Мачовете в Понеделник, 10-05-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ – First Professional League, Placement Matches 11-14
18:00 Ботев Вр – Монтана 1-0 КР
20:15 Етър – Славия 0-3 КР
flag АНГЛИЯ АНГЛИЯ – Висша Лига
22:00 Фулъм – Бърнли 0-2 КР
flag ГЕРМАНИЯ ГЕРМАНИЯ – Втора Бундеслига
19:00 Kiel – Хановер 1-0 КР
21:30 Хамбург – Нюрнберг 5-2 КР
flag ИТАЛИЯ ИТАЛИЯ – Serie B
15:00 Киево – Ascoli 3-0 КР
15:00 Cittadella – Venezia 1-1 КР
15:00 Delfino Pescara – Salernitana 0-3 КР
15:00 Емполи – Лече 2-1 КР
15:00 Monza – Бреша 0-2 КР
15:00 Pisa – Entella 3-2 КР
15:00 Pordenone – Cosenza 2-0 КР
15:00 Reggina – Frosinone 0-4 КР
15:00 Спал – Cremonese 1-0 КР
15:00 Vicenza – Reggiana 2-1 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига
22:00 Бетис – Гранада 2-1 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига 2
20:00 Райо Валекано – Леганес 1-1 КР
22:00 Хихон – Lugo 1-0 КР

181 коментара по статията

 1. Добро утро, толупи!
  Ай ставайте да работите, вгн!

 2. АНГЕЛАРИ КОСТУРКОВ
  Ангелари (Ачо) Костурков са отличeваше със среден ръст и умерено тегло по староблъгарски стандарт (два метра и десет и сто и четирес кила), носеше скромни галоше четиресе и пети нумер, като беше обут у семпли и непрани дочени панталонье, модно нагньетени у влънени калцунье, горе гащите беа връзани със сезал (двойна оплеткя) и нади тех беше налундзил един жлътеникав аеро потник (жарсе, на дупки), връз потнико са кипреше плетено елече (стил "ретро осморки"), къде полвин стадо овци станаа скинаре, толко вълна требваше да са оборудва таа крепка и скромна снага. Ангелари беше наденал една бронирана (от кръжа) габровнишка ватенкя, къде беше пожароопасно да са пуши с неа, ма бако беше трениран овчарин и нищо го не притесневаше у тоа живот. Он живееше безметежно като пчела от глюкоза, ма проблемо му беше, че а млого надарен и жена му недоволстваше от таа работа, що он рeдко са нафащаше по тънките части, ма после стрина Стамболка Костуркова не моaше три дена да си седне на седалото, ма оно две добри нема са казале ората, та за тия и недоволства и са чудеа на акъло сички женички у селото, ма оно на чуждо дупе е лесно да прайш сметка и да даваш акъл, като та подпре проблемо тебе заднешким, тава а друга работа.
  Ангелари Костурков са отдаде на приложно и безмезно пиенье на силна рикия и постепенно проблемете на баковица отшумеа като ушен проблем за глуа бабичка, а между тех са настани мир и спокойствие, нарушавано от време на време от пупняньето на Стамболка по оперативни въпросе от комунално-битов характер. Бако Ачо са роди ангелогласен и тигивана признаваше само две неща - млечна боска и сосен джваньок, като тава второто представлява тензуй и онътре коричка лебец, бебето джвака тензуя и оно му влаза редка кашица у пръичката, та да кротува и да не бреца, немаше ли ги тиа две наличности, а он ревеше като мечка стръвница у картофена нива и немаше сън и покой ни за наши, ни за чужди. Маки му са казваше Христоска и беше млого кротка и хрисима женица, същио беше и баща му Леонти, ма нашио са беше метнал на деда си Костурко, както телесно, така и гръмогласно и цел ден ревеше по полето като скопено магаре из опрълена падина.
  Тоа мощен глас на бако Ангелари млого му помагаше за овчарлъко и он като зинеше, а овците летеа у указаната от гласо посока, само затварат очи и набадат на оденье напреде. Нашио имаше и едно големо овчерско куче, къде са казваше Пролетин и оно беше страшилище за влъците, апа бако беше страшилище за кучето. Оно беше пострадало при борба с гладен влък единак, големото чудовище го беше натиснало на моренье, тигива пристъпи бако из един гръм (храсталак, беше го пререзало от презрели джанки), фана влъко за заден десен крак, завръте го неколо пъти у въздуа и го надена у един суй дъб, дзверо падна и зе да гледа като блъгарски национал след евроквалификацеа. После разпраат, че вълко станал веган и минал на бръстевина и купешки маруле, ма тава моа и да а верно, ма моа и да са само слухове. По приницип таа биткя беше плод на случайност, коги Ангелари зинеше със се сила, па сички дзверове са местеа у съседната община, а Пролетин дигаше кръвната захар от стресо, ма па овците качеа маслеността на млекото, странни работи са тава, ма казва ли ти некой що а така таа ми ти работа ели що таа ми ти работа а така.
  Та тоа ден бако Ангелари си бръкна у торбето (хидроизолация от овча мазнина и човешка кръжа) и извади шише от ликьор с полвинка рикия, беше млого жъден и изпи полвината на екс, после оригна и кротко довръши останалото. Таа рикия му беше подарък от жената на кмето Престаси Бацов, булката му са зовеше Тодорина Бацова, она сакаше да и го покаже за обща култура, бако го извади с нежелание, а кметовицата позина като гладен клен на китайска блесна от изумление и веднага му напрай строен план за рехабилитация, като дните за лечениe случайно съвпадаа с овчарлъко на бако и отсъствeaта на кмето от селото. Бако беше скептичен къде таа работа, ма жената на кмето си а биваше и нищо не пречеше да пробат, па кво стане. Имаа среща малко след обед и она даже подрани, оно мерако са не гаси с вода, а с притеганье, нема друг начин. Бако даде заповед на армеата си от вакли овци за задръжане на позицеа, животинките веднъга замръзнаа като восъчните фигуре у музею на мадам Тюсо и зачекаа нова заповед.
  Тодорина и Ангелари са муанаа у едни гъсти храсталаци и ти да видиш, она успе да посъбуди смоко къпиняр и бако са фръли на неа като гладен овен на бойдисана ограда (у зелено). Тамън почна да работи по сондажо, а булката направо и примале на сръцето от кеф:
  - Ачоооо, рендосвай душмански докъде а мокра трината, кво а тава твойто чудо невидено, къв е тоа душегубняк, ооооооф, от пусти зор умирам, ма ако сръце удръжи и останем, дупе да ти а яко, ше та стопим като априлски снег…
  Бако са мобилизира като партиен секретар за априлски пленум и са заигра като подплашен кон с празна каруца, коги внезапно му дрънна джебнио телефон (от носене в джоб) с тревожна мелодия (рингтоня "Зашто си се напио" на Шемса). Таа мелодеа беше строго кодова и означаваше спешен случай у кръчмата "Пропадналио овчар", собственико Рачо (Развигор) Дренкин са нуждааше от спешна помощ, бако моментално са дигна от сондажо и кротко рече на овците: "Спокойно, за мене а!", они продължиа да преживят трева, а он дигна осторожно телефоня:
  - Алоооу, кой, алоооу, кой!? - остро запита бако.
  - Ачо, помагай, довлекле са са некви мутри от градо и сакат да ми зимат рекет за кръчмето и гастрономо! - прирева горко кръчмаро.
  - Кво а тава рекет? - запита експертно Ангелари.
  - Да нги давам пари секи месец! - тежко отрони пивничаро.
  - Идем! - само тава рече бако и би червена слушалкя на джебното телефонче.
  Ангелари Костурков свирна с два пръста, ма толко силно, че птичките запреа да цириликат за полвин час, а от близката гора са излете един герест магарок, дека носеше китното име Припек, името му дойде от тава, че по цел ден са припичаше и го дръвеше лениво в маранята, ма коги има стресова ситуацеа, магароко са превръщаше у рицарски кон и летеше нагор с главата като припаднал прилеп. След минути бако яздеше у свински тръст къде селото, а галошете му заораа у пепеяко и дигнаа турло, па габровнишката ватенкя са вееше като плащо на древен рицар, пошел да спасява юбимата си от драконе, али ели други предимни сътвере, карконджуле и скокомръжляци. У десната си ръка Ангелари дръжеше оружие, къде а по-страшно от две копия и един боздуган, тава беше една огромна печена гьостерица с топуз на края, къде да не си нги на пъто, коги полети за поразяващ удар. Бако никоги не беше повтарал с тоягата, само неколко пъти повтара у школото, ма тава а друго.
  Ангелари Костурков бръже стигна покрайнините, посленка навлезна у селото и моментално виде един чрън джип пред пиянскио пункт, а до джипо са беа наредиде четри гардероба с чръни дрей и чръни очила, они беа навлекле по една чръна камизолкя да нги изпъкват мускулете и у тоа момент гледаа бако с остра насмешка и текущо пренебрежение. Он рипна с лекота от магароко, оригна страшно и културно запита:
  - Кой командва тука, оти ми са струва, че сиги е сгазил лука?
  Мутрите зеа да са смеат и да са тупат един друг по гръбината, коги бако пристъпи и откръши емблемата на джипо, после си а нагньете у джуруяко, големите му зъби я натрошиа и он ги преглатна като гладен пенсионер януарски сметка. Мутрата, къде са намираше до шефьорското место само съуме да позине от изумление като гладна жаба къде рибарска плувка, после получи една фронтална глава и четирите пръста плътна черепна маса на бако го наденаа и му запреа сички жизнени сокове и електрически токове. Тоа до задната врата и още един, къде са префръли от таа страна джипо извадиа ножеве и полетеа къде бако, само че полето на пръвио беше кратък, гьостерицата са спущи със страшна сила и го надена у рамото, ножо издрънча на цименто като ръждов пирон на клозетна пътечкя и оня погледна като текезесарско прасе къде банкетни приготовления, малко преди песницата на бако да му отлепи марковите клефаре от пъто. Третио дигна ръце за милост, виде че нема оправиа с тоа дифендърин, ма при бако милост немаше, Ангелари фана борецо за врато и за колано на панталоня, па го засили къде пивницата, мутрагенто са удари като подплашен кон у запрел рейс и запре да приема и предава, само са напика текущо и зе да примръдва с лев крак. С перифереата си нашио забелеза, че последнио борец си бръка у джеба и тоягата вече летеше къде челото на водачо (тава нги беше шефо), таа ръка така си остана у джебо, коги очите на оня са подбелиа и он падна на коленца като селски пияница за нова вересия. Ангелари Костурков беше преценил добре силата на финалнио удар, та човеко беше само у шок и с поразени елеваторе, за тава го фана и го подпре на джипо, дръпна му панталоня надоле и кротко и експертно му обясни:
  - Я та познах, тизе си началнико, глеаш другите да едат боьо зарди тебе, та сиги ше фанем да та натрътим един път арабийската, да видиш ка са краднат бели пари за черни дни от тия бедни ора по селията, шиле тизе метиляво и врътоглаво!
  Коги виде каква съдба го чака, борецо изкрека като млада ярка на пръво снасянье и с плонж са муана поди джиплето, тама вече са беа завреле и аверете му, а единио го беа довлекле, он не можеше да му пойде компресоро. Бако прибра кротко наказателната тояга у гащите и позина къде пивницата:
  - Развигоре, дай топоро навам и една халба рикия, требва да довръшим нещо!
  След десет минути джипо беше така поломен, сак че го а фанал неко гигант и го а нагазил неколко пъти, не моа познааш кво а тава. Бако фръли манарата и подсвирна на магароко, Припек доприпка с развета тояга, борците видеа тава и зеа да пищат като млади невестици, они мислеа, че тех ги чека тоа зор. Магароко дойде бръже, а преди да са подложи на нашио герой за превоз, он пристъпи и уапа крако на една от мутрите, оня изврека като прегладнела сврака от пресно сиренье и си скри откапляко колко са може по-навътре. Бако са покатери и пойде да си довръши работата по овчарлъко и по тънката част, но не моа само с пустиняци да са разпрааш по цел ден, требва и да са отфръга работа и други предимни потребности.
  Тодорина Бацова вардеше овците и млого са зарадва, коги го виде да язди в делечината, бръже му сипа рикия и го изчека да са приближи къде неа. До минути она смени магарето и бако продължи ездата, такива мъже имаше едно време - опраат сичко строшено и неопраено по тоа свет.
  28.04.2021 година
  Град Монтана

 3. Враца. 15.09.1988 година. 18:00 ЕЕТ. Кино "Васил Коларов". Местнио прогресивен младеж Цоло Берков завел деда си, тава бил дедо Йото от Бръкачево, като они посетиле премиерата на филмо "Хищникът". Зел му нашио унук пуканки ка си а редо и дрътио зел да нарева и да клопа здраво с протезете, па и да поорига. Филмо бил млого страшен, сите ора глеат у напрежение, па те ти дошла една батална сцена, главнио герой е на кантар да му изгромат клефарете, напрегната тишина са настанила у залата като индоевропеец у празна къщуркя, та по едно време деда ти са прозинал като гладна мечка у дръжавен склад:
  - Море, па ми не а тукте бренекето, да та я наденем един път, а ти ше лъчнеш на ланска коприва, да та заеба язе у чакало гръджав!

 4. Враца. 18.09.1994 година. 19:57 ЕЕТ. Ж-к ''Дъбника''. Деца играат мач зади един панелен блок, едно от тех млого прилича на Сирил Рикюз от филмчето "Енотите". Преди тава майки му а слезнала доле и най-юбезно а предупредила дечоро:
  - А съм чула некой да му вика Сирил, а ше слезнам и ше го стиснем за врато, та ше са осере. Он си има име и така ше му викате, да не слазам втори път за некой от вазе!
  Децата продължиле да играат неловко, подвикват си един на друг, ма никой не вика нищо по маминио убавец и он а тъжен. Внезапно се отвара джамо на осмио етаж и същата госпожа се прозева като простинала магарица у сланена падина:
  - Сирилеееееее, довлачай са да едеме, оти баща ти са а жъден и сака да преаждаш с каната до мазъта!

 5. Що нема никой ве? Сами ли си пиете или с жените си, чехльовци??

  1. тук сам ве грозенъ
   ай (d) че минавам на уйски

    1. добре че е Бейко да организира спонсорството на аец-а. ма сега като падне - и В група ни зове ;(

  2. мойта не пий... :P (friends)

   1. :O И си я зел???
    Или никой не те е питал :))

    1. нарочно я е зел тоя стипца!
     ама след години ше страда :(

      1. тъплисиве про3
       съжалявам те, че след години нема да има с кого да си пиеш ве, лайно

    2. я коги я земах и я не пиех... след тава се пропих... мъка, мъкааа... ай (friends)

 6. Откриха чисто нова Lada 2104, стояла в гараж 22 години
  Километражът на автентична „четворка“ показва само 282 километра

  Дедо, налазвай ;)

  1. я сънмодерен бе
   ся изкан електрическа Кона ве

   1. Кат я блъснеш в дърво, не дай си Боже, ще я смачкаш, а няма да падне дървото ;)

    1. Той само стълбове и колони я гаража блъска, щото му пречат

    2. ми идеята не е да са блъскам! Кат ше се мре, нека е брзо, дай ся брунирана кола да купвам, по 5 килолева 1ната гума, кък пане

    3. Кона-та е кукличка бе, ама и ситроен хибрит нема а врнем.
     И3каш ли ти продам пежото за 40 к

     1. Давам ти цитрона, доплащаш ми с уникумче и го земам ;)

      1. за истинското Пежо ти говорех бе, не за ключодържателя (shake)

        1. мидаде, ама сано орегинални напречни рейки ше ми ктъпат на 380вл.:(
         пласмасов каяк още 1400
         и стойката му още 270
         (fp)

   1. Сака да е Мата Хари, ама уменията с уста не са достатъчни...

    1. Она е дръта на костерица и и е пресъънал герано безапелационно!

 7. Ебаньььььььееееее, Миайловградддддддд!!!!! Удриииииииииии

 8. Експери,
  некой има ли познат, който са е връщал тия дни от по- чивка в брацка Гърция бе?
  Нема кой да обесни на чиляк кво трява да престави на бг границата при връщане и ще лежи ли 10 деня под карантина :(

   1. Много ти благодаря, ама не четеш внимателно въпроса!? Не питам КАК ДА ВЛЯЗА в Гърция, а КАК ДА СЕ ВЪРНА ТУК!
    Опашките вчера на Кулата бяха точно поради незнанието на прибиращите се кво да правят!?

   1. Направо все едно не е колаж :)

 9. Узбекистан и Таджикистан са сред държавите, където може да бъдат разположени американски военни при изтеглянето от Афганистан. Това пише "Уолстрийт джърнъл", като цитира запознати източници.

  Президентинът на Таджикистан беше на парада в Масква. Слочаенос? :?

 10. Бийнчо, следващия момент е НКЖИ. Там е мазало голямо. Ама много голямо.

  1. Къде не е мазало!? :(
   Тва не са калинки, а скакалци!

 11. ”Демократична България” дава ”Автомагистрали” на прокурор

  Ше им накривят каскета! :)

  1. Ако успеят да спрат течовете от "Автомагистрали" ще има пари всяка година по два пъти да правим избори ;)

   1. Само ако ги дадат на Европейската прокуратура, инак се едно ти да се оплачеш на Фена от вуйча му Спас Гърневски ;)

   2. Ся им чета резюмето на кавгите в комисията на пчеличката.
    Ако само част от казаното се докаже...

    Чувам шум от щракане на белезници.
    Румен Гечев, депутат

    1. Румен Гечев не е човекът, който може да спре течовете. Той просто иска да ги насочи другаде :)

     1. Нямах тва предвид ла. :)

      от 586 милиона за 74 обекта за укрепване на свлачищни райони, са предплатени авансово 218 милиона на фирми, избрани по неясен критерий от управителния съвет на "Автомагистрали".
      От тези 74 обекта само 2 имат разрешение за строеж, но пък 218 милиона са дадени даже без проектиране!
      87% от дейностите държавното дружество "Автомагистрали" преотстъпва на частни фирми по непрозрачна процедура.

      ВиК дружествата по места са на загуба и ВиК холдингът е покривал тези загуби със заеми. Това е престъпление. Едно държавно дружество не може да раздава заеми на друго, твърди депутатът от БСП Румен Гечев.

      1. Ако само това са писали засега, то значи все още нищо не са открили. Картинката е много, много тежка там ;)

 12. Заев обясни на Брюксел, че няма да преговаря със София за език и идентичност

  Тоа па се прай на гърмян Заю! 8)

 13. В региональном правительстве Урсула занялась тем, что знала лучше всего, — стала министром по здравоохранению и социальным вопросам.

  Хъммммм!

 14. Очередная разлука с родиной была недолгой: в 1998 году Урсула фон дер Ляйен начинает преподавать на кафедре эпидемиологии, социальной медицины и исследований системы здравоохранения в Высшей школе Ганновера.

  :O

 15. Урсула фон дер Ляйен — потомок одного из самых успешных предпринимателей 19 века — Людвига Кнопа. Сын простого немецкого бюргера, он разбогател на поставках ткацких станков меценату Савве Морозову. Позже он стал создавать на заказ в России фабрики с нуля или полностью переоборудовать уже существующие предприятия, что поставило его в один ряд с самыми успешными бизнесменами Российской империи. Александр II пожаловал Кнопу титул барона.

  Аз коги Ви обяснявам, че за разлика от сина и унука си, Александер Две е рязко напредничъв монарх ...

 16. След Жан Виденов сега и Иван Костов ще се завърне ли в политиката? (seir)

  1. Първом Жан да земе властта, чи тогаз! :)

  2. Тц, Г-н Борисов шса върне на бял кон (popcorn)

    1. И после го снима, деа кобилата! :(

   1. Он таквиз прости вискита не пий! :)

   2. Ама преди или след Костов? :?

    1. По-добре след, че след кат Г-н Костов пак разпродаде държавицата на безценица , да има кой да гради 8)

     1. А г-жа Манолова ще му помага ли пак, щото без нея не виждам как ще се справи? :?

 17. Дайми Брадвата
  10/05/2021 в 15:29

  Пффффффффф
  Имах предвид рушнаците ла.
  Инак нащо освещаване на знамената си го гледам секи път, самальотите ни прелитат над нас, а когат има сухопътна техника - минува покрай нас! :)

  Аве одъртях вечи за военни рапти, предпочитам малката сестра в "ИП Пирогова" :D

 18. ЦСКА получи служебна победа заради неиграния мач с "ЦСКА 1948"

  Деа тъмносиньото БФС... :(

 19. This is ANFIELD
  10/05/2021 в 15:31

  фиргаш ли кокаяци по- фатмаците :?

  (yahoo)

  1. наи иако е да умериш танка през люка ссмачкана смрадливка, завита у станиол ;)

    1. Типа мноо си мирисал на кво мирише! :)

 20. И Путин на обяви за враг, дет не гласувахме за ГЕРБ и ся ши на завладеят турците! :-(,:(

  Супер, отдавна искам да ходя в Анталия, Станбул и Одрин без паспорт :)

    1. Баш в Анадола найш кaк ши му зачетат правата по Истанбулската конвенция :P

   1. Без гащи оди ти, мен мий голям и стърчи 8)

    1. бе ти внимавай на излизане, коги гъдзъ ти лъщи на къдя слънци изгрява и вече са ти зели парите с каяфет (rofl)

 21. За неявяване на ФК „ЦСКА 1948“ Сф в срещата от 28-ми кръг на Първа лига - ФК „ЦСКА 1948“ Сф и ПФК „ЦСКА-София“ Сф, на основание чл.24, ал.1, първи абзац се присъжда служебен резултат 0 : 3 в полза на ПФК „ЦСКА-София“Сф.

  Бон сюрприз

 22. Juventus остави Andrea Pirlo начело на тима

  Да живей!

  1. Ювентус или Пирло? :?

 23. Ронбе, ако Жан Виденов вземе властта отново, дали пак Румен Гечев пак ще е финансов министър? :?
  Този финансов гений :)

  1. Той май беше икономически министър. Друг беше на финансите, но не помня кой.

   1. Оффф, още по-зле :)

  2. заместник-председател на Министерския съвет и министър на икономическото развитие

   Димитър Костов беше финансов и представи си няма нищо общо с цър Ваня :D

 24. Според Виденов у нас предстоят огромни национални предателства и тяхната мисия била да се борят срещу тях. Ако не могат в парламента, на улицата. „Ако трябва, и с оръжие в ръка.“ В края на краищата страната трябва да се пази, а той лично се е клел за България.

  Юрушшшшшшшш, Ромбе! :) (ceseka)

  1. И аз съм се клел, на бууунт, на оружие (bg) (dragoychev)

    1. (yahoo)
     Ама найш колко ягнета ощи треа да изям че да го стигна на обиколка, иначе и мен е по лесно да ме прескочиш ... :D

      1. Редовно ги гледах до 12-13 година, напоследък загубих интерес ...

        1. Ми аз тва въоръжение го помня от казармата 1991-1993 и тогава беше морално остаряло :(

         1. Еееееееее, изказа се неподготвен...
          Новите САУ-та, ко та вълнуват изобщо, нямат нищо общо с твойто.
          Пък аз видях за 1ви път отвътре модернизираните Т80 БМ :)

          1. Говоря за парада в Българийката ве, та тия новите САУ-та са старите САУ-та дето са ги вързали дигитално и командирите получават заповедите от един куфар дет мяза на лаптоп от електрическа игра :D
           Коги ме земаха последно запас съм го пипал с пръст :P

          2. Пффффффффф
           Имах предвид рушнаците ла.
           Инак нащо освещаване на знамената си го гледам секи път, самальотите ни прелитат над нас, а когат има сухопътна техника - минува покрай нас! :)

 25. Близо 1500 средни предприятия, кандидатствали през август за спасителни ковид-грантове и одобрени през декември миналата година, още чакат парите си.

  Благодарим Ви, г-н Борисов!

  1. Ми щото Мая Манолова го ядосва г-н Борисов с хистериите си, поради остра критическа ... и той неможе да ги раздаде.

   1. Одобрени през декември... пари още няма.
    А иначе "платихме, подисгурихме" и още "управляваме кризата" :)

    1. Добре че ми доде на ума, да се обадя на адвокатката, че тя да ВЪЗГЕЩИСА шефа, да не кандидастваме по една от програмите :( щеше да ми побелее косата окончателно с тия простотии ...

 26. "Автомагистрали" не щат да дават документи на комисията...
  От там кви неща ше излезнат... и от НКЖИ...

  1. Ще излязат, но от сериозно разследване, а не от тая циркаджийска комисия :)

   1. Абе, в случая цирковете ги правят само едни хора ;)

    1. Те тези са ясни, ама и комисията е пълен ташак. Още отначало беше съмнителна и съвсем се обезмисли, когато стана ясно, че този парламент няма да го бъде.

     1. Мда, влиза се на изслушване - те викат, тропат и свирят. Пълни селяндури!
      Сега са поискани документи по официален път - не се дават. Пак от тия същите хора.
      Именно целта е да се изкара така, че това не е парламентарна комисия, която има особени права, а няква говорилня. И гледам успяха в намеренията си.

       1. Очаквам Жан Виденов да вкара нещата в ред! :)

 27. "Има Инициативен комитет за създаването на нова лява партия. Аз съм сред най-активните членове, защото имам най-голям опит. Иван Атанасов е инициаторът на идеята за формиране на ПП „Лявата алтернатива“. Тъй като предстоят избори на 11 юли, а за създаването на нова партия са необходими поне 4-5 месеца по закон, ПП „Лявата алтернатива“ ще участва в предизборна коалиция с други партии, една от тях е Съюз на комунистите в България, която най-вероятно ще се нарича "За чиста и свята република". Това казва бившият премиер на България Жан Виденов в интервю за Plovdiv-Press

  Айди, ся и Дедо ще зареже Корни ;(

   1. Eми няма да съм за Гергов кат теб, на мен не ми е вуйчо! :P

  1. Нема! Я съм верен на променената и демократична Бсп ... къкто и на Русофили за България ... и Царя 8)

 28. ... за данните, предоставени от агробизнесмена Светослав Илчовски, вече е сезирана и Европейската прокуратура.

  Майна, ся кой ши на пази от комунистите напрау незнам :O
  И Путин на обяви за враг, дет не гласувахме за ГЕРБ и ся ши на завладеят турците! :(

 29. Левски е уредил нов спонсор, чака се подпис

  (lf)

  1. Щобе?
   Не е ли раншко за Гърцие? :?

   1. E нали трева да одкриеме сезоня -гивот и здраве ше въра си празнуван Чрд там с белгийските деца :)

 30. сцепих гума ... а си мислих, че с тия ще карам поне още 1-2 лета ...
  ай честито 4 нови .... ;(

  1. земи oт дияна и си напрай застраховка ;)

   1. къде им е в дружба магазина? :?

 31. Моци: Приключвам с футбола!

  Моци, Моци, Моци!

 32. Руски хакери спряха най-големия тръбопровод за горива в САЩ

  Ех, тоз хакер Путин! (hahaha)
  Всъщност източникът на тва инфо е ЦНН. Изненадани? :)
  Накрая ще се окаже, че DarkSide всъщност са си хамериканци и става дума за париииии... Голивод ще захлеби от темата в грядущите години! 8)

   1. Дарк Сайд е гз на Луната ла! :)
    Апропо, китайците нещо кацаха на тъмната страна... Да не се окаже другарят Си въпросния хакер? :?

     1. :o
      Требе да прегледаме ескизите на Леонардо, гравюрите на Дюрер - току виж се появил и там...
      А също така и триптиха на Бош - няма начин да не го е боцнАл у ада! :)

 33. - Здрасти, какви планове имаш за днес ?
  - Ще ходя до оптиката да си взема новите очила.
  - А после ?
  - После ще видя !

  1. току що счупих едното "рамо" на очилата ;(
   изгорях :(

  1. Само Ботев Враца!!! Ще ги изтумбиме чорбаджийската!!!!

Comments are closed.