Мачовете във Вторник, 08-03-2022

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag INTERNATIONAL CLUBS INTERNATIONAL CLUBS – UEFA Champions League
22:00 Байерн – Salzburg
22:00 Ливърпул – Интер
flag АНГЛИЯ АНГЛИЯ – Чемпиъншип
21:45 Барнзли – Сток Сити
21:45 Блякбърн – Милоул
21:45 Борнемут – Peterborough
21:45 Ковънтри – Лутън
21:45 Шефилд Юнайтед – Мъдълзбро
21:45 Суонси – Фулъм

676 коментара по статията

 1. До вчера Макдоналдс имаше 850 ресторанта в Русия. От днес затваря всички.
  Неочакван резултат от войната: най-мощното биологично оръжие на САЩ е неутрализирано ...

  :?

 2. Исследование: более 60% россиян уверены, что умеют отличать фейки от правдивых новостей

 3. Мааали ко е ставало тука след като запалиш банцинга ве :O
  Ми тоа с когнитивния дисонанс от коги му обяснявам да не пий през пости (shake)
  Направо по очи в гьола са е цопнал!

 4. 7-1

  Другари, не сте сами!?

  Бду, тоя израз клише ми прилича на тоталната подкрепа от Нато и Ес за Украйна!

   1. Изчекай още малко да земе некой и друга Златна топка, да вдигне некой и друга ШЛ и ше иде да стане крална Египет, а ти ше му ходиш на екскурзия даси арчиш американските долари за бутилка бира ;)

    1. Последният път когато някви идиоти отидоха в Египет, че и един роднина, им отказах. Предпочитам тази държава да я гледам на документални филми само. Освен ако не е за 2 дни, там където става за гмуркане.

     1. Подкрепям!?
      И я върва само дето има вода! Камънакът и безалкохолните не са за мен ;)

 5. Министрите на телекомуникациите от 27-те страни от ЕС искат Европейската комисия да създаде фонд за спешно реагиране в сферата на киберсигурността. Целта е да се противодейства на широкомащабни кибератаки, каквито имаше напоследък срещу Украйна, показва документ на ЕС, цитиран от "Ройтерс".

  Пак не ме слушат като им говорих преди поне 2 седмици. :)

   1. Те ги спуснаха, ти не знам колко дни назад си. ИТ бизнеса с ръша умре.

    1. неве, стрино -ако на ударат сайбърски, я трева да спускамкепенците :-o

     1. Ба, умрял някой за тъпите ви застраховки. Целите са съвсем различни в момента, но поне тестват кое бачка и кое не, което не е лошо. :) В крайна сметка пак някои ще направят много пари.

      1. Идеално!? Още ся писмено да се оtказва от секви претенции, ние ше мувърнем премията ;)

      2. Стрино,
       преди да се изказваш като некой профан от Майново или Любимец, имаш ли поне бегла представа колко вида застраховки се тригерват и за кви милиарди иде реч само при обикновената случка с италианския ферибот? А за онова корито с поршетата и бентлитата дето потъна в Атлантика? ;)
       за потенциална cyber атака ич нема и да та питам...

       1. Нямам, ама ако ти дръпна шалтера и ше вземеш дедовия. До толкова мога само да направя. :)

        1. нищо не вдяваш, баси, доста си невежа в тази област :(
         аз няма да взимам нищо, да не Дава Господ, аз съм тоа дет ше дава ;(
         Ама тва не е твойта тема, заеби...

 6. Град Враца. 08.03.2003 година. 20:08 ЕЕТ. Идеален център. Широка улица. Тесна отбивкя. Китна пивничкя, носеща още по-китното име "Хикс иГрех Зет", собственост на Запрян (Панчо)
  Опинков, а он ги а наследил от деда си Матейко, требваше да ги наследи от баща си, ама тато беше поди запрещение у затворо, за тава у бизнесо са вкючи и зето Хараламби, он беше млого нежен, свиден и мил врачанец и за тава носеше псевдонимо Хачо Дзверо. Та у кръчмето са беа разпиле празнично баковците Стури Драганов (Стури Смоко), Цако Динчев (Цако Главоко), Пенко Стипцов (Пенко Жъднио) и Буратино Ценков - млад и перспективен 150 литров мъжага, носещ прекоро Буци Гръджавио. По телевизоро дават хард порно без звук, оно прекъсва и пише BAD SIGNAL, ма човеко чегръта здраво кожите и изпъиня гребеня на две тучни невести, оно сигнало си а сигнал, а па чоколеньето (качване) си а съвсем друго. Стури Драганов пиа с тъга и нежелание, седма рикия едвам пръглата милио, а тава ич не остава незабелезано от аверете му.
  - Тиа комсомолци жулат яко кожяко и са не вардат, ма посленка ше фанат "Диклако" и ше са чудат от кво са са дръво одръвиле. - съжали артистите бако Цако и са обръна приятелски къде наш Стури - баце, нещо ми са видиш жален, да та изгръбим един път напреки у задребрието, та да ти обрънем лимфата!?
  - Оф, оф, оф, де че ли съм седнал на картоф, неа ми лесно и на мене, я нали бе рекъл, че ако напрайм на Ценка пето дете ше са бесим, надена са я и увисна поди кошо у село, ма посленка разбра, че затръквам невинен човек, сети са, че по тава време я бе при тато у затворо... по времето на праенье и по времето на ражданье…
  - Е па ти къ са откачи, да та магарок окачи? - любезно запита бако Пенко и приреза заднешким с "Щилката", а оно са понесе подобие на летливио боен отровен газ "Зоман" (C7H16FO2P) и на ората нги са насълзавиа дзръкелете и зеа да киат и да пръат.
  - Епа я са бе закачил поди мишниците, но иначе не моа са обесим, стега ма и не моа дишам! - мъдро отвръна бако Стури и са подръгна замислено по рунтавите мъдури.
  - Давайте да мислиме кво ше подаряваме на жените, че оно верно си имаме тукте важна работа, ама и тава требва да мине от ред! - напомни Буци Ценков и у тоа момент у пивницата са надена една коколата бабичка, къде носеше неколко карамфиле за продав, наште ора беа изпущиле пазаро, ма те па имаа късмет, а бабичката и она има късмет у тоа момент, даже буана една двойна мастика и си поведе галошете къде дом, ама три пъти падна по дупе да там и са прибра по капли.
  Стури Драганов са понесе къде дома си като народна песен у пролом тесен, а оно сърцето му трептеше като биковит пън, цепен на сръбска музика, така и стигна до вратата, отвори леко и виде едни обуща с бая едра номерацеа у калиндоро. От спалната са чуваа звуци на оперативно рендосванье, та нашио си помисли "Ооооо, па я съм се прибрал начи" и гневен пойде къде комшията Цопо Тошкин, он живееше нади него и беше женен за Кинка Тошкина, пенсионирана фадромистка, она не страдаше от липса на окосмяване по телото и немаше дефицит у мускулатурата, демек - беше глава на таран и ръце на жилезо. Стури мислеше да са оплаче на бако Цопо, ма са учудванье разбра, дека аверо му а слезнал за малко до тех и гневен съобщи на стрина Кина лошата новина, она са наду като нещавена гайда и зе да каканиже като некачена пуйка, па най-после фана фаражо за метражо. Преди тава проба да отмъсти сексуално с телото на бако, ма оно не подаде у тоа момент, беше му изпущила хидравликата още предо години, добре че заднио клапан още придръжаше и не беше станала работата на самосвал. Она натисна бако, олигави го по врато, даже му заапа левото уше и приказва у него мръсотии, ма доле немаше ваучер и она не можа да набере абонато, та са спущиа на долнио етаж на отмъщение, а нашио клефаше кахърен по неги. Доле булкята на бако Стури беше гневна, она са казваше Ристинка и си беше пущила порнография от икиндия, а на диваня са беше опружил Цопо Тошкин и хръкаше като кръпатска мечка от манов мед, она го понатисна предо неко час, ма он натисна рикията на мъжо нги, одръви езико, изпъна кокаляко и спущи отвесо.
  - Кво става тука, Ристино, казвай бръже или да играа танц фаражо и да дирим въже? - гневно дигна оружието стрина Кина.
  - Ни на мъже сме случиле у работа да са прегнат, ни на комшии у кревато да та притегнат! - отчаяно каза Ристинка и дигна ръце с разлупано сръце.
  - Море, я сиги ше ги прегнем, та ше лъчнат они, арсъзе и омръзе пусти, нали цела зима седат по пет кубика дръва пред нашио и вашио гараж, сиги они ше ги натиснат на цепенье и нанасанье, а ниа ше нги натиснеме виното за празнико!
  Чуден празник са оформи таа нощ пред блоко, сръбска музика буа из магнето, бако Стури и бако Цако буат яко с манарите и нанасат кръпеле (цепеници) у гаражете, а двете стринки са запалиле огин и пиат колко моат червен отел, па и викат "Сееееееекс, бабо Райно", баба Райна от осмио етаж пиаше дистанционно с тех, па по едно време нги изгрома протезата на плочките пред входо, та она легна на балконя и са зави с мокето, след малко са присъединиа още неколко гневни стринки от квартало и така беше формирано движението "Мито" (деда на MeToo) у Враца, а посленка предстоеше да са разпространи насекъде по свето. Мачъко Мито междувременно лингаросваше мачката Клеопатра до едно кошче за боклук, а она облизваше отегчено мининко блажно бурканче от маринована цаца с ланска олиевеа. Мито са чудеше как може ората да са толко сбръкани и неблагодарни, да си не качат булките, та после да си качат кръвното, ма оно те го те и те така.

 7. Само да ви напомня за "Лека нощ!":

  АЗ СЪМ ПРОТИВ ВОЙНАТА, във всичките и форми и наименования!? НЕ ОПРАВДАВАМ човешките жертви и разрушения, каквато и да е каузата!
  Искам войната незабавно да спре и считам че това е възможно само ако ТРИМАТА виновници моментално бъдат арестувани, публично осъдени и наказани!?
  КАЗАХ!

  Войнолюбци, iдите на хуй!

 8. Кожените гащи кво причиняват на представителя на 1 НЕУТРАЛНА СТРАНА бе!? Тия да не са по- лучили заповед да ги "убедят" доброволно да се присъединят към ОТБРАНИТЕЛНИЯ пакт нато бе :-?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *