Мачовете в Петък, 18-02-2022

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag АНГЛИЯ АНГЛИЯ – Чемпиъншип
21:45 Борнемут – Нотингам Форест     Отл.
flag ГЕРМАНИЯ ГЕРМАНИЯ – Бундеслига
21:30 Майц 05 – Леверкузен   3-2 КР
flag ГЕРМАНИЯ ГЕРМАНИЯ – Втора Бундеслига
19:30 Dresden – Хайденхайм   1-1 КР
19:30 Шалке 04 – Падерборн   2-0 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига
22:00 Елче – Райо Валекано   1-1 КР
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига 2
22:00 Картагена – Валядолид   2-3 КР
flag ИТАЛИЯ ИТАЛИЯ – Серия А
21:45 Ювентус – Торино   1-1 КР
flag ФРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ – Лига 1
22:00 Лил – Мец   0-0 КР
flag БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ – Първа Лига
17:30 Арда Кърджали – Ботев Пд   0-2 КР

350 коментара по статията

 1. Репортажи от белия кон!
  Малиии, така става като се пие в Петък.
  Начи кат спрем тиливизура и се пазим от мейнстрийма, как не съм се сетил :?
  А що сичките гуворите гачи сте пили две години на една маса с Киро Брейка ?
  И от кадя мамкаму Тръмп ви задава, като му спряха Туитъра ... Мистъри и мизъри!?
  Ейгу, майната и Лъциту не са от МВРО ама ако ген. Луков не им осветява пътя, ши спрат на място. Цолю и Чоки ги гони Джендъра, а а да ги хване, ама и те не са от МВРО! За класическото гувяжду, дето бърка евстествената си русуфилия с путиновия ерзацславизъм ши замълча, да не си тръгне пак за винаги.
  Ай свърших си работата, а вий грам не поддавате на пропаганда, ама грам. Дерзайте!

 2. Дооооообре!?
  Няма на света човек, който не се страхува от нещо! Само че имам предвиднормален човек, а за вас -за радост, нямам представа!

  Има, изненадан ли си? :) Има много хора, на които не им пука за китайският прилеп, не се вълнуват и не го следят, за разлика от хипохондриците. Отварям си бира и ми дреме за глупостите последните 2 години. Написах ти, аз взех най-доброто за това време, ама вие се начупихте да четете новините.

  1. КОЕ ПАК НЕ РАЗБРА ВЪВ ФРАЗАТА:

   Няма на света човек, който не се страхува от нещо!

    1. Ми, сядате на питие с близките, обясняваш им положението кратко и без емоции и ги молиш за помощ! Инак заболяването ти се задълбочава и последствията са непредвидими + това, което ще им причиниш! :)

 3. село Въртопичене (Rotating puss ville на ингилизки). 17.07.2057 година. 09:50 ЕЕТ. Иновативно селище. Широк център. Образцово кметство. Широкоспектърен и прогресивен кмет, у тава утопично бъдеще администрацеата а пределно изчистена, гласува са за сичко, изборете са секи месец и са по смартфоньете, а кмето решава сички проблеме на населението - правни, кривни, здравни, бавни и т.н. У тоа момент кмето бако Въртин Бацов седи у кабинето си, трепе муй с един електронен вестник и си чеша доволно левио баджак, по едно време усети, че чеша тлъстата гръбина на мачъко Матрицко (он беше от матрицата, само еде и спи), усети са и реши текущо да го гръбиньоса, ма оно са отвори враата на кабинето и тама са улетеа бако Цако Тръткин и баковица Далаверина, они явно имаа текущ проблем, та кмето си сипа една правна рикия преди икиндия и експертно запита:
  - По какъв въпрос ми улазате у канцелареата?
  - Сакаме да са развеждаме, кмете, имаме сексуалска несъвместимост, он не моа на мене да отпочне, а я от него не моа па да посвръшим! - оплака са кахърно стрина Делка и са просълзи театрално.
  - Верно ли а тава? - обръна са строго кмето къде съпруго.
  - Епа верно а, мъчим, мъчим, не моа придръвим и да пръчим! - призна си бако и са предаде като пияница на черпня.
  - Делке, тръти са тука на тоа диван и ше прайм експертиза, Гиноооооо (кмето зина по чистачкята), довлачай са на дело, що са а невидело и яла преслушай тава момче, каа жена му, че не моа кимне, посленка я ше отсъда...
  - Стига си дзвекал, да та не маана с пръцало през пръицата, я ше да па претръкам после, ма не а така, ора слободни са тава и не моат да знаат, че има ора с работа! - стина Гина беше с големо влияние връз кмето (у сека служба най-важната а чистачкята, без сички други си моа спокойно).
  Та кмето начоколи булкята, а чистачкята фана бако у съседното стайче, а оно са дигна пръст и плева, фръкна пръпор до таваня, виде са, че ората си моат, моат, та моат, ма те така като стане и нещо ги прифане, а иди ги разбери и ги оправи.
  - Малеееее, Цако, скръши ми гръбняко, кво а тава неможенье твоьо, да моа сите мъже така да не моат, оооооф, ооооф, я сбра и размени границите, та ше да утре па претръкам, да си от инфаркт глава шашова не затръкам! - сподели доволно стрина Гина, па са тръсна на диванчето и си сипа малко бел отел.
  - Такааааа - кмето сбра сили и въздуй, запали една папироска, сипа си един сливак и отсече - беше напраена двойна експертиза, къде кво требва си улаза и излиза, нема смущение у половото ви сношение, да ви каам сиги следното, язе моа да качим жената, ма она знаа, дека не мом, а комшикята знаа, дека мом, та мом, добър човек са не фръга на неговата си булкя и не биа връзано куче у таа връзка, оти му не прай баш кеф и неа хуманно, за жените па два пъти важи, они па ги боли глава само у домашнио креват, у комшийскио играат оро. Отфръгам вашта молба и ви глобевам 500 (пецтотин) левови биткойня, до следобед да са ми на лаптопо, маиняйте са сиги и не занимавайте съдебно лице с такива дребнотемни работи, коги оно има да решава други важни дръжавни казусе, аааа, доообре, че са сетих... Цако, утре да ми пратиш от онаа рикия, дека а шаасе и пет градусе...

 4. Дед, пиша ти тук, че долу вече не може. Аз изгасих ТВ на 16.03 преди две години, единственото, което върви на него е Нетфликс. Игнорирах всички спорове между вакс/антивакс наречи си ги както искаш. Уча корейски за спорта от 1 година. Ако някой е седял и е кесил 2 години без да е направил нищо, у лево.

  1. Бийни, я да си влазяш у профила!? :-o
   Ами, нз с кво ти помага това, но ако живеех на мой си личен остров и аз бих направил така! Ама в 21 век да се изолираш от света, но да живееш в него, да решиш да не получаваш никакви новини, само защото НЕ МОЖЕШ САМ да прецениш кое е просто забава, кое е фейк и кое истина, прощавай моме, не искам да те тревожа, но състоянието ти също е форма на психично заболяване! По свой си начин сигурно си щастлива и доволна, ДАНО ДА Е ТАКА, но не е нормално!?

 5. а поколение? а внуци?
  И те ли ще бъдат диваци, антиваксъри и с ванталитет от 19ти век??? ТОВАИМАХ ПРЕДВИД!?

  За поколението и внуците се предполага, че ти си се погрижил да ги образоваш и възпиташ. Диваци/антиваксъри не познавам, всичките ми познати до момента са минали задължителен курс от ваксини като деца, ако някой е бил по екзотиките, може и да си е подновил тетанус. Пак не разбирам на кое се ядосваш? Имате деца, възпитавайте ги да не са идиотчета.

  1. тетанус всички подновяваме... моя набор бяхме преди 3-4 години...

   1. Ние с теб мисля, че сме един набор, но тя е по-скоро пожелателна от колкото задължителна. Но ако ходиш по някоя циганска държава си е задължителна. :)

    1. Адски невежи сте, ама адски!? Единствената ваксина, която може да не се подновява е точно тетанус!? И не за друго, а защото при всяко порязване, разкъсване, рана и пр. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ти поставят инжекцията против тетанус, която струва някъде към 17 стотинки!

     1. Ще ти отговоря интелигентно, за да не се засягаш. В Бразилия се ходи с ваксина за тетанус, колкото и пожелателна да ти се струва, особено в северните и части. ;)

      1. Аз също - боли ме кура кво е в Бразилия и ква гад би могла да пренася тетанус! Аз говорех за България и мога да се подпиша под това, което написах!?

  2. Ми, май ти сама си отговори:
   Ядосвам се на това, че в България спасяването е поединично и че нормалните хора СМЕ МАЛЦИНСТВО!?
   Ти не се ли запитваш, макар и случайно, макар и само понякога без да се задълбочаваш - как бе така се случи, че изведнъж Ганьо изскочи най-умен и най-различен ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!? Това дали е възможно теоретично дори???

   1. Не можеш да казваш на хората какво да правят с тялото си, колкото и да не ти харесва. Има щати, в които аборта е забранен, защото някой така решил, обикновено мъж.

    1. Две години те е нямало, не желая да повтарям за теб всичко казано отначало!? Ще обобщя с няколко думи:
     - ваксинирането е дълг към себе си, семейството и обществото
     - личния избор в условията на съртоносна пандемия се ограничава до това или да следваш обществото или да се изолираш до края на пандемията без да го тормозиш и излагаш на риск
     - всеки има право да прави с тялото си каквото си поиска, без обаче да тормози колегите си, семейството си и всички останали и заради безотговорното си поведение да блокира цялата здравна система, излагайки на риск и смърт нуждаещите се от медицинска помощ, като инфарктите, инсултите, онкоболните и пр.
     - ако искаш да си член на това общество и тази нация не бива да блокираш социалния и икономическия живот, както и да представяш страната в позорно и унизително положение спрямо цели останал 8 милиарден свят
     ... мога и още поне 15 довода да посоча, но ЗНАМ ЧЕ Е БЕЗМИСЛЕНО!? За мен антивасксърите са категория психичноболни хора и колкото и да говориш НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ!? Ти чувала ли си някога наркоман или алкохолик да си признае че е такъв!? Еми ето атова разговорът нататък е безпредметен!
     Лека вечер!

     1. Чакай да ти отговоря точка по точка:

      - в семейството ми казаха, че имат 12 вливания на антитела още преди години, когато още не беше модерно.

      - изолирах се, за 2 години много малко хора са ме виждали, Лъц може да потвърди.

      - не блокирам, даже наливам пари от данъци за благото на народа.

      И аз мога да дам поне още толкова ама няма смисъл.

      1. Бирка, Биркаааааааа,
       направо ме уби!? Съжалявам, моме, ама ако верно си се изолирала /ама мисля че се ебаваш (nariba)/, наистина си за психотерапия :(

        1. само на антиваксърите!?
         Упорито отказвам да разбера страхът на някои хора, както и практическият им отказ от нормален живот, в 21и век да си поставят ваксина, която вече е тествана 11 милиарда пъти и определено е ДОКАЗАЛА, както безвредността си, така и ефективността си в предотвратяване на заболяването или тотално ограничаване последствията от него!?
         Просто е, нали!?

          1. Дооооообре!?
           Няма на света човек, който не се страхува от нещо! Само че имам предвиднормален човек, а за вас -за радост, нямам представа!

      2. Няма да го впечатлиш с нашите антиваксърски комуни и сБирки :D

       1. Жалко ще е ако успееш да я приобщиш баш към твоите разбирания!? Но е лесно!

        1. Тя си има глава на раменете бре... не се води от националното радио и Гала ;)

 6. Проблемът на мелачките не са каналите /стандартно ф50 до преход ф110 е напълно достатъчно/, а честото затъпяване на ножчетата и каквато и тапа да има си връща миризмата на канал, затова един лимон на ден си отива ей тъй халал :)

  1. Навсякъде се оплакват, че много шумно било. Даже на едни познати комшиите им постоянно мрънкали...

   1. Добре, че не е разрешено свободното притежание на оръжие в тази страна. :)

 7. По принцип за органичния отпадък се монтира мелачка на канала. Така храниш рибките, а не хвърляш през балкона.

  1. Такова съм виждала само в щатите, но пак кокаляците не може да ги наръгаш. Вече и в БГ се продава, но има сериозен проблем с отлагането на мазнината по канала и ако си някой съвременен блок с тръби, колкото да си ги завреш отзад, не става.

    1. Туй, само ако ти си го проектирал, майна. Ела да видиш тръбата тук, гледала съм ги със сърчица в очите ама кОр, не стават.

  2. Голяма тъпотия изрече ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!? Нито го има тук, нито е приложимо за нашата канализация, НИТО Е ПРАКТИЧНО!
   Кокали и печена рибешка глава, прекрасна храна за бездомно животно, ще седна да навирам в мелничката и ще задръстя канализацията, не само моята, а и на целия 18 етажен масивен блок!? (shake)
   Или пък няма да надробя комат стар хлябна гълъбите отдолу, а ще го сложа в найлон да мухляса и да го изяде клошар или пък циганин да нахрани мършавото си конче с него!?

    1. Недей, Баце!?
     Сто про тия днешните сотаняци щи по- вярват и така ше го пишат цял живот! Не само, ми войни и битки ше водат да отстояват правотата си, стига някой аморален с ненормален вид и правилните послания плюс правилната "трева" да ги поведе!

   1. Вече ти казах, че можеш да се пробваш в която и да е от любимите ти държави на запад от БГ, но искам да ми се обадиш да ми кажеш как беше резултата. Не може да си ойропеец навън, но тук да си храним бездомните животинки.

    1. И аз нееднократно ти казах, че за мен е късно да се пробвам където и да било другаде! Аз съм си на мястото, но това не ми пречи да съжалявам, че съм направил този избор и до последно да се опитвам да променя жалкото положение и състояние на родината си!?

     1. Мама е 53ти набор, каза че докато не умрат всички, които помнят комунизма ще е така. :)

      1. И е много много права, Господ здраве да ѝ дава, тук обаче е редно да кажем, че в това число влизаме и ние :)

        1. Може и така да е!
         Имайки предвид вас обаче, не съм оптимист че вие ще оставите нещо по-добро след себе си!

         1. Ще ти кажа нещо много откровено, изобщо не смятам да оставям нещо след себе си. Някой пенсионен фонд, застраховка живот, камара ексел таблици и разни сейлсфорс репорти, малко ноухау.. толкова от мен. :)

          1. а поколение? а внуци?
           И те ли ще бъдат диваци, антиваксъри и с ванталитет от 19ти век??? ТОВАИМАХ ПРЕДВИД!?

       1. Все същата педерастия и батак. Всеки си лелее за някви загубени години. Дъртите гледат назад, младите напред.

        1. Само дето аз имах предвид тоталното затъпяване и изпростяване на нацията, а не кой за кво си лелее ;)

          1. И ПАК нищо не разбра!? Ти си гений!? Неразбран гений!? Респект! (fp)

         1. Изгаси си телевизора и може и да видиш нещо малко по-различно.

          1. Ок!
           И после кво:
           - да сляза на спирката да чуя "новините" като Фена ли?
           - да ида в агитката на София-запад или в чалготека, като Хлъци ли?
           - да се включа в "протеста" на Възраждане ли?
           - да чета сериозни икономически издания и сайтове ли?
           - да слушам мненията на колегите си от света на ежедневните ни колове и уъркшопи и да си правя изводи ли?
           - друго ли?
           Ти какво би ми препоръчала?

 8. Аве щом Киро Брейка, Киро Скалата и Варненския са преценили че ваксините са вредни, поичи Ко има да са разсъждава :?

  1. Брех, шокираш ме .. и ти като шиши преживя катарзис :?

  2. Еееее, ма много си праволинеен и манЕпулируем ве!? Ок, не верваш на МанГъров и Чорбаров, ама след Джокович не бихме ли могли поне мненията на Миле Китич, Весна, Лесна, Драгана и Цицолана да получим :-?

 9. Дед, аз не се заяждам ама не можеш да смяташ цялата държава за дебили. Ся, знаем с кви работиш ама малшанс.

  1. Цялата държава е населена предимно с дебили!? Това беше целенасочена политика за последните 11 години и тя е 100про успешна!
   ФАКТ е че сме най-нещастната, най-бедната и най-тъпата нация!? А това с нашето и на братята ни по колосална дебилщина и тъпотия румънците - антиваксърството, затвърди убеждението на целия свят!?
   Кака,
   ти като мен, за разлика от нискочелите ти съмишленицикато фенчето, хлъцито и цолчето,работиш с иностранци и не си криви душата, разбрала си какво е мнението им за Булгаристан,особено след антиваксърството!?И моля, неми се прави на луда, тук нямам предвид мнението на индийци, американци и пр.примати, а на истинските развити европейски държави!? Ами сори, ама мен ме е срам като извадят статистиките и като ми заговорят със съжаление къде точно живея :(

   1. Силно се надявам да не си нещастен, беден или тъп. Надолу гледам, че си наредил някви обиди по вакса принадлежност, ако това те кара да се чувстваш едно от първите три изброени, явно ти е много скучно.

    1. Ми, разсъжденията ти не са от най-правилните, по-скоро са ограничени и едностранчиви, но това е отличителна черта на поколението ви, уви:(
     Нека го кажем така:
     1. Нещастен съм защото съм част от най-бедната и тъпа нация!?
     2. Нещастен съм, защото никога не съм вярвал и предполагал, че точно България ще е различна от целия свят по отношение на диващината и предразсъдъците си, както и че ще сме на второ място по смъртност в целия свят, след откровените първобитни диваци, перуанските индианци!?

     1. За първото не мога да помогна, ако и да ми вдигат прогресивно данъците, които не отиват там, където трябва. За второто, сигурна съм, че за последните 2 години тук сте си разменили камара статистики, ще прегледам някой ден логовете, но ние по смъртност винаги ще си водим с оглед на цветущото здравеопазване.

      1. Глупости!? В ЦЕЛИЯ СВЯТ ли бе??? Дори в страни, които без гугъл не знаеш къде са и не можеш правилно да им напишеш името ли, бе???
       Бирка,
       айде да спрем навреме тая дискусия, моля!?

       1. Най-добре, че точно правих една статистика за ония с камионите и ми казаха: Ама как така, от къде толкова, абсурд?!!?!?!?

        1. А статистиката ти включи ли колко от тях са платени и колко от тях изобщо не знаят за какво става въпрос?

 10. Дед, ходи купи едно жилище във Франкфурт например и мятай от там кокаляци, ама после се обади като дойдат ония лошите с хартиения кочан.

  1. кака, ай да не ми говориш за Франкфурт и Брюксел, Париж, Ница, Рим и родната Гърция, много те моля!?
   Тук това е действителността и към нея се пригаждам ине ПРЕЧА на никого, НЕ ЦАПАМ,точно напротив - ОТ ПОЛЗА СЪМ за фауната около блока, с която тъпата държава не може да се справи!?
   ПАК КАЗВАМ и ще го повтора бявно за всички селяни, които напълнихте столицата - НЯМА ДА СИ ТЪПЧА ХРАНАТА В НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ, СЪЗДАВАЙКИ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ЗАРАЗИ И ДА ОТРОВЯ НЯКОЙ КЛОШАР!

   1. Сигурна съм че имаш някой лайт мотив или там както му казваха, но не смятам, че това е правилният начин. Точно си гледам фейсбоклука, пак някой цървул сме сваляли 2013.

   2. Като ти чета всяка вечер кулинарните извращения, мога да си представя какви количества храна хвърчи (fp)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *