкопчей сутиена на сека мацка, чекаща на светофара, без таа да са усети!

 8. Ромбе, аз само тебе те плющя без предпазни средства бе. Щото си смотан милиционер.

  1. Еми, кво да кажа, освен че си тотално нехаен и безотговорен!? Кво ся, ния с тия сегашните не мом са опрайм, ти искаш да са народат още "смотани милиционери" (shake)

    1. Дори най-голямата Тиква мое да народи Кратуни, така че ти не расчитай на тва! Ей на виде ли - Пачата уж умре и изгни, пък то, народиха са нови Пачи - оранжави, олигархични и пр. (shake)

 9. Обаче неска ацка скука тука у форума! Ей на, сано аз и Бийни роботиме като луди, Ромбd е айляк, Чоки излазя и са появява сано в междучасията и те тава е!?
  Сичко останало е по вили и барбекюта, спа курорти и риболовни водоеми, чужбина и др.егзоти4ни дестинаций :(

     1. Така е, брат! На мене ли го казваш :)

    1. Който цял ден лижи, после много и до късно ше чока!

 10. обаче съм все по-близо и по-близо, и по-близо, до мисълта да спадна додоле и да си зема 1 хотдог, набамкан с малко лютив сос, горчица и пържени картофи ...

   1. баце,
    ти са ебаваш, ма тва си има и друга страна на монетата, ей на:
    Ако ся ядна 1 хотдог, после в Лидл ше си купа сано малко, но фкусни и изтънчени ястия /кат кибапчита, кифтета, наденички, кърначета, бонфиленце.../ Ако нахлуя гладен, ше искупа полвината магъзин с германски боклици, произведени в Румъния, спицялно за Булгаристан ... и после отгде кинти за залагания и алкохол :-?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *