Мачовете в Понеделник, 29-11-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ – Първа Лига
17:15 Лудогорец – Цска-София 2-0 КР
flag АНГЛИЯ АНГЛИЯ – Чемпиъншип
21:45 Дарби Каунти – QPR 1-2 КР
flag ИТАЛИЯ ИТАЛИЯ – Serie B
21:30 Ternana – Кротоне 1-0 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига
22:00 Осасуна – Елче 1-1 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига 2
22:00 Ейбар – Жирона 4-2 КР

128 коментара по статията

 1. Antonia Parvanova
  1 ч ·
  ХАЙДЕ ЧЕСТИТО
  Новият вариант Омикрон на коронавируса не бил по-опасен и по-смъртоносен и освен това ваксините не го спирали (то не че спряха разпространението и на предишните варианти), обаче се налага да се поставят бустерни дози на ония двете дето щяха да ни пазят до края на живота ни. Та, подсилванията вече ще са на 3 месеца вместо на 6!!!
  Не бойте се, като стигнем на Омега варианта, бустерите ще си ги слагаме всяка сутрин на гладно.
  :)

 2. Ballon d'Or Top 10 revealed

  1. Lionel Messi | 613 pts

  2. Robert Lewandowski | 580 pts

  3. Jorginho | 460 pts

  4. Karim Benzema | 239 pts

  5. N'Golo Kante | 186 pts

 3. Еми ... коги Шумахер спря да кара, спрях да гледам Ф1. Край късните периоди на Ромауалдуту и Меситу , замалко да откажа футбола, добре че Моне, Мане, Сезан, Салах, Писаро и Фирминьофф, все изявени художници, върнаха свежите цветове и отсечения щрих ...
  Та саках да кажа, че въпреки и изобщо, Абе не ги обичам италианците, катеначото и тарикатлъците им на дребно (Зидан) нооо таз година спечелиха, спечелиха срещу Англия, и като един балкански жентълменд казвам, редно беше някой от тях да вземе балон д'орьь ...
  Иу за Меситу два за Ромауалдуту !

 4. Уй за прогнилата фифа фафа и фуфа!!! за кво дадоха топчето на гнома :? (silidu)

   1. се си мислех, юе този Жоржино нема кой да го бие - кещ и евро щампион........

 5. Мачкаи пуалина (chocho)
  Те и крайното класирване:
  1.андреи
  2. смиьон
  3. пуалина
  дейба сексиското патриархално, дивашко, антиваксарско опщество!

 6. град Криводол. (Crooked valley town на ингилизки). 12.10.2021 година. 22:10 ЕЕТ. Идеален център. Тайна къща. Любовна явка. Бако Гроздан (Гочо) Прътин и стрина Милева (Мица) Прътина беа чудесна двойка, единио беше семеен от дваасе и пет години, а другио от триасе. Они беа из един род, ма роднини баш не беа, и си приличаа по тава, че не беа доволни от половио живот дома си, та бако са правеше пред оргиналната баковица (стрина Връба) че не моа откачи, а стрина са не преструваше пред нейнио мъж (бако Пенчо), че не моа закачи, оти он си не моаше завалията, беше абен на гински брус и набадаше предимно на рикия. Квартирата беше дом на чичо (за технио набор) Мичо Кръпелинков, он сакаше плитък наем - един път у недиата да ги глеа кви ги връшат и да дава оперативен акъл, тава му беше достатъчно, сирома човек, он и с малко си моаше, ма на тиа године ич си и не моаше.
  - Гочо, ти ма не вардиш ми са струва и ше ти запра купонете за чегаренье! - назидателно каза стрина и запали французка цигара, па го изгледа биковито.
  - Е от кой да та варда, ма? - любезно отвръна бако и зе да са дръгне по косматата мешина.
  - Не прави са на шашов, не си турил ваксина и я ма а стра за мене си, та скоро ми са чини, че и друго нема да тураш! - предупреди го нашта и го изгледа кръвнишки и мръснишки (ма от тоа вид за фаражо зади врато, не по тънката част).
  - Мице, мила убавице, нема да та опуща язе и утре отваждам при дофтор Пецинков, да си ма ръгне един път у плешката, та после и я да си ръгам със се сертификато у ръце и мартако на сръце! - категорично пое ангажимент бако и мъдро са нажабури с рикията на Перко Мицов (сомелиер, рикиджия и бракониер), она имаше силата на "антивиагър", а он требваше да с прибира дома си, при тава с отвес у джебо.
  Сабале у амбулатореата дофторо Киро Пецинков и медицинската сестра Ружа Драганчова беседваа по наболеле обществени въпросе, та сестрата сподели небрежно:
  - Кириле, ора разпраат, че некои ваксини влиаат на половата мощ, невестици шушнят, че мъжевете нги са зеле да поизпраат колецо, па тава неа зле, здраве да нги а на душа и дупе на здрав да нги а!
  - Па сичко а възможно, Руже, я вече си не мом, та не мом да каам мнение, ма они нали са нови моделе и още не моа баш да са знаа кво са знаа и знаа ли са! - мъдро отвръна медико.
  - Я ма не интересува ич, ма приателки мръсници приказват, че Гочо Прътин не опира у земя и кара сичко наред, ма не пропуща, та ако ще подгазени обуща да са, тоа ако си тури ваксина ше изоре све що има непреорани ниви у градо! - заключи по темата сестрата и продължи, преди да излене за малко от помещението - дофторе, я ше ида за две жежки кафенца, да понапръчиме поне кръвното с тебе и те така те!
  След минутка у кабинето са надена бако Гроздан и удари капата у масата, тупна арабийски дофторо по рамото, па му смигна и приятелски му порече, ма ча отсече:
  - Кириле, ръгай бръже една доза, довечерка са гласим за задна поза, давай, че немам душа дупе да прифанем и да гуша!
  Докторо му бодна бръже иглата, а нашио зе да повръта и да са дръгне по чатало, он непрекъснато си мислеше за мискинлъко, къде беше запланувал за посленка, та веднага пита:
  - Абе, я след таа ваксина моа лиа да почвам да праа сексове веднага, че съм са мръсно настръвил и съм го баш придръвил!
  Дофторо моментално рипна на касата на джамо, он не беше на високо, вторио етаж само и притрепера айдушки от стра, приварди са завалията, па рече с тръповен глас:
  - Гочееее, не излагай са с мене, де зачекай сестрата, за две кафенца отиде, завалишката, секи момент ше дойде, она не пропуща да та помене, мислим с кеф ше са надене!

 7. -Какво правиш?
  -Опитвам се да постигна вътрешен мир.
  – Пиеш значи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *