Мачовете в Неделя, 10-10-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag ИСПАНИЯ ИСПАНИЯ – Ла Лига 2
15:00 Real Sociedad B – Понтеферадина 1-1 КР
17:00 Картагена – Ibiza 5-1 КР
19:15 Alcorcon – Burgos 1-0 КР
19:15 Fuenlabrada – Леганес 2-1 КР
19:15 Tenerife – Amorebieta 2-1 КР

284 коментара по статията

 1. "Левски" ще подкрепи Борислав Михайлов

  Да живей синьото БФС! :) (lf)

 2. Кандидатурата на Карадайъ означава, че Герджиков ще получи по-нисък резултат на първия тур и може да се окаже, че битката за второто място ще е между Герджиков и Панов. Мисля, че ако Лозан Панов стигне до балотаж, ще е по-опасен противник за Радев.

  Не се бях замислил как ще гласувам ако на балотаж са Радев/Панов :?

  1. може да се окаже, че битката за второто място ще е между Герджиков и Панов

   Кой написА тая простотия? :?

 3. Кандидатирам се за народен представител в 47 – то Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите.
  Ицо Хазарта, Facebook

    1. Двадесет и петият многомандатен избирателен район в България обхваща районите Банкя, Връбница, Илинден, Красна поляна, Люлин, Надежда, Нови Искър и Овча Купел.

  1. Много често в последните години си казвам – добре бе, правиш песни. Понякога дори стават хубави. Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии?
   Нищо не променяш.

 4. Тия като разбият жълтите павета после Толупа ли ще плаща за възстановяване? :?

 5. град Враца. 10.10.2010 година. 16:26 ЕЕТ. Тесен център, ма откъде широкото. Район на гарата. Бако Левко Мирков, който е с десни убеждения са а разпил у кръчмата "Последен грош" и води перспективен спор с наборо си Десен Порчев, който пък е с леви убеждения и са озеват като стари хамале у нов склад. Сичко тава са случва поди зоркио погед на кръчмаро Центрин Спасов, он па а центрист по възгледи, а нем свидетел на целата ситиацеа а Царко Фердинандов, който па а монархист до костите на мозъко си. Рикията са лее като вода, лее са и политическио диспут, ма консенсус нема. По едно време кръчмаро ги гони като жъдни гъски къде пресъанала бара и они си поаждат като западна демокрацеа от българска бюрокрацеа. Левко Мирков и Царко Фердинандов седат на една пейкя, изпиват по още неко рикия и оформят коалицеа, като решават да отмъстат на Десен Порчев, он тамън си а напрайл оформление на дворо с декорации от стъклени и пластмасови шишета, станало а млого модернистично, бетер французко, а наште ора решават да поругаят направеното, като тава а редко срещано явление по северозпадната губернеа.
  Зимат една лопата (изгребачка) и с прибежки се довлачат до оградата на политическио опонент, бако Левко клека със слечени потури, целта е да стури на лопатата, а аверо му да го метне центристки у новио двор. Бако са напъва като днешен ученик на вчерашен урок и свръшва работа за отрицателно време, а другио замета с лопатата, но се чува яден глас:
  - Айдаааааа, отиде работата на велики прекрашай! - тава а гласо на бай Царко.
  - Кво стана, бе, не умери ли дворо? - пита мъдро бако Левко.
  - Абе редък ти а цименто и са спущи по дръжката, напълних си ръкавете на ватенката ди гръди! - разочарован е бако Царко.

 6. След решение на КЗК: „Хидрострой“ ще строи тунела под Шипка
  Победител в търга е „Консорциум ПСВТ“, чиято ценова оферта е 358 млн. лв. с ДДС.

   1. еми виж го как се е преплатил. требе да му се помага на момчето :)

  1. е га излезе вода там като копнат.... бахти безмисления тунел....

 7. град Враца. 12.05.2005 година. 21:21 ЕЕТ. Широк център. Район на автогарата. Бако Мичан Борков и кандидат-зето му Ставри са са разпиле от сабале, като празнуват дванаасти май, къде неа баш празник, ма за тех нема значение. Жената на бако - стрина Танаска и дъщерата Пресилия са силно огорчени и в знак на протест са отишле у комшийката кака Вълкана, та там да си гледат филмевете и дрънкат кокалете на наште лирически и алкохолически героеве. Они бръже наденаа сичкото яденье и пиенье у апартаменто, та беа пошле с колата - драмоня (пробита ламарина, сито) на бако Мичан на алкохолно-деликатесен шопинг и напълниа багажнико със секакви тънки и дебели мезелъци и спиртъци (напитки на спиртна основа). Сиги минваа с бесна скорост (дваасе, триасе, дваасе, триасе!!) по пъто, коги забелезаа млада и млого сгодна жрица на Амуро, къде за педесетунка скромна а готова да та фане за шнуро. Да ма извиневате за малокултурнио израз, ма оно си а баш така.
  - Тъстоооооо, Господ да ма убиа и да ми тури кръсто, кам да видим с едно око тава кожле (от кожа, млада и свежа) жестоко! - прозина са със се сила кандидат-зето на тава место клето.
  - Ставрееее, но и дръто дири дупка да са завре, бегай да натисна, че станааме и баджанаци с тебе! - мъдро отвръна бако Мичан и притегна (засили) драмоня.

 8. Носоглътката ма дере сякаш сън глътнал на жината телената гъба, васлед тава сън са опитал да я преглътна с шепа пясък, у който е начупена бирена бутилка Светло пиво от 33 ст.

   1. немам още бактерялна имфекция бе, рано е
    неска ше пия уйски и ше смуча фарингосепт, утре ше Видин

     1. и я така се лекувам бе! ако до два деня не мине с смучалки, въднъга антибиотик инак лошо

       1. за них зн бе, ама поп Кръстьо от МР е друга бира, направо Приус хибрит е ;)

 9. Днес жината минала 30 км. На втора щот неможала да включи трета. На колата нищо и няма, жината в депресия (yahoo)
  I (friends)

   1. Ба, ся баш на дръти години да са уча да пера, да готвя и да паля парното ли ве :o

    1. кофти избор, наборе...
     ай изчакай да нацепи дървата за зимата и да разтвари кюмюра у мазата, па пак размисли деба... Ма после пък зейе има да са слага, прасе да са коли, еееееехххх мъка, мъка!

  1. успокой жината ве - кат са научи да кара, нова кола с автоматик ше и купиш!
   Ся, бих та по- съветвал и нещо друго, ма нз дали щи свърши робота -депресията при мъжете са ликува с пиене, а при жините с секс ;)

   1. e кък, кък ноо лесно - първо жинаму е млад шафиор и второ, кък са превключва скорост на дрът форд с износен саединител и расбити синхронизатори :-?

       1. тъплиси, про3лиси, къв си, не мога ти разбера...
        къкто и да е, знаш ли отгде идва предубедеността към френските коли? Оттам, че Ганьо иска да е баровец, да се потопи в удобството и лукса и си купва секънд хенд френска кола- sqdash i karash, на орегинални 112 хил. км и само на 13 години. Обаче има една незначителна подробност - френските кои определено са най-икономичните в светаи ги купуваш за да караш, а не кат на Фена - за да се фукаш уйкенда пред комшийките. Та една 13 годишна френска кола е минала минимум, ама най-минималния и оптимистичен минимум 650 к км БЕЗ никаква основна поддръжка!? Е Ганьо кво очаква от подобна кола???

 10. О'баче ми писна самда си говора, затва сам и ше си пия, дукат имам убоняние!
  Балсънва и сън ва забрайл!

 11. Обаче трезвен Перуци не е много адекватен! Въпреки тава, кон да го ебе нема а мръдне!

 12. барбуков обаче изключително добре е усвойл прииомите на кумонистическата Пача- предварително реве като вдовица за уй, да подготви почвата!

 13. Представяте ли си ако последният "редовен" военен министър треваше да са подкачи на бедстващия корап... :-?

 14. Малави чока Слоновете, Джибути са стръвина Буркина Фасо, пандемията у Булгаристан придобивазастрашителни измерения,просто нз накъде отива тоя Трети свят :(

 15. Евалла на Баце, те тава е мъш на честа и човек на място!
  Ей на, карал си някого да краде и да ти отчислява комисиона, ама сега го спасяваш, осигурявайки му избираемо място за дупетат със съответния имОнитед /справка -а сен Балтоф/ ;)

 16. заспал моряк на вахта (fp)
  адска глупост, щот кораба няма автоматична система за идентификация и аларма за приближаване на обект/отклоняване от курса!
  и щот наште баламурници нямат радари да видят как кораб се отклонява от курса и се бодва в брега! а ако беше пълен с експозиви, а ако носи милярди бежанци или опасни товари? И не могат изпрати катер да събуди екипажа, след като не отговаря на повикванията???
  Пълен ташак + приказки от 1001 нощ (shake)

 17. i (friends), че май ма е фатил вирОс :(
  Времето и аутопЦията ше по- кажат къф е...

 18. Детските градини и училищата в София няма да бъдат затваряни – това е предложението на Софийския оперативен щаб, което ще изпратим до министъра на здравеопазването и Областния щаб, които има правомощия да въвеждат мерки на територията на общината. Това стана ясно на заседание за обсъждане на епидемичната обстановка днес.

  браво!!!

  1. Е, то остава да затворят училищата, а кръчмите да работят. Както правеха при управлението на любимата ми партия Герп :)

  2. Срам и позор за подобна държава, която умишлено избива учителите си заради малоумни и първобитни диваци антиваксъри!? (silidu)

 19. "Телевизионните права за Втора лига е смешен въпрос. Получаваме по 1000 лева на излъчване. Преслава взима по 3000 лева за един час. 22-ма души за 2 часа взимаме 1000 лева. Това е несериозно"

  (alf)

 20. ДПС едва ли ще додрапа до втори тур. Ако го направи тва си е победа за другия кандидат, най-вероятно Радев.
  Атаката от тази сутрин на Панов е срещу ДПС, Радев е "пикантно" вмъкнат. И понеже ДПС най-вероятно няма да стигнат балотаж и ще подкрепят Герджиков на втори тур, Панов като 4-ти в класирането, след като през цялото време е атакувал ДПС и Радев, спокойно може да каже абе "Гласувайте за по-малкото ЗЛО". Е те тва е начена жълтопаветници, като (bean) , да гласуват за РАДЕВ ;) "Зло е ама е против ДПС" :D

 21. Ново усилие: И метанът трябва да се ограничи за спасяването на климата

  Тва е! Спирате да пърдите! :)

   1. Според мен ДБ са наясно, че няма шанс. Просто мобилизират електората.

     1. Свършва му мандата. А и в неговия случай не мисля, че е изхабяване.

      1. изхабяване е ... можеше спокойно да замести Гешев и да го тури на Баце :))))

       1. Според мен в близката една година няма да могат да бутнат Гешев. Затова сега го рекламират малко.

        1. Току-що получих постановление от специализираната прокуратура. Оказах се прав за дипломата на главния прокурор Иван Гешев. Това каза пред Фрог нюз адвокат Минчо Спасов. Припомняме ви, че преди няколко месеца адвокатът публично оповести, че юридическата диплома на Гешев е невалидна.

         :))))))))))))))))

 22. Спряната топла вода в София тръгва по-рано от планираното

  (bg)

 23. The Washington Times: Все повече американци са марксисти и подкрепят демонтажа на капитализма

  (seir)

 24. Иво Христов: Жалко е, че ректорът на Алма матер прие ролята на новия Плевнелиев

  Утка ли го нарече :?

 25. Новите директори на НДК с биографии като за хороскоп
  .........
  От пресцентъра на Министерство на културата изпратиха кратка биографична справка за назначените на длъжностите. Прави впечатление, че и на трите дами е посочена датата и месеца на раждане, но не и годината.

  (yahoo)

 26. Вратарят на "Реал" (Мадрид) и белгийския национален отбор Тибо Куртоа критикува УЕФА и ФИФА заради нарастващия брой мачове. Куртоа не беше доволен, че Белгия игра мач за третото място в Лигата на нациите, който загуби с 1:2 от Италия. Дни преди мача Куртоа заяви, че няма никакъв смисъл от подобен двубой. След срещата той заяви, че единствената причина да се състои са парите.

  Ми да си смени професията, щом му идва нанагорно.
  Тия мильони не ги зимат, че да се излежават по плажовете! 8)

   1. Къкто са вика: в природата нищо не се губи, сал сменя притежателя си! 8)

 27. Ридли Скот кани на кино в дома на Гучи

  Бааааааааа, бай Ридлю колко премиери има таз есен бре!?!
  Бахти продуктивния! :?

     1. На една планета Ийон Тихи хванал хрема и местният доктор го посъветвал просто да си отреже носа. Новият нос бързо щял да порасне! 8)

 28. Ми тва, че не е отсъдена засада при гола на Мбапе, според мен и някои други Очени, се обяснява със съотношението на неопределеността на Хайзенберг!

  1. Мдам, редно е да се изследва взаимодействието между Мбапе, Гарсия и топката на квантово равнище. Случаят пряко кореспондира с теорията за Мултивселената.
   Т.е. все в някоя вселена няма да има засада. :)

    1. Т.е. в единия край на струната е Ернандес и центрирането му предизвиква докосване на Гарсия?
     Хммммммммм.
     И както много добре знаеш, съгласно теорията наблюдателят (в случая съдията) пряко влияе на изхода от наблюдаваното квантово събитие.
     Ерго, засада няма... :?

 29. "Реферът ни каза, че Ерик Гарсия е искал да играе с топката и това анулира засадата. Но той искаше да играе с топката, защото тя щеше да стигне до Мбапе, който е в засада! В това няма никаква логика!", каза Бускетс.

  +1914 :)

 30. Антимонополната комисия отхвърли жалба срещу търга за строежа на тунел под Шипка

  Ромба НЕ харесва това. :)

  1. Засега няма договор с изпълнител и не е ясно кога ще може да започне работа по проекта, който ще струва близо 360 млн. лв. Той може да стане факт едва след като по новия програмен период за европейско финансиране проектът бъде одобрен.

   Дано да сме живи да минем поне веднъж през тоя тунел :(

    1. Миналата седмица два пъти го минах тоя проход, а наистина би било удобно да има едно тунелче.
     Ех, ако не бяхме заробили 300 млн. за София Тех Парк (shake)

 31. Пътните строителите заплашиха държавата със съд

  :D

 32. Единия път даже са уплаших и пих 5 деня антибиотик ама така де, жув съм си ... :?,:-?

  (fp)

   1. Утре ако го заболи корем бива да си направи една превантивна операция. Би било разумно :)

  1. Е аз не съм кат теби безсмъртен ла, освен тва по Трифон правя пеесе, немам време за боледувание :)

   1. Никой не е безсмъртен. Но би трябвало да си поне малко информиран, че този вирус не се влияе от антибиотици. Ако те хване - ще те хване. Антибиотика няма да го спре така или иначе ;)
    Ама българина е много успешен в самолечението.

    1. Аланкоулу, антибиотик се пие, три до пет дни след първите симптоми на вирусна инфекция, при положение, че започнат усложнения от типа на БАКТЕРИАЛНАТА инфекция, типични примери за това са ангини, пневмонии, стенокардии, инфекции на бъбреци и т.н..
     Ма ти от де да знаеш, във фейсбук пиши че антибиотиците са вредни ...

     1. Фейсбук и инстаграм са си твоя област. Там не знам кво пише ;)
      При положение, че съм минал три бактериални пневмонии дали не знам аз :)
      Интересно как точно я прецени тая бактериална пневмония, че дори си и преценил кой точно антибиотик да ползваш, щото са три групи антибиотиците за бактериални пневмонии.
      Ебаси, ти си бил точен диагностик в много ранен стадий :O

      1. Гърло ме болеше :)
       При мен действат трето/четвърто поколение от пеницилините ...

       1. Последната я хванах в Гърция, в началото на август. В най-голямата жега ме заболя гърло...

 33. Малки тънкопишковци,
  още от нощеска ма були носоглътката, та додах в офицето - що жината я боли гърлото от 2 деня, ако и тия тука ги забули - еми тва нищо не значи :-?

  1. Пуснаха ли ви топлата вода ве:? Или ти ползваш такова нещо само по Коледа и Великдан? :D

   1. до сноще изобщо не ни я беха спирали ве про3, сигур доде са източи целата мрежа. Инак планираният ремонт е до утре в Осъм.

  2. От къ съм са ваксинирал, три пъти съм бил коМтактен и три пъти ма е заболявало гърлото за по два три дни и после, една седмица сутрин са окашлям кат дрът пушач и те така. Единия път даже са уплаших и пих 5 деня антибиотик ама така де, жув съм си ... :?

   1. е я са надявам да е от реската смяна на времето, плюс че сноще жината ма принуди да пусна климатика на топло, та осуши въздуха. Ма да Видин, инак стриктно спазвам сички мерки и теглилки - маски, дезимфекция ... ако и вчера у мола на ескалатора да имаше хора като след футболен мач между Реял Мадрит и Левски. Или коги Ливърпул дохажда тука за 4/2 над Левски и 3/1 над Пачата. БДУ, я сън бил и коги Тройчо приби Ливърпул, ма нищо не видох от головете - имаше снег зад вратата баш на нивото на очите ми и "са фана за дедовеца"

       1. Викало... правилно време ;)
        Иначе на този мач 2/3 от пубиката е отишла да види Ливърпул :)

 34. Абе, еб@ната редакция дали зн, че неска е гаден понеделник, че отпочва нова 7ца, дъждовна, мрачна, ветровита, студена, безнадеждна, фатална и самоубийствена :-?

  1. С кеф бих написал в жълто:
   уй за микре герп ръб седесе депесе антиваксърите и редакцията
   (pee)

 35. - Изкуството е важно в живота ни. Мисля, че хората не обръщат достатъчно внимание на това “, каза замислено звездата. - Едно от нещата, които казвам отново и отново, е, че артистите идват да нарушават клишетата. И затова се надявам, че днес ще наруша не само вашето спокойствие, но и спокойствието на онези хора, които гледат предаването."

  С тези думи Мадона се настани на масата на водача и се протегна върху нея. Легнала по корем.

  - Не! Мадона! Спри! Не знам какво да правя. Престанете сега “, извика шокиран телевизионният водещ.

  Смутен Джими Фалън свали сакото си и се опита да прикрие кръста на звездата. Не се получи. В отговор певицата се плъзна от масата, обърна гръб към публиката, вдигна полата си и показа черните си бикини на камерата. После седна отново на дивана, много доволна от себе си.

  :o
  Баххх кво сме изпущили! :(

 36. В Испания разрешиха танците в дискотеките, но с маска

  Ето, хората се връщат към нормалността. :)

 37. България и още 9 страни членки на ЕС обявиха подкрепа за атомната енергия

  По са ми интересни останалите 17 страни-членки, които са против.
  Явно германци и австрийци са плоскоземни примати, които не вярват в науката и прогреса. 8)

 38. Парите за първа линия не са плащани от август, съобщи общопрактикуващият лекар

  Е кък да борят вируса, кът не са им плащали?
  Такова нещо няма в Хипократовата клетва...

   1. Това трябва в Банкя да го търсят, там е човека, дето им обеща ;)
    Аз питам в центъра на София какво точно търсят?

  1. — Хей, другарю, ти какво решил си с чука!
   С тоя трясък и искри?
   — Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,
   нов път в тези канари!
   8)

 39. Ся, за гола на Мбапето от засада - тва съдийско подпиране ли беше или проява на "новото нормално"? :?

 40. бе, голът на Бабе е от засада, ама световният шанпион си е световен шанпион :)

 41. Таа Пола Патън а страшна пу*ка! Я затва са настърви, бега у полувремето на кухнята, па набрже сгъна две фафли Брей с тахан!

 42. град Софеа. 10.10.2010 година. 22:22 ЕЕТ. Широк център. Широка улица. Кол центъро на блъгарски оператор, тама са звъни остро и тревожно на кампютъро на една невестица и она веднъга дига:
  - Здравейте, казвам се Теодора Мераклийска, с какво мога да помогна?
  - Опааааа, млого убаво и посакливо именце имаш, бако да ти изде джучките благи! - чува се от другата страна сластен и безалкохолен гласец.
  - Моля да се представите или да ми дадете номер на услуга, с какво мога да ви помогна?
  - Лииии, Господ да ма убиа, прос съм като комшията, къде ма а правил, тато не беше такъв, та я съм Ронба от Крън и телефоно ми 088 ххх хх хх, ма не тава ми а проблемо!
  - А какъв ви е проблемът?
  - Маминка (демек тъщата) снощи ми беше зела телефоня и прикааше със сестра си (Пецка от Бъркачево, не знааш ги), они не чуат и само са озеват (навикват), ма неги ги а пререзала мешината през тава време и с телефоня - право у клозето, а там он са а лизнал като цифка у мифка и паднал право у чорболяко, я барбара (бъркане в мътна течност) с една лопата изгребачка, ма са фана за дедовецо!
  - А аз с какво мога да помогна?
  - Епа он угасна, беше се издала багажо с батереата и сиги не моа му дръннем, мисълта ми а да пущите ток през сателито и да ма наберете, почне ли да дъдра (вибрира) и да блъбука, а я са фръгам надоле с глава и го вадим!
  - Тъъът, тъъът, тъъът, тъъът...

  1. Ма тава антиваксърете верно са големи збръканяци! Кък да пущи ток през сателито та он да са гмурне у чурболяко, баце, само они си верват и Ман Гъров, дека тава а вазможно!

 43. Преброяването на терен обхвана около 82% от българите. То завърши тази вечер в 20 часа. Процентът бе съобщен от шефа на НСИ Сергей Цветарски пред БНТ с уточнението, че касае информацията до вчера. 82% са 5.65 млн. души.

  - Преброяване сър!
  - Как върви?
  - Няма кой да събере милион и половина кода от по-добрия свят!

 44. Мисля си резна малко сланинка с червено пиперче...

  1. :-?
   То и ас имах идея си извада на тоя студ малко от миналогодишното кисело зелце от бидоня, ма за съжеление некво чудовище са е заселило там :(

   1. Началото на ноември го мятам... не мога да чакам пойчи
    Инак на сланинката и ръснах малко кайенчи и пие бира като не виждала!

    1. я тоже, таварищ! Ама прво трева да намерим доброволец да исфрли старото :-?
     Имам идея по- тъмна доба да изостава бидоня до кофите и да зема чисто нов, ама пуста съвест и отговорност към обществото, дейба :(

     1. Ма ти верно ли си го остайл :O
      Я кажи отде купуваш зейето? Софийските пазари нещо не ме кефят, мисля да отскоча до някое село отвъд околовръстното, ма къде ли :?

 45. Бацета,
  1 ше ви кажа- катгледам кък са върти тава пиле у фурнята, просто си престаям кък още утри ше са оттърча до Кауфланд, да зема едно цяло парче кило - кило и половина,български обезкосмен врат и така убаво ше са завърти шпикован с чесънче и моркавки, на 130 градуса за около 3 часа, майкоооооооо!? (fena)
  А одоле връз картофките да капе от мазнинката на месцето, оооомммм, ном, ном, ном, ном!

    1. щот Нисан е по-рядко срещаната и разпознаваема под-марка на Рено ли :-?

  1. Първо, тия дни си по-неадекватен дори от Фена, та никой не зн на кое точно му викаш "френски" филм!?
   Второ, дори аз свалям шапка и признавам единствената марка в света, наравно с PSA, и това е точно Мерцедес!
   Учаквайти ма скоро с GLK 220 cdi 8)

 46. I приключвам с уйскито, че салатата отдумата спечена чушка, лук и сиренце дойде!? Ше сипвам сливова, мммммм
  (friends)

 47. Редко тъпи, откачени, замаяни и най-вече спортноснижени личности,
  Другарки и другари,
  Селяци прости в София сте гости,
  Чорбари лайнари, прасета мръсни гадни,
  Антиваксъри откачени,
  Вегани,герберасти, костовисти, соросоиди,
  Пияндета, гейове, либерасти,
  и ти Фене,
  най-учтиво ви напомням, че днес по Кавал1от 21:45 е мачът на годината -грандиозният финал на Лигата на нациЙте, между двата наи-силни и атрактивни европейски отбори - ИспаниЕ vs ФранциЕ!
  Сипете си любимото питие, рупайте маркови ядки, запалете любимата пура или пурета, пратете жината да мий чинийте и да ва глади за 7цата, два шамара на децата за "Лека нощ, деца!" и гледайте с кеф!
  Залагайти и пичилети, вгн в кльощавите гз-ве с спихнали глутеуси!

   1. е кък така прободе европейския шанпьонправо в гъза и сърдцето, на собствения му терен, като му нанесе първа загуба след 300 години бес такава :-?
    абе, ти откък купи форд, май си напълно аут ъф спейс за сичко останало :-?
    Едно та заклевам, моля те човече, събери сичкитеси останали силици и мозъче и свари рикията!?

 48. През септември "Тесла" почти настигна "Фолксваген" по продажби в Германия: в страната бяха регистрирани 6886 автомобила "Фолксваген Голф" и 6828 автомобила "Тесла 3".

  Шууу вържи ги те патури преди да туриш пояса ве (silidu)

  1. Ся бех баш у финанцийте на Фолцваген -до неколко години ше одухат Тесла по всички показатели! Нарочно не искат да я купят, а да я смачкатна пазара ;)

  1. У дом е 21,2 градуса, ма жената ма прЕнуди (zadvratnik), да фключа климатика на топло:(
   Ай (d)с големо уйски, че трява да усвобода гарафата за Жийм Бийна 8)

 49. А навън е някаква лудница... Зверски задръствания навсякъде. Къде са тръгнали всички :?

     1. Е от какво бягат ве?Нали сме "демокрация" и никой не ги гони :-? Бе ние вас, антиваксърите, търпим, та се ше изтърпим 20на маймуни, баси (shake)
      Наборе, да та по- питам нещо лично: Начи масата антиваксъри, циганите, ги разбирам - там техния господар, ходжата, имама илиместния бабаит им е казал,че ваксината ше им причини стерилитет! Ок, ама ти от какво точно се страхуваш??? Не е ли по-страшно да умираш ката ден в смъртен страх, че рано или късно ще ти наложат ужасяващото убождане и ако оцелееш случайно от него, то Бил Гейтс ежеминутно ще следи, дори когато танцуваш около лагерния огън, пикаеш или сереш? :-?

  1. Япък отивамна мол Ринг да пийм кафе у Старт Бъгс.После ше върим на Кауфланд да си земем пиле да си упичем на грил или пък ... маринирани ребърца,ммммм!
   Обачеся първо ше ядна един топъл бобец с кисмляк, топла франзелка и овчо сиренце, оооомммм, ном, ном,ном, ном!

 50. Другари,
  не знам дали свршихте тая работа, ама аз зимам весника свицовете и отивам да акам! Ай до после :)

   1. Само да си догледам за ломската бира и тръгам! Не са опитвайте да ма спрете!

  1. В тоя тъмен мрачен ден, треваше да пустнеш нещо против констипация, наборе - примерно некой джаз :)

 51. Петко Христов: Треньорът ни каза да продължаваме в същия дух

  Добро треньорско решение ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.