Мениджърите ще имат думата за ваксинационните паспорти

Мениджърите на отборите от Висшата лига ще участват в разговорите по въпроса за ваксинационните паспорти на феновете преди началото на новия сезон, съобщи Sky Sport.

Членовете на Асоциацията на мениджърите на лигата ще проведат срещи през следващите две седмици, за да обсъдят дали феновете, които искат да гледат на живо мачовете на футболни стадиони в Англия, ще трябва да притежават съответния паспорт за ваксина от края на септември месец.

През уикенда председателят на Асоциацията на футболните привърженици Малкълм Кларк заяви, че поставянето на задължителна пълна ваксинация може да доведе до „хаос“ в някои клубове, уточнява „Труд“.

Миналата седмица министърът на ваксинацията на Великобритания Нагим Захауи заяви пред Камарата на общините, че „като условие за влизане“ на спортни събития „хората ще трябва да покажат, че са напълно ваксинирани и отрицателен тест просто няма да бъде достатъчен затова“.

Sky Sports News съобщи, че Висшата лига е планирала тази възможност, въпреки надеждата сезонът да започне без ограничения.

292 коментара по статията

   1. тоо па ацки про3 - при него ниса измерва в часове, а в милилитри, да не кажа направо в литри...

 1. Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл!?
  (bg)

   1. Те донесоха радост, гордост и слава на майка България!?
    РЕСПЕКТ!
    (bg)
    (ti4a)

    1. Е там са - на стадиона у български Разград!? И сав пъти повече българи отколкото ориенталците антиваксъри от Майново, Хаскьой, Любинец и един индивид от Подуяне ;)

  1. гъз
   хейтър
   веган
   антиваксър
   костовист
   соросоид
   гербераст
   майненец от хасковския квартал любимец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *