Мачовете в Понеделник, 17-05-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ – Професионална лига, мачове 7-10 място
17:30 Ботев Пд – Черно Море 1-1 КР
20:00 Левски – Царско село 1-1 КР
flag ИТАЛИЯ ИТАЛИЯ – Серия А
21:45 Верона – Болоня 2-2 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига 2
20:00 Oviedo – Малага 1-0 КР
22:00 Жирона – Хихон 1-0 КР

168 коментара по статията

 1. Селяни, да си пуснете тъпите прогнози :D

 2. Ай разкарах го тоя педал фен на Пуля :)

 3. ПОРФИР ГРУДОВ
  Порчо (Порфир) Грудов са събуди стреснат като гладен човекоядец от вегетариански сън и моментално операционната му системкя установи остър недостиг на оперативна памет, та за тава он бръже си надена клефуците (клефарете) и пойде на лек тръс къде куфнята. Таме без малко а стане жертва на коварна измама от страна на Престасия Грудова (тава му а булкята), оно му беше заменила рикията у цекленкята с бистра кладенчова вода, нашио дигна шишавата урбулешката и добре, че мигновено му сработи защитата. Водата блокира сериоузни жизнени процесе у телото му и он моментално са изду и изпюва отровната течнос у пръицата на мачъко Китен (името му идеше от китеник, оти мачъко беше бая наелектризиран, млого зъл и доста влакнест). Китен са събуди като гладен пратизанин от неузрело сиренье, изфуча страшно злобно и са метна у тежка атака къде пръицата на бако. Порчо застана хладнокръвно на пъто му, зачека средата на мачъковио летеж и тигивана са измести странично, посленка наруши балансо на Кити и косматкото са надена право на стрина Престаска у подредените тенджури, а они изпопадаа и са разгромаа като жъдни кукере от пресна рикия.
  Котарако са не отказваше лесно и побесне като задремал магарок от конски муи, полете за второ нападение, ма бако и тоа път беше подготвен, фана мачъко със сръчност за опашкята и го запрати къде дуваро, Кити са надена у юбимото кавьорче на стрина, а оно представляваше пасторална сцена от селскио бит - "Селянин с жъдни биволе оре биковита угар". Мачъко надена пошивкята с нокти и я раздра доволно добре, коги усети с гръбо си коварнио поглед на Престасия, ма нема време да избегне машата, она го гръбиньоса напреки и Китен с бръснещ полет са улете поди кревато, тама са надена у една изгнила тиква (сорт "Матилда"). Полвината му кръшно тело остана отвънка и он само зе да преритва с крака и да дири спасение, ма те тоа ден милост немаше да има за никой, та папуко на стрина го донагньете у тиквоко. Особено немаше да има милост за бако Порчо, он завалията само успе да напрай трагична сценкя за умилостивяванье на булкята си (лева слъза от око - десен сапол от нузер), тава му не помогна особено млого, оти машата го надена у четвъртитата глава с такава сила, дека посленка на стрина и търнеха (тремор) ръцете от ударо три дена. Она реши да съхрани физическото си здраве и за тава извади един кръпей (цепеница) изподи шпората, малко след като му удари едно здраво колено у междукрачието, а бако полете като спрепнат кон къде чужд кукуруз. Стрина излена след него и хладнокръвно изчека неколко секунди, целта беше бако да помисли, че са а междувременно спасил. Тамън да са муане у нужнико и кръпело го порази между плешките, Порчо полете напреде с глава, строши джамлето на клозетната врата и са муана онътре до кръсто, съдра си юбимио и непран жарсенов потник, козиняко му са накокръжи тревожно като таралеж предо градобитна сприя. Тамън да са издене и една тиква с пълнеж от мачък полете и го порази втори път, а мачъко с писък заби нокти у гръбината на нашио, та бако изпище като верижен тривон от ръждов пирон, подрипна нагоре и откачи враата из касата на нужнико, дигна тоа край пред него и враата на принципо на лосто напрай преса на мачоко на гръбината му и Китен са изпущи като мининко маче от врела сурватка. Кити полете на спасение и сгреши сериоузно, като са муана у къщето на кучето Вълкан, он па беше придремал и сънуваше био кокале и некви евентуални кучки, след малко таваня на кучешката къщуркя излете, мачъко са позиционира на джанката зади нея и са подреди до една сврака новинаркя, къде го кювна аристократично по междуочието, ма се пак благоволи да го остави малко на тава безопасно местенце у нейната компанеа.
  Порчо Грудов са завръте със се вратницата по дворо, без да си сака опущи заднио край на бъклицата на овеня Леонсио и два пъти му клопна с дебелото у шутата бъклица, Леонсио беше твръде незлоблив и доста тръпелив, та са изстъпи неколко крачки, па са залете като руска мотриса по ново разписание, подпре бако у гъзерете и го понесе на мръсен галоп из територеата на дворо. Бако полете като социалистически младеж съм производствено предприятие и са надена безнадеждно у дуваро на амбаро като философска мисъл у българска глава (четри пръста плътен череп - нема минванье). Едно време са строиле здрави дуваре, ма па и са правиле здрави мъже, оти бако напрай поръжения на дуваро като земетресение от четвръта степен по Рихтер.
  След малко падна враата на нужнико, сурина са бръже и бако, полежа малко (болка почти немаше, мисъл също) и установи, че скоро не а пил рикия и а време да презареди батериите, та да моа свръши днешната си отговорна мисеа.
  Преди тава Леонсио получи една печена тояга у гръбината, Порчо го надена със саблен удар, оти овеня мъцна като обръкана жаба из текезесарски ботуш и са прикри у стръгата за доенье, маскира са на млечна овчица и напрай мил поглед у стил - крехко агънце на росна полянка. Бако са отпрай къде магазата, влена с трепетликащо сръце онътре и удари един семпъл гълток от триста грама зла рикия, тава моментално изостри погледо му и му затъпи акъло, та Порфир Грудов влена у оптимална форма за посещение на пивницата "Макдонал". У тоа момент долетеха нежните трели от грълото на стрина, а они можеха да разчустват с добрината си и най-коравото човешко сръце и неукрепнала душица:
  - Жив да не си, Порфире, бре па тава пиенье що свет покоси, тебе таа рикия, сак че вода та роси. Колко пъти я съм ти казвала да ми не закачаш мачъко Кити, да та гръм у земя занити. Знам я, че си пошел у хоремаго, кьорав да пойдеш, ма да земеш леб, та да има посленка кво да едеш, да та гладна земя изиде, па да та нигде никъв нема на тоа свет.
  След тия мили думи Порчо са качи на колелото си и полете като шампион за жлъта фланелкя (награда при колоезденето, състезателят с най-бързо време) къде пивницата, у тоа момент периферното му зрение фиксира стрина Фроска Ефремчова, она са беше натрътила къде пъто с едно крепко мотиче. Бако със страшна скорост са надена челно у магарицата на Танаско Чернев, тава беше един глухонем страрец, къде млого убаво си спазваше позицеата у платното, ма и са не заглеждаше по сосни гъзере. Бако прелете нади гръбината на магарицата и па са надена челно, тоа път у дедо Танаско, капите нги полетеа на разностранни страни, а они са озоваа у поза "зрял класически секс" и са нагодиа за целувкя уста в уста. Очите на глухонемото старче са разшириа като чорбаджийски патури от сиромашка трапеза и он със страшна сила заапа бако Порчо по камбестио нос, нашио изрева като жална бабичка от финала на турски сериал и полете с остър плонж извън каруцата, посленка са тръколи оперативно и са надена у един партизански камик (битка за превземане на селската мандра) и зе да глеа на 4К резолюция и мина на аналогова телефония, оти му писнаа ушите като набор от каба гайди на родопски фестивал.
  Порфир Грудов изпрай колелото и са покатери на него като гладен индоевропеец на недозрела джанка, засили велосипедо и коги набра оптималната скорост, он мина на автопилот и благополучно са надена у колелетата та сичките си авере у пивницата и ги сурина като хиперинфлация народни пари.
  Приателете му беа Аврам Бамбуров, Преслави Босилков, Милетин Сталинов и разбира са кръчмаро Воднян Спасов, като он баш си не отговаряше на името, оти не беше пил вода у близките педесе годин. Тава име на пивницата "Макдонал" он го беше чул по телевизоро и млого го ареса, за тава така кръсти пункто и ората го не разбираа, ама оно сичко чуждо важи за убаво с пълна сила по нашио край (важи за жена и кола, ма не за вино и рикия).
  Днеска предстоеше млого сериозен ден у пивницата, наште убавци са беа разбрале да напраат състезание по спиртен петобой. Първо са почва с бой с песница по глава с лук (тава а да му са маане ютото), джваканье на гладно на три юти чушки "румънки" (тава а за спортна злоба), пиенье на петстотин грама пресна рикия на екс (за тава а целата работа). След тава са прай поза "ръчна количка", състезатело застава на ръце и един друг пустиняк му лови краката и ги дига, участнико оди на ръце и отважда до една кошничкя, тама има една голема жаба, лови жабата със зъби и я носи обратно до една мининка кофа с рикия, пуща жабата вътре и после буа рикията на екс, целта а да са спаси жабата и са работи за време. Те тава са вика състезание, дека малко ора моа нги го измисли акъло.
  Порфир Грудов си избра за адютант Милко Гречкин, Аврам Бамбуров са спре на Кънчо Ципленков, а Праслави Босилков са довери на Михалаки Трънкин. Милетин Спасов са цани за рефер и строгото му и справедливо око са заостри от една моментална двойна рикия, шокова преваркя.
  Пръво състезанието започна равностойно, бако Порфир муана една песница на неговата глава лук и она са разпити, после ги надена у пръицата си и ги глътна като апче асперин (за пресичанье), от чушките му са наслъзавиа очите и он припръде на гориво с високо октаново число, ма рикията му напрай фиксинг и он полете като скучаещ пенсионер за безплатни изследвания. Бръже са затътра с ръце по трасето и погледна надол с глава, по петите му го следваа неговите противници и беа твръде близо до него, та бако засили тягата и светкавично стигна до съдо с жабката. Отвори уста да ги заапе, ма не можа да са стигне до тама, оти една печена гьостерица го удари у главата и он лъчна като млада катерица от китайска украса, па падна по очи у панерчето и зе да преритва и да превръта с ногата като перкя на извръната моторница.
  Подигна очи и виде лайненете галоше на Престасия Грудова, тамън позина да каже нещо и галошо го надена у джуруяко. Отново чу меденио и гласец и он затрели нежно по бако:
  - Пияницо пропаднала, я тебе за леб пратих ли та? Леб зе ли, чумата да та земе? Те сиги ше та фана и ше та прибиа, па ше иа да та отлежа у сливенскио, пус-пустиняк запустен! Абе един клозет не си изкопал у тоа живот, да та я жив у земя закопам!
  До булката му са беа възправиле Периферка Бамбурова и Мичана Босилкова, они трите беа като ониа триста на Термопилете, не моа мине армия през ним, коги са са едосале. Тигивана Мичана зе да глеа коварно и у акъло нги са роди нещо твръде арно от обществена гледна точкя, а оно беше въпрос и да са напрай моментално и без отсрочкя:
  - Престаске, ти като каза кенеф, епа оно у центъро на селото нема клозет, дека ората да идат по вънка, за срамотите сме пред чуждинци!
  - Ама вече ше има и оно ша а млого голем, като при гражданьете! - добави стрина Фера (Периферка).
  Скоро месецо са показа и освети бледо едно мащабно съоръжение, трите стринки беа са изпрайле като титанье, у ръце дръжааа по една яка сопа, а тримата гръджави пияници копаа, ма копаа като японски багерчета, ще а каам, даже и вода не пиат, ма они си вода не пиат по принцип. По едно време наште моми са смилиа нади тружениците и нги дадоа да муанат по една бира, а оно тава има страшен ефект, оти сабале са появи един трап на трапищата - глибок пет метра, страна на квадрато - четри. Слънцето освети таа отрудена бригада и цело село са сбра да нги ръкоплеска, поставиа и паметна пьоча, като на пьочата имаше следнио надпис "Тука са трудиа тежко Порфир Грудов, Аврам Бамбуров и Преслави Босилков, трудиа са тежко, та да моа на тебе да ти олекене".
  17.05.2021 година
  Град Монтана

   1. Бях с дечурлигата и те подгизнаха...

 4. дависа отчета:
  Глъвъта, кокаяка, опашката и кожата на фагриго по-летяха през балконя! Нека боровските котинца и кучанца благославят деня, в който дядко са пребра от циливилизацията, свободата и демокрацията на вечна брацка Византия!?
  Бду, те за кво у Борово нема нахапани от кучита, къкто и мишки и др.гризачи, къкто по- ваште села 8)

   1. Чещо? :-?
    Тава е спорта ве - сомтаймс уин, сомтаймс люн! Трябва ли сички да уреждат мачове кат муньо и микре?

 5. Гледам, че тролите Герб по-надолу.
  Без Герп държавата ще се счупи, новите не разбират, нямат експертния потенциал на Герп.
  Да си знаете.

  1. Бе аз си го знаех, ама като млад и прогресивен човек се надявах на няква промяна ...

 6. Обаче тея момчета от Аталанта шапка им свалям! Много симпатичен отбор.

 7. Експери,
  1 се чуда:
  Добре де, г-н Борисов разполага с достатъчно пари в различни купюри, ценни метали и разни финансови инструменти, че да си позволи частен и необозначен полет до Аруба, но калинките под него на кво точно разчитат :-?

   1. ми, нз къто кък да стане, след като всеки ден излизат нови и нови истини - рекета над и "подаръците" от бизнесмени, дейността на ББР, МА, контролирания вот с любезното спомоществователство на МВР ... и това е едва началото ;)

    1. Не е просто спомоществователство, тяхно дело е!

    2. Именно, сега всички калинки ще се вкопчат още повече в синекурите си и ще гласуват и агитират за статуквото, като за последно, щото виждат края на живуркането си.

     1. мине, ся е времето да преживеят "катарзис", да покажат "ново и правилно" мислене, да заклеймят диктатора,който ги е подвел... ;)

   2. ... сигурно съм прекалено наивен оптимист, но има вероятност новите избори да са без участието на герб ;)

 8. Бахмалемакя му, и ас почвам си търса такава работа, в която да изкарвам токло пари че спокойно да си зема неплатен отпуск цялото лято 8)

   1. Аз да не съм лентяй кат теб цял ден да кеса в експерта ве, мръзел некомпетентен !

    1. Баце, чесно ти казвам, за мене ти си най-застреляният чиляк когото по- знавам! Нече по- знавам други герберасти де ;)

 9. Зак Браун: Въпрос на време е Хамилтън и Верстапен да се блъснат

  (peruka)

 10. Кредити с размер над 140 млн. лв.:
  Слънчев ден АД
  Благоевград- БТ АД
  Роудуей кънстракшън АД

  Кредити с размер над 115 млн. лв.:
  Маркет инвестмънт АД (Техномаркет)
  Интернешънъл инвестмънтс ЕАД

  Кредити с размер над 60 млн. лв.
  Параходство БМФ АД
  Транспект АД
  Инса Ойл ЕООД

  1. Останалите 2ма олигарси не харесват това.

  2. Гергов, Пеевски, Киро Парахода, Четвъртия #Кой е :?

    1. Вълка е Пеевски, Галя Топалова обаче #Коя е :?

 11. България ще участва в договора за COVID ваксини на Pfizer за следващите две години

  (peruka)

  1. Малко е - за 10 години напред трябва да преподпишем и авансово да платим...
   Ама Бойко и Ева Майдел не харесват това.

   1. А хладилник ЗиЛ с катинар дъл са предвидили за съхранение? :?

    1. Не съм сигурен, баце ... вероятно е Баце да си го е отнесъл на Банкя :(

     1. Е закво му е? На кюлчетата нищо няма им стане и у чекмеджето! :?

      1. зада им е гадно на новите бе и да има спомен от нещо истинско и качествено правено ПРЕДИ него!?

       1. ...и по погрешка или по недоглеждане оставено от Костов ;)

        1. Е да, щом е ЗиЛ, Дедо Цар няма кък даси го реституира! :)

         1. Итиси прав!
          И кво излазя - комунистите строят, създават, произвеждат, а сички останали "демократи", сано крадат и с гз си (shake)

          1. Влазя, излазя, влазя, излазя... :(

          2. Баце, надявам са че чокаш, а не че ...:-o
           Ама бих бил морално удовлетворен ако подобна участ сполети бб и чер В.

 12. Сипвам си 1 Tomatin и отивам в кухнята си пуша пурета Villiger Red, ай (d)

 13. - Много хубав филм, но не можем да го излъчим!
  - Но защо!?
  - Вижте, нямате нито един ЛГБТ афроамериканец в гавна роля...
  - Ама това е документален филм за живота на кръглия градински червей!!!

  Тва комнтар за сливането на ЦНН, Уорнър и Дискавъри. :)

  1. Напоследък, когато пусна Дискавъри, все дават някъв дето обикаля Англия с един бус да събира разни стари неща и да ги продава. Педи това постоянно двваха някви дето уж купуват изоставени контейнери на търг и после се опитват да продават съдържанието им. И все такива тъпотии...

   1. Викаш, друго беше да си пуснеш бгтелевизийте и отсекъде да та заливат с инфо за мъдростите на Фончо и обиколките му с джипа!

     1. пущай битиви новините и цветанка гризова ве, про3

      1. На работа съм ве, да не съм лешпер като теб

   2. Аааа, да, говориш за Дрю Патравия. Аз чат-пат го зяпам, има интересни моменти, но останалите им тъпотии с контейнерите и прочее... (fp)
    Инак сал Майк и Ед/Ант зяпам таме, ама и те въртят едно и също.
    Жалко обаче, че по Хистърито вече ги няма Гас и Уил, те бяха готини... :(

    1. Гас и Уил са по експлорера, ама няма нови епизоди, само старите въртят

     1. Даде, аз ги бъркам двата щата. :))))

 14. CNN, Discovery и НВО са пред сливане в медиен гигант

  :o

 15. Повече от 80% от японците са против домакинството на олимпийските игри през тази година, показа ново проучване, публикувано в началото на седмицата. Това се случва по-малко от 10 седмици преди началото на игрите в Токио.

  ООООО :)

 16. Начи, с кур-кур-д илски сълзи ша риветиза г-н Борисов, ама я ако сън на него, по примера на тъмносиния му събрат г-н Костов, ше ви са расърда и нема ви разговарам, балсънва!
  Ей на:
  У Гърция такива тънки цени кат ся никогаш не сън виждал, чесно ви казвам - таверна за 4ма с ядене до пръстване, прай 60 евро... Едната вечер обаче отидахме на маркова таверна и си заплюхме прястно фагри, още почти мрдащо, кило и половина по 65 евро килото, баси. Беше ужасяващо вкустно, ммммм
  Даде, ама те ся точно те, деда ви си купи чистено прястно фагри от билла по 23 вл.килото, пък накрая даже ми нахрайха 10% одстъпкаот валчер Рожден ден (yahoo)

  1. Смотанъ, самун леп и тенджера кебапчета щеше ти излей по-тънко! ;))))))))

   1. Я сън гъзар ве, про3!
    Плюс тва, ко мислиш че ях сноще на Хепи Сан Дански ве ;)

    1. Ашколсун!
     От векове не сън ходил в Хепи, сервитьорките още ли са с полички до пъпа? :)

     1. Сигурно не е видял, щото ши го шамарят:)

     2. Да! Страхотно обслужване, чистота, вкусна храна. Специално тава у Сан дански е ново и готвачито са зад стъклена преграда от сички страни и мож ги гледаш кък и кво тиго готват!

      1. Az zа момите питам, ти готвачите си зяпал! :))))))

       1. масата ни беше точно до обслужващата и след като три пъти се отъркаха у мене с голите си дупета, жината ма премести на друг столь :)

   1. Копейкин резко се е врезал в "Обединените идиоти" :D

  1. Аз такива търтеи като тях не съм виждал, честно (shake)

   1. Няма вече кой да им казва "работа, работа, работа"

    1. държавата е на самоход, откак извършиха преврата срещу г-н Борисов! Ама право им казваше човекът, че е най-подходящ и че нямат експертиза (shake)

 17. 2045 година. Руско-немската война. Руснаците обкръжили Берлин.
  Един тях се провикнал:
  - Немецо, предай се!
  А, в окопите група турци си говорят:
  - И сега, отде да намерим немец, за да им го предадем?

 18. Пияна Баба се прибира в къщи и още от вратата вдига скандал на Дедо:

  - Вижте го бе, гадината! Аз го търся по всички кръчми и барове, а той седи тихо в кухнята и най-спокойно мие чинии!

 19. Как майната вика котката си?
  - Мац сипи, сипи, сипи...

 20. Скучняци, заровил съм са в едни чертежи, от на Дедо първия учебен ден, да ги дигитализирам за една реконструкция и ми са евава бойната слава, дебиш и химическите копия , а вий сте си все тъй скучни и отегчителни (shake)

  1. Нема са оплакваш. И "Автомагистрали" работят само на хартия ;)

  2. Нидей само да ровиш, а вниквай и се учи, щото едно време имаше истинско проектиране и строителство!?

 21. Декари българска земя са попаднали в хватката на крупни олигарси. За последните 20 г. 6.4% от площта на цялата държава са дадени под наем чрез ловни концесии на около 170 фирми, свързани с интересни имена като Валентин Златев, Цоло Вутов, Румен Гайтански - Вълка, Делян Пеевски, Гриша Ганчев, Христо Ковачки и др.

 22. Дайми Брадвата
  17/05/2021 в 13:58 Отговор
  Шо сън с гуедото на карикатурата бе!?! :-O,:O,:-o,:o

  Мчи ти си гуедо и без карикатура, бре :?

   1. Довечера сме на естадиото!

 23. Шо сън с гуедото на карикатурата бе!?! :o

  1. Щото Гаринча пак презака карикатурите :D

    1. че то едит няма откък махнаха Мелодия на годината, дейба демокрацията

   1. уй за редакцията
    ти ли си тоя педал на снимката :-?

      1. Да, ни нито съм педал, нито фен на Пуля:D

       1. 1 щи кажа - Муньо са по-голяни курви даже от Микре!

  2. Ми то и аз сън с по-добрата марка френски автонобили :-?

   1. Ся остая си земеш 1 Рено и а ги нарЕдиш: мачка-елхичка-вулва! :))))))

     1. Правилно, най-тъпата от тъпите френски марки :)

      1. не, я изкам модерни, мнугофунционални, ма икономични автонобили

        1. ама аз не слазям от колата, а класиката е само да я миеш, лъскаш и да се фукаш - кат Фена с неговото алди

        2. копърка в доматен сос.

 24. Тази сутрин имаше ли подсмърчащи " онеправдани" калинки по студията, че не съм гледал? :?

  1. Александър Иванов: Икономическият министър използва ББР за политически цели

  2. Боян Магдалинчев: Поведението на Лозан Панов е политическо и деструктивно

   1. Ясно, пак е имало.

 25. Абе по старите правила ЛеФски не играеше ли плейоф за оставане в А трупа :?

  1. Плейофа ни за Ле срещу Микре става все по-нероятен ;)

 26. Тези пак прецакаха плъгина за аватарите... ЩЕ го изключим докато го оправят...
  (silidu)

   1. Бягай! Крайно време е да свършиш нещо смислено днес...
    :)

    1. Отивам, искаш ли да ти снимам резултата :-?

 27. Бил Гейтс е напуснал борда на "Майкрософт" през март миналата година, докато колегите му в управителния съвет са обсъждали разследване за негова любовна връзка със служителка на компанията, която противоречи на етичните стандарти, съобщи "Уолстрийт джърнъл".

  Коври сер Жон! (shake)

 28. Има вероятност догодина всички отново да трябва да бъдат ваксинирани срещу Ковид-19. Това заяви днес Томас Мертенс, ръководител на независима консултантска група по въпроса за ваксините, предаде Асошиейтед прес. Все още няма достатъчно данни, за да се каже кога точно ще бъде необходима...

  :)

  1. Никаква подобна "вероятност" няма!? Произведените и произвежданите ваксини са толкова много, че фармацевтичните компаниЙ 100 про ще ни уредят реваксинация на всеки 6 месеца - по-скоро Герп и Костов биха пропуснали да гепят нещо, отколкото тия да пропущат келепира (shake)
   Сано 1 ше ви кажа обаче - докато селяните, мутрите и антиваксърите се гърчат и обясняват, жината минава границата към цивилизацията, свободата, демокпазията и морето за секунди 8)

 29. Добро утро и дано уцелейм в гадния понеделник!

 30. Босът на Локо (Сф) призна, че клубът чака финансиране от държавата и може да играе на собствения си стадион догодина

  :)

 31. издухан
  17/05/2021 в 10:10 Отговор

  Що, пак ли ши имате прайд :?

  Батка, 30 педера, 300 ушеви и 400 контрапедера (alf)
  Един прайд немойте да напрайте, ай да не като Берлин ама ... (rofl)

   1. - Какъв е този шум на улицата, Джон?
    - Гей парад, сър.
    - И какво искат?
    - Еднополова любов, сър.
    - И кой им забранява, Джон?
    - Никой, сър.
    - Тогава защо крещят?
    - Педерасти, сър. . .

    Чи и ваща работа :D

    1. Бе да се оправят, балсъмги и съм ги забравил

 32. И пак мача на говедата го няма!
  ОСТАВКА!!!

   1. V igrata далавери, статиите тенденциозни...
    Някои неща не се променят! Може да смениш името, но отзад да е същата гняс. И не визирам Литекс-София...

   1. Твоите като ги няма вече, дай всички да изчезнат...

Comments are closed.