Мачовете във Вторник, 07-06-2022

Начален час Първенство На живо по Резултат ⟳ Минута
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Лига на нациите, Лига A, Гр. 3
21:45 Германия – Англия
21:45 Италия – Унгария
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Лига на нациите, Лига B, Гр. 3
19:00 Финландия – Черна гора 2-0 КР
21:45 Босна и Херцеговина – Румъния
flag МЕЖДУНАРОДНИ МЕЖДУНАРОДНИ – Лига на нациите, Лига C, Гр. 1
21:45 Фарьорски острови – Люксембург
21:45 Литва – Турция

160 коментара по статията

 1. КАто дадат публиката и на двата отбора разбираш, че в този час трудно ще си поръчаш дюнер някъде....

    1. Сигурно си прав, защото аз само него съм чувала. Тоя не го знаех, че е от фалшивия Пуул, сега видях. :) В едни други новини, номер 7 от Германия е време да го пращат в някой лагер и да не го пускат повече да играе.

   1. да, той е.....тия май са единствените английски вратари във висшата лига....

   1. Те като ги гледаш как са се убили да стрелят във вратата, може спокойно и ме да ме сложат с една бира и торба череши в ръцете и мача да си продължи.

 2. Бах, тия ако продължават да се търкалят, от фирмата ще ми плащат извънредни за доглеждане на мача. 8)

 3. село Старопатица (Old duck ville на ингилизки). 06.06.2022 година. 22:22 ЕЕТ. Идеален селски център, на мозъчнио тръст прек епицентър. Пивницата "Патоко & Co" беше с двойно предназначение като името си, можеше да а герест паток, ма можеше да и слаба рикия, така беше с тоа обект, можеше да а пивница, ма беше и сборен пункт на мозъчнио тръст на селото. Кръчмаро бай Стури Спасов беше събрал поди тревожност и осторожност бившио кмет и настоящ поет Леонти Бръдов, бившио пощаджия и настоящ рикиджия Чудан Тръпков и настоящио биропиец и бивш византиец Платон Сократов. Последнио беше мъдър като шиле у жега и напредничав като вода между два брега, ма те го те и те ни те, но и останалите не беа по-доле - на връй глава ербап мозък, на ръце и на крака зли мазоле. Тава беше управителнио съвет на футболнио клуб "Порто" - село Старопатица, играещ мачовете на местнио стадион "Ещадио до Драгао", построен върху земята на спиртопокойнио Драган Сливков. Отборо беше у криза и бако Платон предложи да назначат за старши треньор овчаро Мило Кратов, отличаващ се с остър поглед и критическо мислене, създател на философското движение "мандръсиянство", като он и неговите последователе верваа, че с мандръсанье са оправа сичко - опаки ора, опаки футбалисте и т.н.
  - Давайте да го тураме, че сме са се разтуриле, он ше ги тури у ред, ели па ше нги го тура из ред! - мъдро препоръча кръчмаро и отвори пепива шишава с вино твърде зло и старо.
  - Тураме го, че тиа ни го туриа и за пред жените не сме мъже, ни моа ги разтуриме, ни моа да го туриме, станааме мъже за на дуд (черница) въже! - съгласи се с него кмето, а ото за силните мъже са характерни трудни решения у време проклето.
  - Оооо, дойде време или да са тоа отбор у ред тура, или да оре стадион за картофе и да са селекцеа разтура, или да са мъже с големи пръти, или да са секи на бай Мило отръти! - додаде горестнио пощаджия и надигна дамаджаната с пресна рикия.
  - Адашо ми а казал "Човешкото поведение протича от три основни източника: желание, емоция и знание.“ - тава сподели бай Платон и продължи - наште футбалисте требва да имат големо желание за тръчанье, требва да изпитват голема емоция, оти знанието, че ше ги натръти бай Мило овчаро е най-големио мотиватор къде моа измислиме, стрина Вуца (булкята му) разпраа, че подпре ли та с душегубняко у гръбо, а оно ше речеш, че та а подпрел с колено...
  Тежките времена за футболо у село Старопатица изискваа тежки решения и сериозни спортни, спиртни и еротически дръзновения, оти навремето мъдри ора са казвале, тава докъде са връзвале кукуржляк със сезале, та они са мъдро казале: най-големите геройства у тоа свет са извръшени за знаме на вършину и за свое дупе поди мешину.
  Тава си мислеше патицата Хортензия у близкио двор, она бодро са отправи къде патоко Тръмпи и зе да вири разчепатената си опашка. Он са оглеждаше у една локва и си правеше нова прическа у стил "български национал пред провал", ма пловчицата му са разкрека критично и он нги рипна на гръбината първично, па зе да са клати ритмично, доволна остана Хортензия сексуално, доволна беше и баба Гица (стопанката) морално, она го беше забелезала, че по цел ден само са перчи и модерчи, ма оно са лесно мъжкар не става, требва да са фръгаш яко и да фръчи на терено пръст и плява.

  1. Само Порто и нова прическа у стил "български национал пред провал". :D (alf)

 4. Ех, след този удар на Хари Кейн, още се чудя защо не го взеха в РМ? :D

  1. Няма такова противно отборчи. :) То боядисани, то прехвалени, въпрос на време е да ги потрошат.

 5. Тея дано направят добър мач ..
  И кво за племенчанки, а ?
  Я внимФайте кви ги пишете, ейй !

  1. с насичане, забавяне и никав синхром между звук и меризма, не мерси :)

    1. в следващия! таа тъпня за бедни студенти, очилати айтита и побръкани геймърчета ич не ми я фали ;)

      1. нз още
       зн че мога да превключа поне на 3 мача да видя гол ако има
       лежа си на диванчето, пия си,
       залагам и гледам кабо верде на компа
       по тивито върват некви хд новини
       и ме боли падката за вас боклици 8)

        1. ми немам интерест към подобни приятелски мачлета
         предпочитаммария ванкова (izchukan)

 6. 21:45 Германия – Англия. От както Рюдигер каза, че е фен на Пепе, вече съм му фен. Ще хвърчи наглийска перушина. :)

   1. Да отпадат Наглия и Талия, и ми дреме за залозите ти. 8)

    1. Зла жена!? (shake)
     дори за израел, сърбия, че даже и за украйна бих бил пред Швабие ве!

    1. Както казва една приятелка от Плевен: "Тотална липса на банкетна култура" :)

 7. И защо Тиквата нищо не е напрайла 11 г. за европеизиране безопасността на жп прелезите, м?

   1. не ве, изкопаемо... (fp)
    За загиналите днес 2ма машинисти и шофьора на камион + ранените и помлените камион, локомотив, вагони ...

    1. Не чета новини ве, много рядко. Ама това с волтовата дъга ми се мярна нейде.

     1. Завиждам ти, както и на Бийни! Живеете си във ваш собствен свят, не са интересирате от заобикалящата действителност, сигурация ше сте последните двама оцелели в светът,дет даже нема и да сте разбрали че он е загинал от пандемия, ядрена война или глобално притопляне (y)

      1. Че кво лошо намираш? По цял ден да гледам/чета фалшиви новини и да се ядосвам за някви неща, които не зависят от мен по никъв начин? Виж, ако ще правите зулуми, винаги съм на първа линия. :)

       1. не бре, искрено ви се кефя, наистина! Я също имам двама колеги кат тебе, дет у дом немат ни телевизор, ни радио ... ма инак изглеждат напълно нормални де ;)

        1. Ми отваряй терасата и фиргай на котитата ТВ-то и готово. :)

 8. Ох, понякога тия срещи сериозно ми изпитват търпението да дръпна шалтера на рутъра. Да ви пикая на Цицкото и тъпите ви глупости, айшшшшшшшшш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *