Мачовете в Четвъртък, 17-11-2022

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – International Matches
03:00 Перу – Paraguay 1-0 КР
04:00 Nicaragua – El Salvador 1-0 КР
12:00 Ghana – Швейцария 2-0 КР
15:40 Japan – Canada 1-2 КР
17:00 Tajikistan – Русия 0-0 КР
18:00 Jordan – Испания 1-3 КР
18:00 Мароко – Грузия 3-0 КР
18:00 Syria – Беларус 0-1 КР
18:30 Румъния – Словения 1-2 КР
19:00 Малта – Гърция 2-2 КР
19:00 Черна гора – Словакия 2-2 КР
19:00 Северна Македония – Финландия 1-1 КР
20:30 Израел – Zambia 4-2 КР
20:45 Португалия – Нигерия 4-0 КР
21:00 Люксембург – Унгария 2-2 КР
21:45 Ирландия – Норвегия 1-2 КР
00:00 Saint Lucia – Сан Марино

287 коментара по статията

 1. Ай със здраве, че не ми плащат да чета тъпотии извън работно време. (сън)

 2. Ма как е хубаво да имаш самочувствие и да знаеш как другите не знаят колко е 2+2, еле па когато не прави 4 по твоята математика, необразовани са и особено ако не използват твоите букмарки. И да, Украйна не са руснаци, както Естония, Латвия, Литва, Казахстан, Чечня, Балкария, Осетия и т.н.
  Няма да ти казвам на едни приятели какво пише на стъпалата на стълбището им. :)

  1. И да, Украйна не са руснаци

   Хайде да спреш да ми изнасяш коментарите горе и така, като на прост човек, да ми обясниш какви са украинците, а? :)

   1. Всички са руснаци. От Аляска до Калининград са руснаци. Останалите Македонци. Кирил и Методий и те са македонци, ама от тия северните. :)

    1. Слабичко, иронията ти не може да промени фактите, които чакам да ми напишеш.

 3. Половин Европа не ни помогнали при турците. (yahoo)

  1. Да!?
   А останалата понеже не можа да ни избие до крак през 2СВ, предаде ни на руснаците!?

  2. После да не се сърдиш за епитетите, които ползва дедо. На стената на детската стая на най-близките ни семейни приятели пишеше: "Убий простака с мълчание", да ти напомня. Или се правиш на тъп, за да ти правим сеира или си мега необразован, надявам се да е първото.

   1. Кака, само не бъркай простака с тъпак, олигофрен и умствено изостанал! Има мааааааалка разлика ;)
    Ай, отивам са къпкам и бръскам за жината (ang)
    Лека!

   2. А онази помощ беше такава приятелска нали? Братска! Както ни учиха до скоро за жалост. А Независимост, а Съединение, а ген. Иван Колев. Особено по вашия край трябва да е на голяма почит. Ама защо да не го забравим, заради братята "освободители". :))))))

    1. Абе ти сериозно ли си много тъп? (silidu) Кое пак да ти обясня, че всичко е схеми на други държави и ние сме ковричките, които ни клатят? На колко по-прост и елементарен език да ти го обясня. Каква независимост, какво съединение, за освобождението сме платили камари със злато. Никой не прави добро за НЕчерните ни очи. Половин Европа ни е отебала да се занимаваме с мангалите докато те си строят палатите от подобно злато. И очакваш някой на Балканите да съчувства на някой? Ти трябва да си или мега пиян или мега ненормален. Хората на тази територия от Европа не ги ебе за никой и с право. Лъгали са ни стотици години, ако се чудиш защо балканите първо отебаха китайския прилеп.

     1. И дойдоха русите с чисти намерения просто да ни освободят? Така ли? :)

      1. за освобождението сме платили камари със злато

       За ЧЕТВЪРТИ път го пиша днес: Четенето с разбирането не е ок, нали?

       1. от къде го взехме това злато тогава? от свободния бизнес ли? :)

        1. Ти първо ми отговори горе, не ми се извъртай като танцьорка на пилон, аз ей сега ще ти напиша за златото. Не че нещо, но сегашната кочина преди мангалите е била една от най-богатите държави в Европа. Ама това в Инвестора не го пише сигурно.

         1. И преди руснаците може би е била. Не е нужно да се чете Инвестора за това.

          1. Ти си тотално промит мозък и с теб диалог или спор просто не може да се получи. Не четеш какво ти се пише, а само лепиш някви диктовки от някой списък с лафчета. Ако погледнеш между черното и бялото, туко виж си видял и някой друг нюанс, но той едва ли ще ти се впише в заучените клишета. Лека!

 4. вИлик, сеа си пускам ваканда форева и моля за тЕшина

  1. я си говори на мьеко и ни са пръй на полиглот ве, цацамун арджентински :)

    1. бе същото сулено чироз вайно си ве :p

 5. само с букмарки се доказва история (yahoo)

  1. Не си много...как да го кажа...свободомислещ днес. Една голяма част от хората, с които съм работила или познавам, и са рускоговорящи, много рязко станаха укаринци. :) Вчера на полета от Истанбул имаше една цяла група по списък, които говориха руски, но бяха мъже, които се предполага, че трябва да са мобилизирани. Те украинци ли бяха или руснаци? :? Обикновено на тесногръди клавиатурни войници им предлагам малко да излязат извън границите, да видят, да се понаучат, че после да коментират.

   1. Май почна да се палиш като мен, кака ;)
    Мислиш ли че подобен нискочел примат, заслепен от омраза по подразбиране, изобщо вдява за какво иде реч!?
    Лошото е че такива като него са готови да избият цялото украинско население и да нанесат страшни щети на нормалните хора в целия свят, стига Русия да страда!? Мен лично ме бол дедовия за Русия, но не мога да се примиря че в края на живота си трябва да търпя каквито и да било несгоди и лишения заради догми, мантри и предразсъдъци!?
    Тази война нито е моя, нито на Европа и ЕС, част от които съм!
    КАЗАХ!

    1. Не, просто се изненадвам как хора на такива години още не могат да сметнат 2+2 и да разберат цялата схема, а разчитат на днес, монитор, дневник и др. такива за цялата информация, която попиват.

     1. интелект, обща култура, образование, възпитание, манталитет...
      Можех и с една дума де ;)

     2. ...както и на западната пропаганда, която разбираемо тук тотално превъзхожда! Умните хора обаче САМИ ще намерят независими достоверни източници и САМИ ще си направят изводите ;)

      1. Време е да върнат новините за корона вируса. Ей на, днес в ЮКорея, 55,437 нови случая ама нали е на другия край на света. Горе долу, колкото ги боли дедовия за войната в Украйна.

     3. Къде си бе калкулатор? С "Э" на него. :)))

   1. нали си гледал Блейд в дискотеката. Така ги сеча. :)

   2. Нема бе, опонента е много слаб и тъп, но яко зомбиран! Омразата "по подразбиране" засяга и малкото му разсъдък!

  1. Само видях някви извадки ама когато и да го бяхме натирили от Реалката, винаги щеше да е късно. :)

   1. Я па си го и3кам обратно! Фен съм на красивия футбол, възхищавал съм се дори на Басра на Шави, Иниеста и Меци! (ang)

    1. Никога не съм го харесвала, още като го взеха. Винаги е бил индивидуалист и създаваше само анархия в съблекалнята.

     1. на мен ми беше ацки противен докато беше вМуньо. Обаче даде много на Реал, въпреки характера си на Звезделин.

  1. Да не пусна миялната вместо да налее ракията? :?

   1. Тримцата гласуват за Виктория и глей майтап :)

 6. Занбия изравни, еврейна нема се яви :(
  (bfan)

  1. Споко ве, ние нямаме толкова пари. 8)

  2. всичките ти източници са такива, тъпанар. ходи търси още по-неизвестни сайтченца дето да четеш "истината", която искаш да чуеш.

    1. ми продължавай да вярваш на Газпром.

     1. Ти си третият днес, който е пропуснал четенето с разбирането. Какво общо има "вярата" в Газпром в факта, че трябва да им платят 300 млн.? Или помагаш на колежките да списват тъпите новини в българските медии?

    2. че чак и искът към България какъв бил. за кой иск, че ТЕ ни спряха газа ли? то бива рашистка либов ма прекалявате вече. :)

     1. Ако бях дедо, много бързо щях да ти обясня за количеството мозък и др. такива. Но, за изненада на БГ плебеса, по света съществуват закони, които се спазват, за най-голяма изненада на всички. И тия тъпотии тип кой обича американските дебили и руските пияници ала 50:50 тип ваксъри и антиваксъри си ги пробутвай там на приятелчетата в квартала.

      1. Благодаря, "покровителке"!?
       Някой непредубеден трябваше да каже на малоумните олигофрени, колко малоумни олигофрени всъщност са!?
       Само се чудя пловдивския куку как не скочи на амбразурата против всичко руско, както са го обучили и заставили по подразбиране да мрази една страна и един народ, благодарение на които БЪЛГАРИЯ съществува!?

       1. Аз като една българка, мразя и едните и другите еднакво, само не мога да разбера що някои още се правят на разсеяни. И да, украинците и те са руснаци, така че всичките да го духат.

        1. БДУ, аз също, колкото и да не им се вярва на повечето идиоти тук!?
         Това което искам е войната да спре незабавно и на всяка цена!? Мразя и ще воювам срещу всички, които я поддържат и подклаждат, и заради които ние обикновените хора страдаме, а десетки хиляди измират!?

         1. И да се смееш и да не се смееш фактите са си факти. Американци и руснаци са еднакви дебили. А ако решиш да спориш колко украинците не са руснаци, заповядай, даже за такива като теб съм си букмаркнала една генетична извадка с произхода им. Нещо като македонския въпрос ама не за чернобяло гледащи промити мозъци. ;)

          1. С една малка бележка -в пъти по-гадни, подли, лицемерни, продажни и корумпирани от македонците са ;)

        1. (alf)
         Осра ли се, малоумник! Потече ли ти лигата!? (yahoo)
         (rofl)
         Ооооооохохохохо, мед ми капе по брадата, когато видя подобно безсилие и когато тъпанара насреща е наврян на мечката у бонбониерата и в гъза, от който е излязъл!?
         КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФФФФФФФФ!?

      2. кой наруши договора и кой спря газа? заеби там дедо и много бързо да ми обясняваш. обяснявай си там на публиката примирени и непросветени във вашия квартал. дай да видим законите как някой може да променя валутата в която да му плащат ли? тоя миризлив ботуш или малко или яко е тъпчил дебелите и тъпи кратуни на "БГ плебеса" .

       1. Чакай да се разсърдя първо на половин Европа, че не ни помогнаха по време на турците и ще ти отговоря. Ти в кой век живееш и за пазарна икономика чувал ли си? Аз ти продавам нещо и диктувам правилата. Според съда, правилата ми са законни. Ти не ми плащаш! Какво очакваш, потупване по рамото и бутилка водка за неудобството ли? :?

   1. рядко тъпа селска пръчка си! Глупак!

 7. Евреите мачкат Замбия 2/0, поне сега няма ли да се появи оня клоун :-?
  (bfan)

  1. От Аванти, наборе! В Лидл нямаше, а не ми се ходеше още 5 мин до Кауфланд!
   Нз за ваше село, ама нали зн че тук отсреща са ми пазар Борово, Лидл, Аванти, Берьозка, Немски център, закусвални, скари, закуски, закрит базар и още няколко подобни!Френдс и Хепи са ми на 100 метра, а в радиус от 500 метра са Билла, Фантастико и Кауфланд...

   1. В Лидл селекцията на вина е много слаба.

      1. Ам аз понеже харесвам плътни вина, а не измити бъчви, това е супер яко - аржентински малбек. Гледам, че в Лидл е френски ама сигурно няма да е много по-гадно.

 8. Млата млати Грция, а на мене залога ми отива да заминава в красний курец! :(
  БДУ, като казах красний, чухте ли версията, че скоро по настояване Отвъд г-н Зеленски отива да заминава! Все още имал избор дали да е в "заслужена" пенция или ...

   1. Не зн за кво говориш и кво имаш предвид, но само изчакай развитието на събитията!
    Бду, чу ли защо всъщност Херсон е върнат на урките и какви ще са следващите действия ;) Поинтересувай се, ама от независими източници за преговорите САЩ-Русия, интересно ще ти стане :)

    1. с насраните гъзове наабарот, щот инак ще е много тежко. и това не са преговори, а поставено условие

     1. (alf)
      (rofl)
      (yahoo)
      Маааааалка отстъпка на един ненужен град, тежък за защита и поддръжка, срещу - официално признат за руски Крим веднъж и завинаги, независимост на ДНР и ЛНР и вечно сбогом на фашисткия режим!?
      Радвайте се и си лалайте, само че действителността е съвсем друга, мишленца!

 9. S.O.S Дедо
  17/11/2022 в 20:43 Редактиране
  Нов

  Няма спор бе!
  За уикенда искам само комфорт, спокойствие, разнообразно спа и хубава храна! (H),8-),8)

  Не го разбирам това, при положение, че летището ти е на 30 мин, а Италия на час и малко. За тия пари ще ти врътнат и минет в някой истински 5* хотел за по-малко пари. Ама казват, че гъзарията топлила, сигурно е вярно.

  1. Кака, кво ПАК не разбра бе?????
   Повтарям: имам подарък ваучер - уикенд спа пакет със закуска и вечеря!? Не може да се осребри, ако не се ползва заминава! Обичам Велинград, щото е на 2 кура место, спа-тата са невероятни, храната и обслужването са на ниво! Какво повече!? :-?

   1. храната и обслужването са на ниво

    Ам ей тук обикновено ме хваща съмнението. :) Иначе подаръка е ясен.

    1. Не трябва! И знаеш ли защо - заради това че обслужването е от местни, а поинтересувай се коя е най-известната гимназия във Велинград! На светлинни години са в тази сфера от всяка българска дестинация и направо несравними с Чобанско и мръсноморието ;)

     1. Как се казваше бараката?

      1. Арте Спа
       Стана известна с новогодишния куверт за 11500 лв. (alf)

       1. А, значи правилно съм коментирала, че е тоя :) 2 нощувки за 2ма със закуска и вечеря 600лв с намалението в Букинга. За тия пари ще сваля грозната дървена ламперия в стаята и ще я изгоря в камината в Наречен. Много искам да видя обаче храната за тия пари.

 10. Дрътия днес е доста по-тъп от обикновено :(

  1. А ти си си тъп, смотан, застрелян и самовлюбен as usual! Т.е ОТНОВО не си грам интересен :(

   1. Веднага потвърди горното ми твърдение, мерси :)

   1. Чоки, ти за кво си подлагаш гъза на масата, безникой да ти го е искал? Адвокат ли си нещо на майненския смотаняк или кво :-?

 11. Смокиня и салата карфиол и копър с класически винегрет с АНШОА (32red)

  1. Въййййййй, за аншоа не са бях сетил!? Дали щеше да върви с божолето :-?

   1. С тая измитата бъчва върви нещо силно миризливо или солено, така че щеше да е екстра.

    1. нз дали нямаше предвид, че Фена си е правил клизма, ама явно нищо не отбираш :p
     Божолето е младо вино с вкус на червени горски плодове и е най-подходящо със студени хапки, меса и сирена ;)
     BTW, ако не бях толкова добре възпитан, щях обстоятелствено пояснително да ви обясня къде точно да си заврете лидълската пресолена и изхабена аншоа, ама пусто възпитание дейба...

     1. Не че нещо ама сигурно или съм забравила да спомена какво съм завършила или си забравил. Това, че обърках едно червено вино на изпита е друга тема 8) Има много неща, които не ям/пия ама много, много добре знам с какво си вървят. И като казах миризливо, сигурно имах предвид точно сирена. Само ще спомена, че из Азия го маат със суши даже. ;)

      1. За пръв път чувам кво си завършила, баси! Мислех та за отвеяно айти-аутист :p, ма се пак не чак таково с купена диплома кат Фена или недоучил тарикат кат Цулю ;)
       По същество -няма да споря, щото нищо не разбирам от вина, употребявам ги само на вкус, ама това наистина го бива и ... бутилката сврши ;)
       Ше си почина малко с грозде и сирена и пак минавам на Арарат 8)

       1. Ей ся вече знаеш, за хотели, туризъм и манджа, не можеш да ме барнеш :)

        1. (y)
         Ама я ако доживейм, утри отивам у най-хитовия х-л на света, дет краченцето ти икогаш не а стъпвало, жено мининка! ;)

         1. И на което съм сигурна, че звездичките са ги брали от обсерваторията в Рожен. :) Сигурно има причина да не съм стъпвала. На ония дето ще ходим на Бора-Бора за по-малко пари ли?

          1. ...и на който и я не бих стъпил, ако нямахме ваучер подарък от децата ;)
           Аз обичам лукса, но мразя тарикатите!

          2. Абе и аз спах в Savoy преди по-малко от 24ч, но в БГ няма нито един, който да може да мине категоризация 4+ звезди без рушвети под масата и то го казвам от 1л. ед. ч :) Най-малкото, целият мениджмънт по закон трябва да са с висше обзование и то не от ТОХ-а.

          3. Няма спор бе!
           За уикенда искам само комфорт, спокойствие, разнообразно спа и хубава храна! 8)

 12. Между другото, дали заради самото него, дали заради мезетата, дали заради предубеждение и либоффф необяснима към родна Франция, но божолето е много добро!?
  (wine)

Comments are closed.