Мачовете в Неделя, 04-07-2021

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – International Friendly Games
06:00 Мексико – Нигерия 4-0 КР

193 коментара по статията

 1. Довечера мисля да гледам Мексико – Нигерия вместо Италия-Испания... :)))))

    1. още сноще ве проз
     не, ама рапаните та чакат на гардироба у стаята в при морзко
     бе те ги режат пред апартамента дет продах ве, поне 100 метра отука, плюс че я крийм жипа под земята ве

     1. о'баче одбелеза ли кък вчера и двамата с срязанигумидет интервюираха бяха мьекоговоряшти? Е чий ми уй дират тука ве, дейбаселяните про3ти! Ми кат си дошел на София, ми плати си датаева и стой на платен паркинг, за къв хуй заемаш местата на аборигените? Ти би ли могъл да си престайш я примерно да спрем с софийска регистрация у Лазур или Зорница на Бургас кошемиса случи, да не говорим пък за Майново :-o

  1. Тва някакъв фантастичен роман ли е? :?
   99% обработка на урана?

     1. Ами да почакаме и ще видим.
      Аз знаеш ли преди колко години още като студент четях статии за термоядрените реактори: "Пробив! Още малко и ще имаме работещ токамак! Само още 100 000°С подгряване на плазмата..." :)))))

 2. Пребиваващият в Дубай заради обвинения в 18 престъпления бизнесмен с интереси в хазарта и лидер на "Българско лято" Васил Божков планира да се прибере в България веднага след парламентарните избори на 11 юли. Той очаква неговата партия да е първа или втора политическа сила, а своята роля вижда като председател на парламентарната група.

  Toя дали и сам си вярва! (rofl)

  1. Бе нека падне окончателно Тиквата, па да Видин дали тоя нема са върне на белкон ;)

 3. "Фейсбук": Заради технически проблем, потребители не можеха да споделят линкове

  Боже, каква драма!

 4. Антон Зингаревич вече е мажоритарен собственик на "Ботев" (Пловдив). Руският бизнесмен получи 99% от акциите, които досега бяха притежание на сдружението на привържениците "ПФК Ботев".

  1. у наше село имаше точно такъв екземпляр... и не 12-ти, а 11-ти

   1. Първо прочетох какви сте ги писали, после отворих линка. Иначе подката няма да я върна (friends)

 5. Бугарите били фашисти, ми не е верно, само гуедътъ, майните и Чоки са, ма те са под процент от0нас, целокупния, прогресивен български народ ... всъщност и изповядващите сунитски ислям имат склонност към ...
  (friends)

   1. Минали СЗ край ЮЗУ, по-близо са до Пернишкия.Университет. по Тефнологии .Компютри и Архитектура! (32red)

 6. "Опитите на представители на политическите среди у нас да застрашават нейната независимост чрез указване на натиск, представлява недопустима намеса в осъществяване на конституционно определените правомощия на магистратите."

  (hahaha)
  Толко са свикнали с Указания от Него, милите! :))))))))))

 7. Глобиха велосипедисти в пешеходната зона на бул. "Витоша" в София

  Правилно!

    1. велосипедисти в пешеходната зона

     При Неговото управление всички спазваха правилата!

 8. Държавата такава, държавата онакава, вий цял ден за сол не сте изкарали, ма държавата ви виновна после (shake)

  1. През обвинението, което получих, аз избрах да говоря, да споделям, да обединявам, а не да провеждам обида, разочарование и омраза. Продължавам да недоумявам как е възможно две интервюта, в които аз отговарям на зададени ми от журналисти въпроси с информация, която е публично достъпна, да бъдат приравнени към престъпление като телефонен тероризъм, поради което ми бяха взети ДНК-проби, пръстови отпечатъци, беше ми наложена мярка за неотклонение парична гаранция 20 000 лв, разпоредени бяха две данъчни проверки – на мен като физическо лице и на Българския фармацевтичен съюз, както и бе изпратена Агенцията за държавен финансов контрол да проверява дейността ми като изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лекарствата, какъвто не съм от близо три години...

   Държавата такава, държавата онакава...

  2. Благодаря на семeйството ми, затова, че ме подкрепяше, въпреки сериозния стрес на който бяха подложени всички – призовки по вратата (понякога по две наведнъж), връчване на съдебни книжа рано сутрин в почивен ден (“Вие не готвите ли агнешко в къщи?” – въпрос на съпруга ми към призовкаря, на когото му “било казано така да направи”)

   И пак държавата...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *