НОВ ТЪРГ ЗА ЕнБЛЕМАТА !!!

Бизнесменът Вълкан Стойновски спечели дело за имотите в Бяла

Много е вероятно да има нов търг за емблемата и имуществото на дружеството на ЦСКА, което е в процедура на несъстоятелност.

Бизнесменът Вълкан Стойновски е спечелил делото за собствеността на имотите в местността Карадере до Бяла на втора инстанция. Сега последната е Върховния съд.

Синдик Дора Милева въпреки проблемите включи имотите в масата на несъстоятелността и дори те по оценка са най-ценните извън емблемата.

При положение, че спорът бъде решен окончателно от Вълкан Стойновски, то трябва да се промени всичко, включително и оценката на цялото имущество. Това според юристи означава нов търг и всичко трябва да започне отначало.

Победа на Стойновски може да означава и промяна на синдика, след като Дора Милева е допуснала нарушение.

Спорът за имотите е още от времето, когато “Титан” управляваше ЦСКА. Те ги бяха заложили като гаранция за дълговете към НАП. След като започна процедурата по несъстоятелност, те бяха върнати обратно от държавата, за да бъде направен търг.

Имуществото бе спечелено от фирмата “Ред анималс” на фенове на ЦСКА, която даде за него 8 милиона лева. Приключване на сделката обаче няма как да има при новите обстоятелства, дори да бъдат отхвърлени всички последни жалби.

При това положение има сериозна вероятност казусът с търга за имуществото да продължи до края на 2018 година, след като процедурата ще стартира отново.

До момента имаше два търга, като първият се провали на стадион “Българска армия”, защото на него не бяха допуснати фирмите, близки до собственика на “Лудогорец” Кирил Домусчиев.

294 коментара по статията

 1. Охохо веднага издрънча телефона с въпроси, деба застреляния тип, никога няма почнат да мислят тия шматки

  1. Баце, не че защитавам колегата, ама имайки предвид начина ти на изразяване, веднага бих предположил че проблема е в теб. Дано и у работата не си същата шматка кат у форума, че става страшно, лек :)

   1. То да разчетеш чертежа не е за всеки, а ти си мълчи, че кат знам ти колко си застрелян , направо си представителна извадка за тия :)

 2. Въййййй лек
  Ся са тех , че трябва хода и на фризьор
  Гледам до нас отворили некав барбершоп
  Правят ти прическа , бръснат та , педикюра ти оправят.
  Зема го пробвам :?

 3. Яйца бъкани с нещо и едно картоф.пюре за довечера :?
  Мои и една салата луканка да нарежа.

 4. Тъй върнахми промените, такъв крив покривен детайл му изтрясках на инженерчето, че ше има го гледа тъпо цял уикенд заплеса :P

 5. Ocoбено лятото кать почнать са фръцката из магазина и да водять клиентки им давать акал за ремонта , залягать , гъзат са само за снимка са 8)

  1. И съседната статия - В Ижевске частично обрушился девятиэтажный дом. Как сообщает местное издание Izhlife, ЧП произошло в жилом здании по улице Удмуртской. В нем рухнули перекрытия с 1 по 9 этаж. Обломками завалило магазины, которые располагались на первом этаже.

 6. Въйй лек, довечерка има мачове ве
  Хървация - ГърциЕ
  Северна ИРландия - ШвейцариЕ

   1. Тей, наборе!
    Ния с теби шаси гледаме Фермата, после Невена, Лили и барелинките, нали ;) Чоки също, освен ако не празднува довечерка

    1. Тц. Ше требе да роботя един часпром, че се обади инвеститорката. :(

 7. Ама значи драмата не е била велика. А със скейл х10 не ставаше ли? :?

  Не не беш голяма драмата, а по-точно крива история, а със скейл не ставаше, щото чертежа кат чертеж беше ОК, но самите коти не излизаха, примерно колко на 25/25 е начертана ОК, но кат тръгна да я котиран излизаше, че е два см, ма са опрайх, просто не очаквах да е такава галимация :)

  1. 100 просто не по- пита некой истински архитект ти каже кък са праи :)

 8. Той беше влюбчива натура: обичаше младите, игривите и засмените учителки. Изобщо избраничките му бяха весели и пъргави момичета… Аз често получавах от него писма, които представляваха малки поетически разкази… Казват, че съм била героинята Ганка Попова в романа „Приключенията на Гороломов“. Наистина, имам същото име, на времето си носех бяла блузка, синя поличка, обичах да се кича с цветя, постоянно пеех и свирех на китара… Ако човек съдеше по външността на Йовков, никога не бих допуснала, че под неговата груба физиономия може да се крие поетична душа. Тогава той пишеше стихове, но не беше известен като писател.

 9. Изследователите му изброяват още имена на млади и красиви селски даскалици, с които има сърдечни преживявания – Елена Атанасова, Йорданка Симеонова, Мара Рафаилова. Тича подир тях и ги ревнува от всички мъже. По-късно в романа си „Приключенията на Гороломов“ описва някои от тези свои преживявания.

   1. В гимназията имахме една даскалица по химия, дедеронка.
    Изнасяше стола си пред катедрата, кръстосваше крак връз крак и ни показваше баджаците си. :)

    1. И всички с опънати палатки :)
     А като ви изпитваше, ставахте ли прави:?

 10. Еротичните чувства бяха силно развити у Йовков. Той изпитваше болезнено един истински полов град, но не проявяваше тоя си нагон бурно, а го потискаше дълбоко в себе си пред хората. Почти всяка по-хубава учителка или интелигентна мома не минаваше незабелязана от него…

 11. Интересното е следно
  От телефончето кат влеза както сега , зарежда до половина и сто й така , но мога да пиша ,рефрешвам и пак само до половина

  1. Отвори телефона, промий го внимателно с червено вино, подсуши с сешоара и лакирай пистичките 8)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *