НКП на Левски: Време е за оставки

Най-голямата организирана група от фенове на Левски – НКП публикува на официалния си сайт позиция по случващото се в клуба.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„На Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) се налага за пореден път да изрази огромното си разочарование от действията на ръководни фактори във ФК Левски.

Искаме незабавните оставки на настоящия изпълнителен директор г-жа Диана Иванова и бившия изпълнителен директор г-н Константин Баждеков, който освен това, по неясни за нас причини все още е на трудов договор в клуба. Именно въпросните двама са участвали в изготвянето и подписването на двата договора с г-н Станимир Стоилов на 26.05.2016 г. С действията си тогава и сега те превръщат ФК Левски в синоним на некоректен и лъжлив партньор.

Категорично се обявяваме ПРОТИВ предприетите действия от страна на ФК Левски и завеждането на съдебен иск срещу една от легендите ни Станимир Стоилов. Това е срамен, недопустим и петнящ името на клуба акт! Убедени сме, че има далеч по-цивилизовани и адекватни управленски методи за постигне на споразумение и за общуване с един от най-успешните ни треньори.

Питаме и искаме публичен отговор: чие решение е завеждането на този съдебен иск – на подписаните под писмото изпълнителни директори г-жа Диана Иванова и г-н Красимир Иванов или на Управителния съвет на ФК Левски. Кой носи отговорност за него!?

Още веднъж отбелязваме и недоумението си защо толкова време не бе намерен начин да се погаси този не чак толкова непоносим дълг към г-н Стоилов. За пореден път ръководители на ФК Левски демонстрират неадектвани, непоследователни и противоречащи на синята идея действия.

И понеже дотук с техните действия сме се убедили, че г-жа Иванова и г-н Баждеков не милеят за идеята “Левски” и не поемат отговорност, а я прехвърлят на стари ръководители или на ФК Левски, не очакваме те да имат доблестта да дадат оставките си.

Затова питаме Надзорния съвет на ФК Левски ще предприеме ли действия, кога и какви?! И докога ръководителите на ФК Левски ще продължават целенасочено да разединяват публиката на Левски, да нанасят морални и материални щети на клуба и да остават безнаказано за това?

106 коментара по статията

 1. Дедо КОРНИшона, следващия ББ
  30/03/2017 в 10:24 Отговор
  цървул,
  айде да ми се изказваш неподготвен когато става въпрос за акциз и ддс върху любимешките дини, а!? Кой ни наложи тоя акциз бе!? За кво чинно следваме тия правила, ама заплатите и стандарта на живот са ни около 10 пъти по-ниски бе, деба и дупедавците му!?

  Дедо, акцизът си е ОК. Ама тия от твоето поколение ебаха мамето на държавата ... и щот разтуриха цялата държава как никой друг досега в хилядолетната ни история не го е правил, та за туй много народ още искат комунизма ... деба поколението ви нефелно деба ... хем некадърно, хем крадливо, хем проклето ...

 2. Редакцията, нещо мачове да пуснете за прогнозиране:?

 3. Те разпродават вещите покойната цееска, чорбарската редакция с Левски се занимава (silidu)
  Рейса, чорапите, значката...

  1. Пак използвате намалението да се оплаквате докато ме няма. :D

 4. Армейци от нашата страница от утре пускаме урни на армията
  с които ще направим дарителска кампания с цел парите които се събират да се дарят на хора които пребиват и преследват играчи от лудогорец.

  Баси филмарите, копеле (shake)

 5. Неска ноо ме дразните - имам чувството че неска сте се събрали само тъпи селски парчета и Тикви!
  Ай със здраве, деба и мижитурките!

 6. Тъкмо да стане (seir) и пуснаха принтера, дейба... (shake)

 7. А тоа дъртия са върнал и почнал на занимава с пътеписа :)

  1. "До Скопие и назад"

   Кокалеко Ротмансинов

   1. е как скопие бре ... до мегаполиса охрид е бил ... деба селската идилия е там ... :)

    1. Чукча, 1 ден в Скопие бях и 1 ден в Охрид! По нищо не се различават от Любимец, ама по нищо. В смисъл такъв: не съм ходил никогаш в Любимец, ама и не ми се ходи, както и до Македония не ми се ходи :)

 8. Ротманс кинг сайз, 19 цигарки - в пъти по-хубав от нашия боклик /като втора ръка хора, внасящи второто качество цигари от Европа/ - 2,28 вл. Виж Карелията е ужасно скъпа - 3,26 вл. :-o

  1. Цитирам Цолю:

   тъпан, ти за акциз да си чувал? :?,:-?

   :D

 9. Дизелът у Македония е точно 1,695 лв. на всяка една бензиностанция. Вчера на връщане към България, цистерните на ЛукОйл пътуваха от Гостивар към България да зареждат. Значи, те имат още едни допълнителни ужасни транспортни разходи, но дори те не тежат толкова върху крайната цена, колкото местния картел и апетита на едни физически лица от управляващата партия!
  Честито!

   1. цървул,
    айде да ми се изказваш неподготвен когато става въпрос за акциз и ддс върху любимешките дини, а!? Кой ни наложи тоя акциз бе!? За кво чинно следваме тия правила, ама заплатите и стандарта на живот са ни около 10 пъти по-ниски бе, деба и дупедавците му!?

  1. Там сигурно акцизът е по-малък, така че не може да правиш такива сравнения. Освен това не знам колко е там ДДС-то. Не казвам, че цените при нас не са надути, но не можеш да ги сравняваш с Македония.

 10. Добро утро, маймуци!
  Наи сетне са пребрахме от македония! С изключение на вчерашния празничен и лъскав обяд у ной-квалитетното заведение на брега на езерото, друго ми не ареса!
  2 неща бих отбелезъл:
  1. За чий хуй драпаме да си зимаме обратно Македония? Нещо може да ни даде ли? Или ние на нея. Освен да отворим път на албанците да ни завладеят и да съсипем държавата, друго не виждам кък да стане!
  2. Тиквите уверено на водат с некадърността, корупцията и разграбването към положението на Македония! Народът харесва това.

  1. те туй го говоря от 10 години коги ми са наложи два пъти по седмица командировка да седа там ... деба чукарите ... деба чукчитата :)

 11. Стотици изселници от Кърджалийско не могат да се върнат в Бурса, Измир и Истанбул безплатно, защото от партия ДОСТ не са платили за обратните рейсове. В офиса на фирмата превозвач се тълпят зарязани избиратели.

  „От фирмата ми казват, че вече нямало безплатни автобуси. Трябвало да си искаме парите от ДОСТ и да си купим билет за редовните линии. За да пътуваме за България ни беше обещано да пътуваме безплатно и в двете посоки, а на връщане да си вземем до 20 кг месо, алкохол, цигари. Това беше неписаният ни договор с тази партия. Аз гласувах за ДОСТ, накарах и близките ми да го направят. Къде е моят безплатен билет“, пита Ахмед Еминов

 12. А днес ко ще става на Армията, бунтове ли ще има? :?

 13. Тия кулинарни предавания трябва със закон да ги забранят. Вече не му се вика настъргана кора от лимона, а ми било зест...

   1. Естествено, че не гледам, ама некви гички от долно уйно не им се разбира после като ппчнат да готвят на печката с дърва :)))

 14. На мен нещо бири ми изискаха по темата, ти нещо кат солидарен длъжник се явяваш

  3 x 3 (b) и готово

 15. Изчезнал индонезиец е бил намерен мъртъв в тялото на питон. Това съобщиха от местната полиция, цитирани от БиБиСи.

  Акбар изчезнал в неделя на остров Сулавеси, след като отишъл да прибира реколтата от палмово масло.

  При издирването на 25-годишния мъж полицията открила огромна змия, която заподозрели, че е погълнала човека.

  Мрежестият питон, който бил дълъг 7 метра, е бил разрязан и тялото на мъжа било открито.

  Мрежестите питони са сред най-дългите влечуги в света и задушават жертвите си преди да ги погълнат цели.

  :O ;(

   1. Eeeee ти тия ко не ги знаеш поименно поне полвината (shake)

    1. Бе всичките съм ги ... без тая черната, ама не ги помня 8)

   1. Прав си дейба (silidu) дай да им напишем едно гневно писмо (fab)

 16. Вода + 18 %
  Парно + 22 %
  Ток + 1 % /от април/, но юли ще го вдигнат повече

  Даже се учудвам, че минетките останаха на миналогодишната цена ...

  1. Е тях няма как да ги вдигнат сега, но за следващата година със сигурност:)

   1. То малко трябва - 2000 човека да блокират 2 дена центъра :)

    1. После ходи да разправяш че към пицата даже кола няма :D

  2. В неделя узаконихме и препотвърдихме ТОЧНО ТОВА!?
   Честито!

 17. "Във връзка с появилите се днес публикации в медиите, като представляващ „Литекс Моторс" АД, съм длъжен да заявя следното: На 17.02.2017 год., от Корпоративна Търговска Банка (в несъстоятелност) беше подадена втора по ред искова претенция към „Литекс Моторс" АД на стойност 57 032 821, 60 лева. С цел запазване на дружеството, интересите му и интересите на други негови кредитори, и по препоръка на юридическия екип на „Литекс Моторс", на 24.02.2017 год. се наложи подаването на молба за откриване на производство по несъстоятелност. Искът е нормална защитна реакция"

  Въйййй машаллах кьопоолар :D

  1. На мен нещо бири ми изискаха по темата, ти нещо кат солидарен длъжник се явяваш :)

    1. Ти не си ли на пангара ден преди 31-ви, че се занимаваш с глупости? (yahoo)

   1. Бялата врана, тия са баш от ония дет "адвокати|" ама и с физическо ;) "сценаристи" (alf)

  1. Вземи се в ръце - слънце пиче, чуруликат птички, дърветата цъфнаха... :)

   1. Люляка ощи не е замирисал ла, ква пролет, сал афъзкити цъфтят :D

 18. Ейййй, една свястна статия да ни посрещне сутрин, от много време насам :P

 19. Опаям са и потеглям, че окъснях! :(

 20. ЧеРеДе на Ел Капиран Серхио Рамос, ега напука още много главички в последните минути. 8) (rm)

 21. Ударих една боза и едно кафе, очаквайте продължение. 8)

    1. Аве боза без баница или тутманик бива ли :?

 22. Да не повярваш, веднъж и аз да съм съгласен донякъде с тия.

   1. Остави патоса, но си е заслужил парите. А и ги чака от години да се доразплатят с него.

  1. В случая не би трябвало да има значение кой е даже. Работил е, не са му платили, точка.

   1. Именно, няма какво да се обсъжда.
    Той тези пари в Казахстан сигурно ги взима един месец, явно въпросът е принципен.
    Което прави нещата още по-наложителни за достойно уреждане.

 23. (du)
  Стига сте се излежавали, търтеи! 8)

  1. Ам гледам ги, че пак са лаладжийствали посред нощ. :)

   1. Мхм. :)
    А ти откак отиде на нов бач съвсем се загуби.
    Смятам да пусна една петиция да се върнеш на старата работа! 8))))

    1. Обучението е 3 седмици и няма как, комповете са наредени по начин, по който се виждат. :)

Comments are closed.