Мачовете в Четвъртък, 24-03-2022

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – International Matches
14:00 Thailand – Nepal 2-0 КР
18:00 Армения – Черна гора 1-0 КР
19:00 Косово – Burkina Faso 5-0 КР
20:30 Унгария – Сърбия 0-1 КР
21:45 Шотландия – Полша 1-0 101

453 коментара по статията

   1. Кога ви вида с манлихери и шинели да защитавате Киев и Мариупол, тогава ми се прави на отворен!

 1. Южна Корея - за 24 март (вчера) записва на КОВИД 470 смъртни случая. Най-високия резултат за всички времена.

  Деа, тия пидали няма да отворят и тази година. ;(

 2. Добро утро!
  Виждам че този сайт продължава да толерира Путино-тръмпистка пропаганда!
  Оставям го на съвестта на Бийр, която се очерта като Бабаит 2! Подскукоросва Мухльо да поства, без коментар!
  Явно вече имаме нови герои Садам, Кадафи и ... Милошевич! Бог да прости Кюрдите изтребени от Химическия Али, жертвите на Уокърби и дискотеката в Берлин!Бог да прости помаците от Сребреница! Забравяме ги тях! Майната и на Македония, те са кумунисти, да живее Православна Сърбия!
  Под знамИната на Православието, Напред след Кадиров и Башар, напред след Путин, да сринем гнилия Запад! (щот са прости, геюви и на стресират да работим) (bg)

  1. удри бай Ромбе!!!! яхнал белия конь бая духовит си....

  2. (du) Не ме занимавай с глупости преди да съм си изпила кафето даже. Ако почна да трия ще останат само на майната постовете.

   1. на дедо няма ги пипаш, че са единствените дето струват нещо..

 3. :-o
  Помолих жината да ми сипе малка рикия, пък тя ми донесе голяма ... :-?

   1. като чета ... при него стандарта е друг ... не се изказвай без да си запознат .. :)

   2. итиси прав, зарад това ще да е ...
    ама може би пропуснах да уточня, че помолих за още една рикия, ама този път малка. Малак си още, инак бих ти обеснил кво имам предвид ас под "малка" коги сън си у дом ;)

  1. Талянцити са зле... смятай щом ние им направихме Х там :)

 4. И ако нас ни карат

  да умираме,

  а ако нас ни тикат

  към куршумите,

  то сигурно и лудия

  разбира,

  че ние трябва

  да си кажем думата.

  Та казвам аз,

  понеже няма

  олио

  и хлябът е

  от мъката по-чер,

  един е лозунга:

  Терора долу!

  Съюз със СССР!

   1. Споко бре, много се кефя на опорките за актьори, един друг актьор в лицето на Г-н Рейгъм разби СССР, друг такъв в лицето на Г-н Зеленски е на път да разбие РФ и в частност наследника на Джугашвили (friends)

 5. Аууууу, що тей говори тази жена...

  До Всички, които си слагат "Украински знамена".
  ВИЕ, ЛИЦЕМЕРИ, КОИТО СЕ ПРАВИТЕ на "хуманисти" и крещите за правата на "суверенна" Украйна: КЪДЕ БЯХТЕ 7 години, КОГАТО в Донбас се направи Алея на Загинали Деца от снаряди на фашистите "Националисти"?
  Защо тогава НЕ слагахте ЗНАМЕНА на снимките си във Фейсбук? КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ, КОГАТО ПРЕДИ 7 години в Профсъюзния Дом на Одеса Украинските фашисти ИЗГОРИХА над 80 човека, сред които имаше Българи от Одеса?...
  Къде бяхте ВИЕ, когато американците и ЕС бомбандираха ЮГОСЛАВИЯ? Когато НАТО избиваха цивилни и деца в Белград и сърбите трепереха по мазетата?
  Къде бяхте, когато същите НАТО бомбандираха Суверенни Държави като Ирак и Либия за да им вземат Петрола - под предлог, че в Ирак имало "химическо" оръжие, а се оказа после, че няма?
  Къде бяхте когато шайка от няколко държави САЩ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, АНГЛИЯ нарушаваха Суверенно право и "разкостиха Либия", която днес е Територия на бандитизъм и терор "благодарение" на сваляне на "Диктатора"?
  Къде сте ДНЕС когато Ирак е най-опасното място за живеене в света "благодарение" на внесената там "свобода" от НАТО?...
  СЕГА ДЪРЖИТЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО?! А тогава - преди 8 години когато в Киев бандеровците фашисти(слуги на САЩ), изгаряха живи хора, и когато през 1999 година над Белград НАТО пускаше бомби, а операцията се наричаше "Операция БЛАГОРОДНА НАКОВАЛНЯ"?! Къде бяхте лицемери, защо не ЗАКЛЕЙМИХТЕ САЩ и ЕС?
  Четете ли - това изтребване на хора цивилни и деца се казваше "БЛАГОРОДНА НАКОВАЛНЯ"! Къде бяхте тогава? И защо приехте за нормално името Благородна Наковалня за бомбандиране на деца? ЗАЩО ТОГАВА НЕ КРЕЩЯХТЕ за Международното Право?... Кое Международно Право - на убийците които пускаха бомби над деца в Югославия и Либия?
  Вие изобщо Човешка Съвест и Логика имате ли?... Твореца Бог вижда цялата мерзост извършваща се над беззащитни хора. Шайка бандити от НАТО преди време унищожиха Либия като ЛЪГАХА, че там хората живеят "зле" и ги спасявали от нещо - а факт беше, че в Либия по време на "диктатора" Кадафи всяко новородено получаваше 20 000 долара и народа живееше добре. Сега там е Територия от Племена избиващи се помежду си. Когато влачеха Кадафи по земята вързан той се молеше "не ме убивайте деца мои" - ТОГАВА МНОГО ГЛЕДАЙКИ ВИДЕОТО. Сърцето ми плака с Кадафи. А го влачеха либийци екзалтирани в омраза, внушена им. Така днес се настройват хора в Украйна да мразят всичко руско!
  А да ви кажа какъв "диктатор" беше и Садам - в Ирак той беше издал Закон за Забрана да се обиждат хора на Етнос, Релгия и Произход - ето какъв "диктатор" беше. А ПЕТРОЛА на Либия и Ирак днес, всички знаят къде отива - ТОВА ли ви е Демокрацията?
  ТОВА ИСКАТ да направят днес с Украйна! Империалистите които пускаха горящ напалм върху спящи деца във Виетнам днес казват, че са "миротворци" и историята се повтаря за пореден път! А тълпата вярва на Интернет измами и на Западни пропаганди, които бълват САМО лъжи!
  Ако човек си загуби Съвестта той губи всичко човешко. Чудя се само на хората, които лесно вярват на пропагандата на медиите! Та някои неща са толкова ОчевАдни! Как може на толкова Елементарни Манипулации да вярват, че и изпадат в транс и възмущение как "диктатор" влиза в "независима" държава!
  КАКВА НЕЗАВИСИМА Държава умници?! Та Украйна отдавна се Управлява изцяло от Запад и нито един Управник там няма реална власт. Както е и в България...
  НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ВИЕ, ДЕТО СТЕ НАКАЧУЛИЛИ УКАИНСКИЯ ФЛАГ НА СНИМКИТЕ СИ и пишете постове за "нарушаване" на някакви "Суверенни" права, при целия този ГЕНОЦИД, който се извършва?!
  Имате ли понятие, че това са БРАТСКИ народи руснаци и украинци и това, че ги разделят АМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ днес, е ТРАГЕДИЯ?!????
  А вие се радвате на тази РАЗДЯЛА и всяка новина за тази раздяла - когато някой фашизиран елемент пише!...
  Вие в България и извън нея, вие, вярващи толкова елементарно на лъжите на лицемерният запад в Интернет, вие, които имате деца и внуци и ви е жал за ДЕЦАТА по целия свят - ако ви е останала капка Човешка Съвест се замислете кой е Агресор и кой Спасител...
  Но се съмнявам, че имате съвест и ум.
  ЛИЦЕМЕРНО е състраданието ви към Украйна - защото иначе не изпадате в такъв колапс и не пишете така истерично за ДЕЦАТА В АФРИКА които ВСЯКА ГОДИНА с милиони умират там от Глад и липса на Питейна вода Буквално...
  Големият, Великият Ботев пише едно стихотворение "В механата" за псевдо патриотизма. И го завършва с думи: "А ВИЙ, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ" това е стихотворение на Ботев.
  И знайте, че Украйна днес нито е Независима, нито е Суверенна - управляват я "не украинци" и добре знаете кой, това са фашисти поставени от САЩ.
  И... дано поне имената на тази паметна плоча на загинали деца събуди нещо човешко във вас...
  НЕ СЪМ толерантентна и не боледувам от Болестта "Поклоник на Нато"!
  Време е да бъдем свободни и обединени за истината...

 6. Г-н Цолю,
  синът на г-н Байгън бил финансирал военно-биологична програма на сашт в Украйна! Как мислиш, сигур става въпрос за витамини и хранителни добавки за натовския аскер, нали :-?

      1. колко взеха бе лгбт счетоводител? копейкин и на теб ли ти плаща?

        1. тя и рублата затвърди много сериозно... скоро няма да мръдне....

 7. Рассылка патогенных биоматериалов с Украины в страны Европы может привести к созданию очага эпидемии с сопоставимыми COVID-19 масштабами, сообщил начальник войск радиационной, химической и биологической защиты ВС РФ Игорь Кириллов.

  РИА Новости вече почна да пуска вицове в официалния канал :)

 8. Дължинка, една друга по-важна вест се върти откъм турско в последно време, освен подновяването на забранените производства, че има негласно споразумение между ЕС и Турция да паднат квотите (32red)

  1. За малко да ме убедиш да се преместя в тая пропаднала дупка. :)

   1. Не знам ква е, ама ме разсмиват подобни ентусиасти :)

    1. мен подобни глупости, не! Може да е трол или 9 годишна дето тепърва се учи да пише и се чувства ноо горда...

  2. тая дали за 8 стотинки на ред пише или и плащат повече? :?

 9. Само да ви обадя, че танкерите с желязо, натоварени в Китай, вече пътуват насам.

  1. Ся ще ме караш да слагам нова емотка с някой църен мангал, за да ти отговоря. :D

   1. Квато искаш емотка слагай. Ама земята няма да спре да се върти, щото едни човечета им се иска да си играят на войни ;)

     1. И от Турция идват новини - подновяват се отдавна забравени производства. Бизнеса няма да е същия, но категорично няма да спре.

 10. This is Anfield
  24/03/2022 в 20:04 Отговор
  сори, ама не изпитвам уважение към университетските преподаватели!

  Еми, мисля че повече няма какво да признае!

     1. Тъплиси или ПАК си мъртвопиян? Аз кога съм говорил за Лукойл и по какъв повод :-?

   1. Не вярвам дори котката и помиярите у вас да те отбелязват, човек "ше пратиш" (shake)
    Бду, трябва ли да зн коя точно е тая и за кво се бори :-?

        1. Честно казано, сутринта си мислех, че ще се стъписа малко от позицията на левите интелектуалци и поне за ден два ще намали темпото, не би ...

         1. Бе верно ли вие Ченгетата дори не можете да допуснете, че човек може да има СОБСТВЕНО МНЕНИЕ??? Що все се стремите всекиго да квалифицирате, причислите, прошнуровате и прономеровате!? Хайде стига вече с тая милиционерщина бе!?

          1. Ми добре, ама ти не демонстрираш собственост върху мислите си.
           Прекалено много тези излагаш, дето тука сме ги чели при други автори ...

          2. Ми добре, ама аз не съм ги чел, нито мога да вляза в главите ви!?
           И може би си забелязал, че за разлика от вас когато цитирам, ясно е кой е цитирания, а най-често поставям линкове!?
           Всичко останало СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ и не позволявам никой да ме манипулира или редактира, камо ли пък вие двете самозабравили се Ченгета!

       1. да, с мнението в линка, който този път успя да постнеш! Ама нито зн коя е, нито ква е, кво чудно има?
        Абе, вие Ченгетата добре ли сте???
        Я да питаме Цолю, че сте на един акъл - това че харесвам и се възхищавам на Меци означава ли че съм фен на Барса??? А сега станах ли фен на Муньо, след като футболист№1 в света евър играе при тях???

        1. Знам, знам, не ти минават на тебе, некви там бабички университетски преподаватели ги слагаш на вожата и си наливаш трета рикия!

         1. сори, ама не изпитвам уважение към университетските преподаватели!

 11. Счетоводителят на текезесето и местното адвокатче няма да разберат за кво говоря, но Бирка, аржентинеца и др.добре знаят как се разговаря и още повече как се спори със западноевропейците...
  Какво имам предвид: няма значение дали си прав или не, дали спорът е тет-а-тет или писмено по мейла, западнякът винаги е прав за себе си и нищо не може да промени мнението му. Франсето ще те изслуша,нямада ти повишитон, ще ти кимне вежливо и ... ще направи неговото си. Германецът ще ... абе няма значение. Най- ме кефят обаче наглите самовлюбени и самодостатъчни си англосаксонци! Бих искал и аз да съм като тях, колкото неправ, тъп и ограничен да съм!? Ей на ти му обясняваш по телефона, реагираш, показваш и се вживяваш по видеото, накрая му го написваш на мейла, като прикачаш всичките си аргументи, факти, доказателства, файлове, история и пр.и пр. Пращаш и оня мълчи като Цолю на матура за средно образувание. Къкто вика бай Седеф, ти "са стръвиш", очакваш реакция и да започне истински спор и след некокло дена оня ти връща имейл "Noted!" Направо онемяваш...
  Ами според мен, крайно време е светът да почне така да отговаря на Зеленски след театрото му пред всички медии, парламенти, съвети и пр. І NOTED! Отбелязахме, записахме си, чухме те!? Ама ще видим и ако обичаш, спри да ни занимаваш повече с проблемите си!
  КАЗАХ!

   1. 1.80 аве ний са смейм ма 10 такива поста и гюндьорлика готов :o
    Ти оди да разпъваш жичкити ...

  1. За сметка на това, канадския тираджия като го питаш нещо и ти вика: чакай аз ще го направя ти гледай за следващият път да знаеш как става. (yahoo)

  2. Дедо, викаш толко си ги намразил дето та онежават, че без пари хейтиш за Володя!

   1. е тук вече няма как да ти се отговори с такива руснаци...

 12. Европа откажется платить за газ в рублях, заявил премьер Словении Янез Янша. Его слова приводит Reuters. При том лидеры других европейских государств указывают на то, что сейчас валюта указана в контрактах, а при их пересмотре можно было бы менять и цены.

  «Я не думаю, что кто-то в Европе знает, как выглядят рубли, никто в рублях платить не будет», — сказал глава словенского кабмина перед саммитом лидеров Евросоюза в Брюсселе.

  Ще ни дръпнат, кранчето май...

  1. Ам там едни капачки събират във входа на блока, ще им ги дам, от мен да мине. :)

  2. Споко ве, на нас няма! Ние декларирахме, че си имаме рубли и ше плащаме в квот искат!? Даже и с (dupe), ако зависеше от Ромба и Чичката ;)

 13. This is Anfield
  24/03/2022 в 19:00 Редактиране | Отговор
  Нов
  Мислиш ли? Лятото като исках да купувам имот звънях поне на 5 брокера в Поморие и познай- навсякъде ми отговориха на руски, а и двата огледа ми бяха с руски лелки брокерки. В комплекса бг реч нямаше, продаваха се 2 апартамента -от руснаци!

  Само дето познавам собственика на комплекса и съм много наясно кой какво си купува…

  1. Виж ти, аз също! А наясно ли си кой какво СИ Е КУПИЛ или ПАК не разбра темата?

    1. Ми не, а защото предпочитам да си купя готов апартамент от истински собственик, не обещание от строител ;)

 14. The Premier League club have fielded a huge amount of interest in taking over from Roman Abramovich, who has been sanctioned by the UK government

  GOAL can exclusively reveal that Saudi Media Group's bid for Chelsea FC has not been selected to go to the final stage.

  Investment bank Raine Group has communicated, on behalf of Chelsea, that it will not take Saudi Media's bid forward and will move forward with other options.

 15. Начи, покрай русофобията и омразата по подразбиране, понякога не виждаме и не чуваме какво ни говорят другите и съвсем не говоря само за мантрите и опорките тук във форума...
  Ей на, Копейкин е ненормално лайно, хибрид и незаконен син на Бейко и Корни, но днес е изразилнапълно разумна и резонна мисъл:
  "Зеленски нищо ново не може да ни каже, на мен ми е интересна да изслушаме другата страна..."
  Напълно е прав, актьорчето втръсна на всички, интересно би било да чуем Путин, а не удобните медии да свеждат до знанието ни само цензурираното и изкривеното! На всички би било интересно да знаят тоя какво мисли, какво прави, защо го прави и как вижда края на войната!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *