Мачовете в Неделя, 10-10-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига 2
15:00 Real Sociedad B – Понтеферадина 1-1 КР
17:00 Картагена – Ibiza 5-1 КР
19:15 Alcorcon – Burgos 1-0 КР
19:15 Fuenlabrada – Леганес 2-1 КР
19:15 Tenerife – Amorebieta 2-1 КР

284 коментара по статията

 1. "Левски" ще подкрепи Борислав Михайлов

  Да живей синьото БФС! :) (lf)

 2. Кандидатурата на Карадайъ означава, че Герджиков ще получи по-нисък резултат на първия тур и може да се окаже, че битката за второто място ще е между Герджиков и Панов. Мисля, че ако Лозан Панов стигне до балотаж, ще е по-опасен противник за Радев.

  Не се бях замислил как ще гласувам ако на балотаж са Радев/Панов :?

  1. може да се окаже, че битката за второто място ще е между Герджиков и Панов

   Кой написА тая простотия? :?

 3. Кандидатирам се за народен представител в 47 – то Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите.
  Ицо Хазарта, Facebook

    1. Двадесет и петият многомандатен избирателен район в България обхваща районите Банкя, Връбница, Илинден, Красна поляна, Люлин, Надежда, Нови Искър и Овча Купел.

  1. Много често в последните години си казвам – добре бе, правиш песни. Понякога дори стават хубави. Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии?
   Нищо не променяш.

 4. Тия като разбият жълтите павета после Толупа ли ще плаща за възстановяване? :?

 5. град Враца. 10.10.2010 година. 16:26 ЕЕТ. Тесен център, ма откъде широкото. Район на гарата. Бако Левко Мирков, който е с десни убеждения са а разпил у кръчмата "Последен грош" и води перспективен спор с наборо си Десен Порчев, който пък е с леви убеждения и са озеват като стари хамале у нов склад. Сичко тава са случва поди зоркио погед на кръчмаро Центрин Спасов, он па а центрист по възгледи, а нем свидетел на целата ситиацеа а Царко Фердинандов, който па а монархист до костите на мозъко си. Рикията са лее като вода, лее са и политическио диспут, ма консенсус нема. По едно време кръчмаро ги гони като жъдни гъски къде пресъанала бара и они си поаждат като западна демокрацеа от българска бюрокрацеа. Левко Мирков и Царко Фердинандов седат на една пейкя, изпиват по още неко рикия и оформят коалицеа, като решават да отмъстат на Десен Порчев, он тамън си а напрайл оформление на дворо с декорации от стъклени и пластмасови шишета, станало а млого модернистично, бетер французко, а наште ора решават да поругаят направеното, като тава а редко срещано явление по северозпадната губернеа.
  Зимат една лопата (изгребачка) и с прибежки се довлачат до оградата на политическио опонент, бако Левко клека със слечени потури, целта е да стури на лопатата, а аверо му да го метне центристки у новио двор. Бако са напъва като днешен ученик на вчерашен урок и свръшва работа за отрицателно време, а другио замета с лопатата, но се чува яден глас:
  - Айдаааааа, отиде работата на велики прекрашай! - тава а гласо на бай Царко.
  - Кво стана, бе, не умери ли дворо? - пита мъдро бако Левко.
  - Абе редък ти а цименто и са спущи по дръжката, напълних си ръкавете на ватенката ди гръди! - разочарован е бако Царко.

 6. След решение на КЗК: „Хидрострой“ ще строи тунела под Шипка
  Победител в търга е „Консорциум ПСВТ“, чиято ценова оферта е 358 млн. лв. с ДДС.

   1. еми виж го как се е преплатил. требе да му се помага на момчето :)

  1. е га излезе вода там като копнат.... бахти безмисления тунел....

 7. град Враца. 12.05.2005 година. 21:21 ЕЕТ. Широк център. Район на автогарата. Бако Мичан Борков и кандидат-зето му Ставри са са разпиле от сабале, като празнуват дванаасти май, къде неа баш празник, ма за тех нема значение. Жената на бако - стрина Танаска и дъщерата Пресилия са силно огорчени и в знак на протест са отишле у комшийката кака Вълкана, та там да си гледат филмевете и дрънкат кокалете на наште лирически и алкохолически героеве. Они бръже наденаа сичкото яденье и пиенье у апартаменто, та беа пошле с колата - драмоня (пробита ламарина, сито) на бако Мичан на алкохолно-деликатесен шопинг и напълниа багажнико със секакви тънки и дебели мезелъци и спиртъци (напитки на спиртна основа). Сиги минваа с бесна скорост (дваасе, триасе, дваасе, триасе!!) по пъто, коги забелезаа млада и млого сгодна жрица на Амуро, къде за педесетунка скромна а готова да та фане за шнуро. Да ма извиневате за малокултурнио израз, ма оно си а баш така.
  - Тъстоооооо, Господ да ма убиа и да ми тури кръсто, кам да видим с едно око тава кожле (от кожа, млада и свежа) жестоко! - прозина са със се сила кандидат-зето на тава место клето.
  - Ставрееее, но и дръто дири дупка да са завре, бегай да натисна, че станааме и баджанаци с тебе! - мъдро отвръна бако Мичан и притегна (засили) драмоня.

 8. Носоглътката ма дере сякаш сън глътнал на жината телената гъба, васлед тава сън са опитал да я преглътна с шепа пясък, у който е начупена бирена бутилка Светло пиво от 33 ст.

   1. немам още бактерялна имфекция бе, рано е
    неска ше пия уйски и ше смуча фарингосепт, утре ше Видин

     1. и я така се лекувам бе! ако до два деня не мине с смучалки, въднъга антибиотик инак лошо

       1. за них зн бе, ама поп Кръстьо от МР е друга бира, направо Приус хибрит е ;)

 9. Днес жината минала 30 км. На втора щот неможала да включи трета. На колата нищо и няма, жината в депресия (yahoo)
  I (friends)

   1. Ба, ся баш на дръти години да са уча да пера, да готвя и да паля парното ли ве :o

    1. кофти избор, наборе...
     ай изчакай да нацепи дървата за зимата и да разтвари кюмюра у мазата, па пак размисли деба... Ма после пък зейе има да са слага, прасе да са коли, еееееехххх мъка, мъка!

  1. успокой жината ве - кат са научи да кара, нова кола с автоматик ше и купиш!
   Ся, бих та по- съветвал и нещо друго, ма нз дали щи свърши робота -депресията при мъжете са ликува с пиене, а при жините с секс ;)

   1. e кък, кък ноо лесно - първо жинаму е млад шафиор и второ, кък са превключва скорост на дрът форд с износен саединител и расбити синхронизатори :-?

       1. тъплиси, про3лиси, къв си, не мога ти разбера...
        къкто и да е, знаш ли отгде идва предубедеността към френските коли? Оттам, че Ганьо иска да е баровец, да се потопи в удобството и лукса и си купва секънд хенд френска кола- sqdash i karash, на орегинални 112 хил. км и само на 13 години. Обаче има една незначителна подробност - френските кои определено са най-икономичните в светаи ги купуваш за да караш, а не кат на Фена - за да се фукаш уйкенда пред комшийките. Та една 13 годишна френска кола е минала минимум, ама най-минималния и оптимистичен минимум 650 к км БЕЗ никаква основна поддръжка!? Е Ганьо кво очаква от подобна кола???

 10. О'баче ми писна самда си говора, затва сам и ше си пия, дукат имам убоняние!
  Балсънва и сън ва забрайл!

 11. Обаче трезвен Перуци не е много адекватен! Въпреки тава, кон да го ебе нема а мръдне!

 12. барбуков обаче изключително добре е усвойл прииомите на кумонистическата Пача- предварително реве като вдовица за уй, да подготви почвата!

 13. Представяте ли си ако последният "редовен" военен министър треваше да са подкачи на бедстващия корап... :-?

 14. Малави чока Слоновете, Джибути са стръвина Буркина Фасо, пандемията у Булгаристан придобивазастрашителни измерения,просто нз накъде отива тоя Трети свят :(

 15. Евалла на Баце, те тава е мъш на честа и човек на място!
  Ей на, карал си някого да краде и да ти отчислява комисиона, ама сега го спасяваш, осигурявайки му избираемо място за дупетат със съответния имОнитед /справка -а сен Балтоф/ ;)

 16. заспал моряк на вахта (fp)
  адска глупост, щот кораба няма автоматична система за идентификация и аларма за приближаване на обект/отклоняване от курса!
  и щот наште баламурници нямат радари да видят как кораб се отклонява от курса и се бодва в брега! а ако беше пълен с експозиви, а ако носи милярди бежанци или опасни товари? И не могат изпрати катер да събуди екипажа, след като не отговаря на повикванията???
  Пълен ташак + приказки от 1001 нощ (shake)

 17. i (friends), че май ма е фатил вирОс :(
  Времето и аутопЦията ше по- кажат къф е...

 18. Детските градини и училищата в София няма да бъдат затваряни – това е предложението на Софийския оперативен щаб, което ще изпратим до министъра на здравеопазването и Областния щаб, които има правомощия да въвеждат мерки на територията на общината. Това стана ясно на заседание за обсъждане на епидемичната обстановка днес.

  браво!!!

  1. Е, то остава да затворят училищата, а кръчмите да работят. Както правеха при управлението на любимата ми партия Герп :)

  2. Срам и позор за подобна държава, която умишлено избива учителите си заради малоумни и първобитни диваци антиваксъри!? (silidu)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *