Наско Сираков ще търси пари за Левски из цялата страна

Главният акционер на Левски Наско Сира­ков ще бъде отделен от отбора за близо месец, пише „Мери­диан Мач“. Голмай­стор номер 1 на „си­ните“ за всички вре­мена се стяга за мащабна обиколна на България, чието на­чало ще бъде поставено през септември.

Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следва­щата мащабна кам­пания, която трябва да осигури свежи средства за отбора – тази за привличането на членове.

Първона­чално този процес трябваше да стартира още през август. На „Герена“ обаче бяха принудени да от­ложат нещата с ме­сец. Причината за това са отпуските, на които се радват по­вечето българи в мо­мента.

„Ще дадем възмож­ност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и други големи имена от историята. Да на­учи лично от него вижданията му за управлението и бъде­щето на клуба“, ко­ментираха от Левс­ки.

Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различ­ни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914. Самите членски карти ще бъдат уни­кални. Те ще носят информация за даре­нията, които са при­вили притежателите им, посетените от тях мачове, както и за­купените атрибути.

В Левски са си пос­тавили за цел да при­влекат за каузата ми­нимум 500 000 чле­нове.

251 коментара по статията

 1. Предадохме една дреболия и ся почвам ва громя :)

 2. Григоров категоризира „Делта гард“ като „една от толерираните фирми, която е изпълнявала много конкретни шпиц задачи, възможни от политическото ръководство на МВР и от Делян Славчев Пеевски. Тази фирма се появява само там, където има конкретни бизнес интереси“.

 3. Григоров заяви, че е част от протестиращите и е ежедневно на площадите. Според него е видимо „как добре инструктирани хора идват с една-единствена цел - създаване на провокации и създаване на условия за сблъсък между отделни граждани“.

 4. Целта е една единствена – да бъде допуснато масово сбиване и това да бъде добрият повод на МВР да се възползва и да неутрализира палатковите лагери.
  Генерал Валери Григоров - бивш шеф на „Гранична полиция“ и дългогодишен началник на „Охранителната полиция“ в СДВР

  Майна ко ши каеш :?

  1. Ше кажа, че милицията е напълно неадекватна и вместо да разкара тия, които превърнаха центъра на столицата в писоар гледа неадекватно от страни :)

 5. "Шпигел": "Бате Бойко" няма нищо общо с върховенството на закона

  Шпигел навремето са свалили Франц Йозеф Щраус от ХСС, сега 58 години по-късно са вдигнали мерника на креатурата на ХСС у нас ББ :?

 6. „Новите технологии на Сибир“
  19/08/2020 в 10:25 Отговор

  Ами, те снощи Нидялковите били на ситняково (rofl)
  Те НЕ СА платени. Повтарям - НЕ СА платени

  Преди час по Хоризонт, бившия шеф на охранителна полиция в София и сегашен на гранична полиция, в прав текст каза дословно, че случилото се на Ситняково в Понеделник вечер e провокация, с цел да стигне до бой, между граждани и протестиращи и това да послужи на полицията за повод да отстрани блокадите :)
  Да не говорим, че тази жена шофьорката, пак по негови думи, е в нарушение на закона за движение по пътищата, но нея си я водят, само като свидетел и никой за нищо не я обвинява.

 7. ”Трябват малко повече арести в тая държава и ще се оправят нещата. Било е някога, пак ще бъде, пак ще стане.” Иван Стоименов Гешев, главен прокурор.

    1. Аааа, ясно.
     Ма вече сме виждали такава тениска - Дед я има същата! :)

      1. Ко са прайш ся немоа да разбира, псуваш Путин за пред нас, обаче защищаваш политиката му в Българийката :( ибаси милиционера ...

 8. Ами, те снощи Нидялковите били на ситняково (rofl)
  Те НЕ СА платени. Повтарям - НЕ СА платени :D

 9. TheFan
  18/08/2020 в 21:03 Редактиране | Отговор
  Нов

  Ами тя и ше стане накрая , рано или късно народа ше се обърне един срещу друг

  Което е и целта на занятието! :(
  Ай брютрю! :)

Comments are closed.