Мачовете в Петък, 25-03-2022

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – International Matches
12:30 Uganda – Tajikistan 1-1 КР
14:00 Латвия – Kuwait 1-1 КР
18:00 Лихтенщайн – Cape Verde 0-6 КР
19:00 Норвегия – Словакия 2-0 КР
19:00 South Africa – Guinea 0-0 КР
20:00 Малта – Азербейджан 1-0 КР
20:15 Румъния – Гърция 0-1 КР
21:15 Люксембург – Северна Ирландия 1-3 КР
21:45 Андора – Saint Kitts & Nevis 1-0 130
21:45 Босна и Херцеговина – Грузия 0-1 129
21:45 Сан Марино – Литва 1-2 134
22:15 Франция – Ivory Coast 1-1 102

323 коментара по статията

 1. Григор Димитров отново си тръгна безславно от Маями

 2. Ставайте, нормални хора, но не и вие Путински подлоги…
  Горещо, люто, шкембе /тоя път съм надминал себе си/ студена шуменка (pato)

 3. Кирил Петков съобщи и друга новина - техническата част по одобрението на плана за възстановяване на България е приключила и до две седмици председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен ще дойте у нас, за да бъде подписан окончателния документ по него. "За три месеца българският екип на правителството, който преговаряше се справи чудесно. Сега имаме един много по-добър план, подчерта премиерът.

  (radev)

 4. Чешката столица Прага ще промени името на участък от улицата, където се намира посолството на Русия, на "Украински герои", обяви днес градският съвет, предаде БТА.

 5. "И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка!
  Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление! По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, авганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла.
  Но Русия ни освободи, ще да ни се каже. Да, но тя освободи и татарите, и черкезите, и бухарците, и поляците, и грузинците и много още други. Ако тя ни е освободила, то е било само за това, за да ни тури на гърба нов самар."

 6. "Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливия казашки ботуш в Булгорско. Ако туй е тъй аз с моите кунки ще ви отрежа чепките!"

  Гледам, че ги намесвате, та да си кажа…

  1. Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….

  2. Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

   1. Там ще им е грешката!
    Проблема на Юрофайтъра е че за един аероплан в небето, трябват 100 човека на земята персонал :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *