Мачовете в Сряда, 31-03-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Квалификации СП, група B
21:45 Гърция – Грузия 1-1 КР
21:45 Испания – Косово 3-1 КР
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Квалификации СП, група C
21:45 Литва – Италия 0-2 КР
21:45 Северна Ирландия – България 0-0 КР
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Квалификации СП, група D
21:45 Босна и Херцеговина – Франция 0-1 КР
21:45 Украйна – Казахстан 1-1 КР
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Квалификации СП, група F
21:45 Австрия – Дания 0-4 КР
21:45 Молдова – Израел 1-4 КР
21:45 Шотландия – Фарьорски острови 4-0 КР
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Квалификации СП, група I
21:45 Андора – Унгария 1-4 КР
21:45 Англия – Полша 2-1 КР
21:45 Сан Марино – Албания 0-2 КР
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Квалификации СП, група J
19:00 Армения – Румъния 3-2 КР
21:45 Германия – Северна Македония 1-2 КР
21:45 Лихтенщайн – Исландия 1-4 КР
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – International Friendly Games
18:45 Швеция – Естония 1-0 КР
21:45 Швейцария – Финландия 3-2 КР

166 коментара по статията

  1. не ... наистина е .. :))))))))))

 1. Добро утро и честит професионален празник на македонските историци!

 2. Тия шваби по нагли от чичо Венци излязоха... Бахтин порнака

 3. МЕРКУРИ ПРОСЕНИЧКОВ
  Меркури Просеничков са появи на тоа свет у една дъждевна есенна вечер, маки му - Гица Просеничкова го роди с извесни трудносте, въпреки че он беше твръде маломерен, ма жената са надеваше поне живото му да бъде лишен от затрудненства. Меркури са пръкна на бел свет колко едно маче годиняче, ма зе да бреца като пищялка на повредена гайда, па са наложи сека една цица на родилкя да затисне мининката му пръичка, та да моа да има мир у родилното помещение. Женичките си отдъанаа, они завалишките тоа ден са чувстваа сак, че са ги биле с чуко у главата, толко мощен беше гласо на младенецо. Он бръже си прокара чревнио тракт и маки му са виде у чудо, щото минира сички свободни пелени и са омаза като български политик у културно предаванье.
  Сигурно са питате от къде а дошло тава странно име, дека Гица и Кочо Просеничкови са избрале за детето си. Сиги ша получите пълно разяснение по въпросо. Кочо Просеничков служил у казармата с един млого умствено-акълен момък и вечер седел до него и наблюдавале небето, та онава момче са казвало Александър и било кръстено на баба си Велика, оно било много начетено и му разяснило за звездите и планетете, дека са накацале по небосводо. Кочо не разбрал нищо от тия купешки приказки, ма много му аресало името Меркури (поне он така го чул) и кръстил с него сино си. Гица отначало са противила на тава чуждоземско и чуждопланетно име, ма после приела, като постигнале семеен компромис, тъй че следващото дете да бъде кръстено на баба Фида (макя на Гица), като впоследстие Меркури Просеничков са сдобил със сестра и она са казвала Фиделия, ем угодиле на маки нги и баба нги, ем на българо-кубинската социалистическа дружба.
  Малко след раждането на Фиделия двете деца били оставени на крепките грижи на баба нги Тодорана (макята на Кочо) и она зела крути мерки по техното оперативно захранванье, като скоро са преврънале у барбарончета, като при Меркури било особено видимо преодолеваньето на пръвоначалнете теглови дефиците. Фиделка и Мерчо имале много интересни игри помежду си, пръвата - да са офръгват с едра баластра, а втората била да скачат по пружината на кревато, докъде прабаба нги Спасенка седи на него и ги съзерцава мило, а целта била да и изпадне ченето из устата, она горката доаждала при тех да ги види, ма скоро са отказала от тава тегло и не стъпила повече.
  Меркури Просеничков увлезнал у училище се пак, ма там не улезнало нищо у главата му. Побелеле косите на сите му даскалици от него, кво ли не пробвале да са опраат ората с тоа дзвер, еле па директоро (Ванчослав Жатов) го чегарил през ден, ма таа биковита глава не разбирала ни от бой, ни па от много бой. Ти му приказваш, а оно та гледа като теле у пребойдисан вратник, ни напреде, ни назаде.
  Свръшило са и с тава тегло, та Меркури го зеле войник, станал страж на националната сигурност, като за целта му повериле млого здрава кирка и он създал чудеса от храброст с неги, като немал равен на копанье и на бой у поделението. Кеф ти да биа, кеф ти да го биат, нема никакво значение, нашио гледал да а се у боьо и не опирал у земята. Придобил млого яка тренировкя и след тава станал професионален копач на кенефи у селото. От време на време го викале и овчар, ма овните виждале у него конкуренция, като он са сборил с три обществени овеня и они придобиле сексуален ТЕЛК, та не можле да заплождат овците и ората престанале да го заангажирват с подобни дейносте, къде не са му драги, а и на овните не са драги.
  На 15.08.1992 годин Меркури Просеничков са беше разпил у кръчмата от радост, а също така и от вчера, та притегаше рикия като гладен магарок ланско сено, а и чадаше с един резан тутун като парен локомотив от донбаски въглища. Беа са сбрале млого елитна компанеа: Великан Пехливанов (висок 1.60, ма пиа като за 2.30), Бродяга Тричков (елитен ветеринар и оперативен казанджия), Венец Овчаров (он па бeше професионален козар) и нашио текущ герой.
  - Великане, да та стръси кой та фане, а наздраве! - дигна бръз тост Меркури.
  - Наздраве на планетата Меркури, дека жена му се рови из чужди патури! - отръна Вичо и кювна едни сто и пеесе грама, ама се едно зади врато си ги фръли.
  - Пустиняци, язе тукта съм ви сбрал не да ми са прайте на поете, ми да копаме клозете! - афтуритетно са намесил Броди Тричковеа, па са оригнал на царска туршия и пръжени яйца.
  - Чекай да муанеме по неко рикия, има поверие, дека клозет, къде му неа сипано предо копанье, после неще да пиа и се излаза и прелива! - мъдро добави Венко Овчаров.
  - Верно а, господ да ма убиа, бех забоварил, Гатеееее, дай по едно пиенье, да не ида да та натръта зади баро! - прозина на Броди къде барманкята.
  Гатанка Ризонова са възправи като гладна мечка от обрънат кошер и къдриците нги са накокръжиа от яд и оперативни био токове, она позелене като неправителствена организация къде брои блатни кокичета и удари с песници у баро, а он са стръси като от земетресение от четвръта степен по скалата на Медведев-Шпонхойер-Карник.
  - Живки да не сте, къде сте са живи зеле на тоа свет запустен и он да неа жив! Бре, па толко ора ги занесе у дън земя тава пиенье, вие сте са запреле като неполивани маруле, ни напреде, ни назаде! Па нема ли друга болест за вазе, па да ви фане, па да ви у уста сгръчи, да ви са рикия пиа, ма тава да ви отлъчи! Бродиии, ти ли ше ма натрътиш мене?! Ше та извиам я като прана кръпа, та ше ти пукат жилите като разбридано въже на врато на разгонена биволица, бре ма пусти-пустиняци, мани ми и импотентни смотаняци! Втори ден не моа си идем дом на обед и да си нараним стоката, оти и оня мойо мъж е като вазе, ма пиа негде из поье, оти а овчар и на обед са не връща, да са неко път и вечер дано не връне…
  Стрина Гатанка сипваше по една двойна рикия като пробита лейка на нов разсад и сипеше юти благословии наред, свръзани с добро здравословно състояние и последващи задгробни тежнения на людете, дека са отнасаа за них и нихното душеспасение и ментално благоденствее.
  Бригадата допи рикията на екс и пойде у боен строй къде домо на баба Грамка, она са казваше Грамада Вълчанова и беше Мис Тракторист за 1956 година. Бабичката беше случила на воднист двор и са налагаше клозето да бъде преместен у високата част. Наште спецчасте юснаа по една длъга рикия за добре дошле, извършеа текуще замерванеа с лазер, а именно викнаа комшията Лазар Трънкин (и.д. индженерин и пияница) и он нги посочи точната точкя, тигивана наште са спущиа като жъдни овци на пресъанал язовир и зе да буат яко у биковитата земя, буат като млади овнета у чувале с непрана вълна. Атаката водеше Меркури Просеничков и яко звънтеше кирката, толко беше твръда таа земя, сак че биаш у цимнето и она ти са връща къде челото. Ма нашио са беше разфръгал по потник жарсе и буаше екстремно като японски багер на международно изложение. Тигива са случи нещо твръде неочаквано, у краката му са отвори дупкяи от нея са изпрай древно зло, оно чекаше ияди години за освобождение и са излете като футболен национал за еврокашмер, извиси са като партиен секратар на отчетно-изборно събрание и изрева като напущена булка у индийски сериал. Тава зло беше много страшно, оно беше кръстоскя между мъждрамуняк, караконджул, киликанзер и урунгел, като имаше и добавени елементе на тахтабица (дръвеница), прилеп и скокомръжляк, като сичкото тава беше закачено за едни крила и оно ги разпери и моментално полете да сее зло из селото.
  Пръвой са улете у дворо на баба Евлампия Бурчакова, ма она не видеше добре и с двете очи и помисли дека биволицата са а отвръзала, та го надена с вилата у пръицата, а оно изрева като отбито теле по комшийска крава. Злото побегна от таа дива бабичкя и налете у дворо на дедо Лефтер Дренков, он тамън изкарваше тор на бунището и чудовището са спущи къде него, Лефтер не беше толко лефтерен и му удари два индоевропейски шамара с опакото на лопатата, а оно изпище като циркуляр от ръждов пирон и полете на друга страна. Направи последе опит да са улети у къщата на баба Етрополка Митева, ма она са беше заслушала като разгонена мачка у южен ветър и го посрещна с тъпото на манарчето, дека делкаше трески за печката, чудовището са запре и са опре като японски турист от домашна рикия, па посленка виде, че у тава село го не чека нищо добро и са засили обратно къде дупкята, от дека са беше пръкнало. Убаво, ма там го посрещна Великан Пехливанов и му удари една бригадирска глава и оно зе да глеа като зрелостник пред матура, посленка Венчо Овчаров го чукна с кирката у слепоочието и оно горкото мъцна като изпущена коза от бодлива тел и са лизна у дупката като изпилен галош по мокра шума, Меркури Просеничков го удари на изпроводяк по темето и светкавично го лопатира. Затвори са дупката между тоа и оня свет и наште пустиняци седнаа по дупе и си сипаа по една гранична рикия, на границата на световете. Изпиа ги млъчаливо, па си сипаа втора, тежка тайна са настани между тех, настани са като комсомолски лидер у дръжавен рейс и остана тама до края на живото нги, у тоа пуст северозапад и чудовищата от пъкало немаа шанс да оцелеат.

  1. чокат швабие насред швабие, а ния ги бройм за наша западна провинтция! ако на фанат шни скъсат гз

 4. малиии тоа дето влиза на смена къ са изръколи ;)

  1. тврд кат кр ми х2
   Залагайти и пичилети!

 5. 1-0
  1-1
  1-2
  2-2
  3-2
  Не е истина брацка нам Армения кво прай на мамалигарите, за кеф и (money) на дедо

 6. Mayans MC season 3 не е като Синовете на Анархията (fab) ма Ко да прайс.
  Иначи има мноо яки подки ...

 7. Ронбе,
  Жина ти с кво я натаковаха бе :-?

   1. не зн кво е "банка", сигур имаш предвид трета нянка, ма въпро3а ми беше коя ваксина Я ЗАДЪЛЖИХА да си тури :-?

     1. мрсни крадци, мошеници, негодяи, капути, педерасти, калинки, абе ... герберасти!?

     1. И тя е от 2та фаза бе, трябваше да им осигурят убава ваксина, а не от таа дет никой я неще и не могат да я реализират! Ай сега да бъдат така добри ДА НЕ ОТВАРЯТ, докато не и монтират и 2та доза!? Щото даскалиците са записани от Ноември м.г., а дупетати и родата им прилапаха убавата вакЦина СЕГА!?

 8. Чоки,
  Кирилова и Наков искат си направат бебе, еми тогава ти и Ронба що да не :-?

  1. Извратените гейски фантазии си ги запази за себе си

 9. Понеделник и на ясла, благодарим Ви , Г-н Борисов (32red) (peruka)

  1. я сега ше заложа апартамента на х2 и умера ли, забранявам на жинато повече да ходи на работа! Водете си циганетата къдет искате, балсънва и увишлените убийци!? (peruka)

    1. а жината, а бабите и дядовците, а внучките...

     1. Жена ти нали е даскалица ве, не е ли чепирана? А децата поне доскоро го караха без симптоми или съвсем леко.

      1. Понякога ме нервиш, щото си по-застрелян даже от Фена - не четеш, не помниш, не разбираш - само тракаш по копчетата без никва мисъл :(
       Нали точно затва протестирам и са нерва бе - тя е записана още от миналия Ноември за ваксина и това трябваше да се случи с 2та фаза. Да, ама крадливите Тикви изпокриха ваксините и никой не си мърда пръста да покани софийските учители за ваксиниране! Е с какъв морал и какъв сурат тогава имаш наглостта да ги хвърлиш на първа линия!? Да, децата го карат леко, но го разнасят тотално и учителите се разболяват и гинат като круши. Съответно го пренасят на всички родственици и най-страшното - на възрастните си родители!?

   1. Шми забраниш уя, ти отпери даскалицата един тиган, ти вземе размер за шапка, тва и е работата, марш в градината, а тва с циганетата ще го подмина, щот сигур си пиян на талпа вече

    1. тоо па ацки про3, за разлика от вас алкохолиците, я ниса напивам ве! Нз ко ми става, ма пия, пия и ниса напивам!
     Ти сано стой и гледай дали ако умера пичалбата нема да запра жината, да ходи да слугува на безотговорните тарикати като тебе!? Като начало ся ше я накарам да си вземе поне 2 7ци отпуска, не да ми ходи на вълка в устата, баш в най-големия пик на американската пандемия (shake)

 10. Цолювците осрали системата за записване у ДГ, що не могли да предвидат кокло потребители можело да има (fp)
  Мидаде, той Цолю зн че у Любимец таа година искат да са запишат 14 деца, отде да зн колко са у 100лицата, Пуовдив и Варна :-?

 11. опа бе, по битиви обявиха че цената е 100 лв. за глас, тия месните герберасти кво ме залъгват с 50 лв., мамицата им крадлива!?

 12. Две 7ци лижат в къщи на диванчето и им са била натрупала умора! А г-н Цолю кво да каже тогава бе (fp)

  1. ми още 2 седмици да лежат, че да си починат...

   1. Е нали и ас тва викам бе, ама такива кат тебе сбраха пари за Али Беков, да ги даде на тъпата Тиква и да отворат ДГ (shake)

 13. Пия рикия, яда ягоди и чекам рибката да са упиче
  Ай (friends)

   1. по нищо не са различават от краставици с оцет ве про3! Сано дето сигур немат токло нитрати, че посла да са върта в ацки мъки и киселини цела ношт :-?

    1. в ягодите няма нитрати... само с оборска тор ги хранят....

     1. мида, ас имам пълно доверие на брата византиец, не на бг селския тарикат 8)

  1. дано я изгориш... (peruka)

   1. гъз, мръсник, подлец, негодяй, гербераст! (silidu)

 14. Бал съм ва, рикия и салата, пилешки воденички в маслo и бира, пилешки дробчета с лук (32red)

  1. Добре бе, макя му стара, за кво точно ги пестите тия пари та сано отпадъци за кучита едете?
   Цолев?

 15. В Бургас отпада изискването за носене на предпазни маски на открито, считано от 1 април. Тогава отпада и въведеният вечерен час за учениците, ненавършили 18 години. Всички останали мерки срещу КОВИД – 19, описани в последната заповед на министъра на здравеопазването, остават в сила на територията на общината.

  1. Е затва БурГАЗ е най-добрият град за живеене - що нема да отворат ДГ и да фърлят на първа линия нещасните учители за кирливите им заплати!?

   1. мине, ши ги отворят, ама не копирах целия текст.

    1. те

     От 5 април всички детски градини на територията на община Бургас ще бъдат отворени. Призивът на Общинския щаб за борба с епидемията е тези родители, които имат възможност, да осигурят грижи за децата си в домашни условия, за да се ограничат контактите и струпванията на хора.

    2. Аха, значи и вашия е същият педераст кат Фандъкова (shake)

 16. Е те ся точно те, кокала изгуби гласа ми завинаги - тия щели да ми премахват плоския данък /Чоки, да ни са бърка с плоски цици, дет ти ги харесваш/!? Малко им е да лапат по 700 евро месечно от мене, ай кожицата да ми съдерат - яжте ми дедовия, балсънва и сън ва забрайл!

 17. Вайййййй, Тиквоча съсем законно можел да мотае съставянето на правителство 5 - 6 месеца, след кат му бъде връчен мандата след изборите (fp)

 18. Еби му майката Жозеф,
  с всички хора, които общувам - роднини, познати, колеги, смотаняци кат вас по различни форуми, фейса и пр., освен оня с изфирясалия от алкохол мозАк от Лондан, един бе, повтарам ЕДИН не познавам дет да одобрява Тиквата и да гласува за нея - е как бе, майка му и прасе ТОЯ ПАК ше спичели 28% от гласувалите??? Как бе, КАК!? :-?

  1. Държавна, общински администрации+ семействата им, един куп фирми, които работят директно или като подизпълнители по обществени поръчки + малък процент хора, които наистина смятат, че герб управлява добре или харесват Толупа + неизвестно количество купен вот.

   1. + господинът от Лондон :)

    1. Чети бе Фене, чети бе:

     освен оня с изфирясалия от алкохол мозАк от Лондан,

     1. Моше, аз пиша под поста на Чоки ... не под твоя :)

      1. тъплиси, про3 ли си, къв си не мога ти разбера (fp)
       Постът на Чоки е в отговор на моя риторичен въпрос, за чий хуй си заложи гъза на масата, никой не разбра! Или точно сега излезе от кенефа и денят изведнъж започна...

       1. оди печи рибата... не си ти, когато си гладен...

        1. ноо си про3 (shake)
         ма затва сме те зели у 100лицата, що поне сиго знаеш и не искаш кинти ;)
         Верно отивам да пика рибата, ай (friends)

   2. само последното е ИСТИНАТА, сичко останало е токло незначително, че сигур и за 2ма про3ти дупетата не стига!

    1. Неведнъж съм казвал, че никой не може да спечели избори САМО с купен вот.

 19. Съдът обяви
  Мирослав Боршош за
  невинен по делото за
  НДК

  (alf)

 20. Ако още не сте разбрали от сички медий, весници, телевизори, интернет и радия, ПАК да ви повтора - Полфрийман бил напуснал България преди 4 месеца, а вий тука с некви вакЦини, вирОси и избори на заминавате (shake)

  1. Otdawna видяхме новината.
   Е, и?
   Казва, че мвр го изгонили.

   1. боли ме уя ве, въпро3а е за чий хуй ни я сервират ни в клин, ни в ръкав, че и триста пъти я повториа :-?

    1. Ъм сигур патреотете булгар-булгар са дълбоко развълнувани бе.

 21. Враца. 12.09.2016 година. 22:31 ЕЕТ. Широк център, район на пазаро, мининка бутикова пивничкя. Гражданьете Миролюб Тросков и Младен Бърканичков буат мастика с бира и рикия и глеат по телевизоро веганско предаванье за здравословно храненье, водено от двама субекте, дека не моа ги разбереш кви са, само де са са нашарале с тоталировки като мотрисен влак на гара за домуванье. По едно време Миро юснал една бръза рикия (стресова) и отбелезал притеснено:
  - Мастиката от анасон, рикията от грозге, бирата от ечемик, мезето нахут е ясно... ебаа го, па ниа сме биле веганье, а я си мислех, че сме пияници!

 22. Колко дена остават до края на постите ве, че тоз ептен приляска :?

 23. "Ако този парламент не може да формира мнозинство около нашите приоритети, ако не може да роди плод, включително защото е заченат порочно, защото изборите са били лишени от базова легитимност, тогава ще приемем факта, че ще отидем на следващи избори", заяви Христо Иванов

  Май тва е идеята и после на есен две в едно с президентските избори :D
  От второ място го чувам тва :?

   1. ма като президент или като Цар на българите :-?

    1. балиго, ще видим, ако междувременно не е заминал за някой карибски остров

      1. Сега като се охарчи хубаво, наесен хем Кака му вече няма да е канцлер, хем Ефекта Радев ще е налице и най-важното при Служебно правителство ще са :)

 24. еми, ходехме на разходка чак до Красно сити и зимах 1 паламут и 1 скумбрия. исчистени, нарязани на лакердички, посолени и поляти с лимон/зехтин, ся си почиват у тавичката у хладиника. довечерка ги мятам у фурната, ммммммм

 25. „Новите технологии на Сибир“
  31/03/2021 в 14:35 Отговор

  Отначало мислех, че се бъзикаш с тия гейзери. Но виждам, че сериозно си нагазил в калта...

  Бъзикам се, но не с гейзърите а със страховете на Чоки. Цялата амалгама от куиър, теории на идентичността, други теории на франфуртската школа, Фуко, Маркузе, и онова другото, как му беше името ... а да Джудит Бътрлър и т.н. и т.н. са инструменти за прилъгване и политическа употреба, на не особено умни но "различни" шматароци, които вярват, че "някой" се е загрижил за тях, а пък дваж по-глупави са тия, дето се страхуват от налагането им и скачат на барикадата да бранят ... и те незнаят какво :)

  Не знам за кой път го пиша тука, но моето отношение на 100% може да се изрази с този виц:

  - Какъв е този шум на улицата, Джон?
  - Гей парад, сър.
  - И какво искат?
  - Еднополова любов, сър.
  - И кой им забранява, Джон?
  - Никой, сър.
  - Тогава защо крещят?
  - Педерасти, сър. . .

  1. Бе много се страхувам, да знаеш :)
   Обаче, казано на чист нов български език, "не съм ОК с това" :)

   1. ба не се страхуваш, затуй сложи кората с яйцата на балкона :D

    1. Мида, не ща да ми навират под носа "различието" си :)

      1. педерастки гз под носа на Чоки или имаш предвид "активен" гей, ми уточнявай ги тези работи бе

       1. Айде уточнявайте си извратените фантазии някъде другаде, моля (silidu)

        1. Борисов, пак ли сичко скрито - покрито бе, пак ли тнъсните ви манипулаций ве, пак ли ограничаване правата на бг гражданите /и селяните от гр. Крън/ бе (silidu)
         (shake)
         ;(

 26. Доцент Кунчев: Ще отворим стадионите тогава, когато може

  Успокоих се!

   1. Радвам се, че ни държат в течение, бях се притеснил от липсата на информация ;)

 27. Директорът на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус също поиска днес ново експертно разследване на хипотезата. Той също така освен това разкритикува липсата на достъп до необработени данни за международните експерти по време на тяхното разследване в Китай за произхода на пандемията.

  Бахти комисията!
  Как така смее да не посочи еднозначно другаря Си за виновник!!!

 28. Кък ще устискам до 21:45 ч. - н знам! :)

 29. Илиян Василев: Пикът на пандемията бе управляван така, че да съвпадне с изборите. Ще видят разярен народ пред урните.

  Блажени са верующите и тяхно ще бъде царството небесно...
  А земното, ясно - на ПКП и селски тарикати! :)

  1. Това е конспирация! Г-н Борисов не е такъв човек!

 30. Абе, тоя (romba) съвсем е изплискал легена с тия неговите педали (shake)

   1. Отначало мислех, че се бъзикаш с тия гейзери. Но виждам, че сериозно си нагазил в калта...

    1. майтап, майтап ама на гол гъз си е живо еб.не :)

 31. Derzeitiger Regierender Bürgermeister ist seit 2014 der SPD-Politiker Michael Müller, der einer Koalition aus SPD, Die Linke und Bündnis 90/Die Grünen vorsteht

  На Ромба хората. А бившият кмет е от най-неговите хора :P

  1. Проблемът е, че на Ронба хората кът едното нищо зимат властта у Дойчланд, че и даже ич не щат и да чуват ХДС, камо ли коалиция с тях, щот няма им е нужна...

   1. Е тогава не от Норвегия, а от Дойчланд ши посреща влака:)

     1. Експертчето не харесва гейското знаме :D

      1. Едно време Сталин обяснявал как Тротцки щял да прави жените общи и да се яде от един казан, че и ти да не останеш по-назад :P

  2. ПС:
   А най-неговите хора са Ди Грюнен ла! ;)

 32. България ще си остане в плен на беззаконието и корупцията. А София пак театрално ще поднася на Запада руски шпионски истории, за да си върти необезпокоявано далавери с Русия, казва германският дипломат Клаус Шрамайер пред DW.

 33. Божидар Митрев навършва 34 години днес!

  Да живей!

 34. "Берлин забрани да се влиза в магазини и музеи без PCR тест"

  Никога не съм предполагал, ч германците могат да достигнат подобни висоти на идиотизма... :?

 35. Салах: Никой друг отбор не е засегнат като "Ливърпул" от липсата на фенове

  Пуснах сълза! ;(

 36. Яжте домати срещу тромби преди ваксината, посъветва Тодор Кантарджиев

  :?

  1. и кък само домати :? (silidu) ми рикия ;(

   1. Ма без краставици!!!

    За вредата от краставиците
    (Упражнения по сравнителна логика и математическа статистика)

    Краставиците ще ви погубят!
    Всяка изядена краставица ви доближава до смъртта. Чудно е как мислещите хора досега не са разбрали смъртоносността на този растителен продукт. И въпреки това производството на консервираните краставици расте. С краставиците са свързани всички главни телесни недъзи и изобщо всички човешки нещастия.

    Практически всички хора, страдащи от хронически болести, са яли краставици. Ефектът е явно кумулативен.
    99,9% от всички хора, умрели от рак, в живота си са яли краставици.
    100% от всички войници са яли краставици.
    99,7% от всички лица, станали жертва на автомобилни и авиационни катастрофи, са употребявали краставици за храна в продължение на две седмици, предшестващи фаталната злополука.
    93,1% от всички непълнолетни престъпници произхождат от семейства, където постоянно се консумирали краставици. Има данни и за това, че вредното действие на краставиците трае много дълго: между хората, родили се през 1839 г. консумирали впоследствие краставици, смъртността е равна на 100%.
    Всички лица, родени през 1869 - 1879 г. имат набръчкана кожа, загубили са почти всичките си зъби, практически са ослепели (ако болестите, предизвикани от консумацията на краставици, още не са ги набутали в гроба).
    Още по-убедителен е резултатът, получен от известния колектив учени-медици: морски свинчета, на които принудително са давали по 20 фунта краставици на ден в продължение на един месец, загубили всякакъв апетит!
    Единственият начин да избегнем вредното действие на краставиците е да изменим диетата си. Яжте да кажем супа от блатни орхидеи. От нея, доколкото ни е известно, още никой не е умрял.

    Напечатано в списание "The Journal of Irreproducible Results"

 37. По случая са задържани трима мъже, които преследвали животното с ловни кучета и го убили с копия.

  Ми диваци...

  1. ми диваци ... все едно нямат пушки :)

 38. САЩ за медиите в България: Хвалят властта и главния прокурор, а критичните са тормозени

  Напоследък само критики идват от там, дали не са вдигнали мерника на Толупата:?

  1. Херо уж му бе проателка, а така да го издебне изотзадзе...

  2. Дано! Инак само на природата трева да разчитаме...

 39. Убитият зубър - направен на суджуци (ВИДЕО)

  Еххх, Цоле, Цолееее... (shake)

 40. Хората, които се имунизират с всички ваксини, да ядат повече домати или да пият доматен сок. Това е най-доброто природно средство срещу кръвосъсирване.

  А бе, тея тотално изтрещеха.

  1. Що бе, не обичаш ли Блъди Мери? :?

   1. Обожавам го с повече Уорчестър и Финландия :)

    1. Турни и стрък целина и си 100% защитен! ;)))))

 41. Ботушарите от по-малкия остров какво ли ши ни причинят довечера:?

Comments are closed.