Мачовете в Петък, 28-05-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – International Friendly Games
19:30 Bahrain – Malaysia 2-0 КР
21:45 Италия – Сан Марино 7-0 КР

121 коментара по статията

 1. Половинвековното правило за гол на чужд терен повече няма да се прилага в европейските клубни турнири по футбол. Решението беше взето от специалната комисия към УЕФА и предстои формалното му одобрение от изпълкома на континенталната централа.

  Браво!

 2. (pato) само Ботев Враца и малки котета!!! Ай и догодина в А трупа ;)

 3. Цицерон Пръвков са улете у собата, фана едно загрълято шише, па го надигна от раз и го удари полвината, тигива му запре сръцето на стресова основа, тава беше изворна вода и он получи остър алерчичен шок и зеа да му треперат джуките и да чегръта и да копа с крачните си нокти по душемето. У тоа момент са събуди Мълчана (Мъца) Пръвкова, она надигна у просъница крепкото си тело, фана един суй кръпел и удари с него бако право у челото, она по чегрътаньето беше помислила, че е неко голем плъй (плъх) и коги виде кво а напрайла, фана та рипна като млада ярка на пресни трици, спущи са устремено и подаде на бако една бутилкя със силна рикия от типо "селски битов къртач", Цицко надена един спасителен глъток и сръцето му отново запре… ма тоа път от кеф и после зе да лупка щастливо като нов тупан на циганска сватба. Булката му подаде и една мръсна цигара от двупосочен тип, он зачади като стар параход срещу силно течение и сичките му жизнени показателе са успокоиа като морна бабичка след бранье тикви, бако застина у блажена ситуацеа и тамън си помисли, че а настъпила прека демокрация, коги са чу меденио гласец на стрина:
  - Цицероне, днеска нема да пиаш, да ти змии очи кьорави изпиат! Бре па с тиа твойте ортаци сте като драмонье (сита), къде го сипвате тава пиенье, къде го побирате и къде отваа не знам, да идете усвет бели, дека сте са живи тука зели?!
  - Деееее, Мълчанке, па колко да съм я пиенье изпил у тоа живот, като оно са пуста пукница не свръшва, човеко са довръши - от работа на две са скръши, ма рикия а имало и ше си има и след назе!

 4. Що си набил чорапа ве :-(

  Aз не съм варненски адвокат ве, ждрольо :)
  ПС всяка прилика с действителни лица и събития е случайна (friends)

 5. Американски десантчици атакуваха по погрешка цех в Пловдивско
  Инцидентът е станал по време на учение, а хората от фирмата ще съдят военните

  :?

 6. Другари,
  едъ ягодки, та си спомних вчерашните "гълъбчета" на Ронба и релевантния изказ на Пустиняка по тоя повод:
  "Тава ше ги олигава кат щърба бабичка тврд леп!"
  Ай (d) че пак минах реско на Dimple

  1. Сега това пак камък в банкянската градинка ли е или на оня му е през уя :-?

 7. Каква е драмата с Кувейт, че онова крънското говедо пак е зациклило? :?

   1. Онуфри, сано да ти кажа че ти трябва личен КЕП - в качеството ти на про3то физическо лице, а не такъв дет го имаш щот си наемен роботник -счетоводка на неква фирма перачница на пари чрез ддс измами ;)

     1. на всеки, който иска да достъпи здравното си досие, да си извади въпросния сертификат, да ползва електронните услуги на нап, дори да си извади инфо за данъците, да подпише от разстояние договор с банка, да подаде данъчната си декларация и пр.
      Вервай ми, пробвах -със служебния кеп не става, системата търси егн-то ти не булстрадкома на фирмата :(

  1. Ми, надяваше се новия ни сопственннник да а част от кувейцкото кралско семейство, пъктой май ше са укаже некво неоспяло фудболисче, идвало на пробиу Умрелата и исфрлено от Тройчо, сопственик на фалирало 8 дивизионо одборче у UK

 8. вайййй, май ше сме академия и имкубатор за фудболисти на 8 дивизионен английски клуп

 9. Набори,
  ребърцата са превъзходни - крехки, сочни, вкусни, отлепят се от кокала, мммммм!
  Следващия път обаче ше си прайм моя собствена марината
  (fena)

 10. Биле сме реялизирали стокообмен с Италия за 5 млрд.евро! Ти да видиш, пък я си мислех че автоджамбазите ни са кокошкари...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *