Левски издигна Боби Михайлов

Ръководството на Левски издигна кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС.

Тази сутрин представители на „сините“ пристигнаха в сградата на футболната централа, за да внесат номинацията на Михайлов. Това сториха финансовият директор на клуба Красимир Иванов и Галя Костова. „Сините“ излязоха и с официална декларация, с която обясниха мотивите си относно подкрепата на бившия вратар.

Конгресът за президент на БФС е на 16 февруари.

Президентът на БФС Борислав Михайлов излезе с коментар преди утрешния Изпълком на централата. По-рано днес от Левски издигнаха официално кандидатурата за нов мандат на бившия капитан на България. Ето какво каза той:

„Изключително доволен съм и благодаря на ръководството на Левски, че има доверие в мен. Не е толкова учудващо, защото все пак аз съм играл в Левски 15 години, както и цялата ми фамилия. Благодаря им още веднъж и се надявам да не ги разочаровам. Според мен ще има и други клубове от всички нива на българския футбол. От днес започва кампанията, така че живот и здраве ще се видим на 16-и. Аз не съм давал пресконференции, утре имаме Изпълком – последен преди конгреса. Ще ви бъде отговорено на всички въпроси.

Нормално е, когато има конгрес, има кандидати, да има интерес и в обществото. Нито аз, нито моите колеги влизаме в някакви лични нападки. Отговорихме в края на миналата седмица на всички лъжи, които бяха изговорени от т.нар. кандидат-президент и неговия екип. Нямам никакви притеснения. Конгресът не е самоцел – идват 550 делегати и избират човека, който предпочитат. Двама души от екипа на Любо Пенев са били треньори, които не са класирали отбора. Нека всеки си носи отговорността и да си гледа собствената камбанария“, заяви Боби Михайлов.

94 коментара по статията

  1. 18-годишната Никол (псевдоним), начинаещ модел от Италия, пусна на търг девствеността си. Изумителната красавица решила да продаде невинността, за да може да плати за обучението си и да купи къща за родителите си, съобщава "Сън". Според Никол, много мъже са се заинтересували от нея. Те са писали на агенцията, която провежда търга. В момента най-високата предлагана сума е почти един милион евро. На 16 годишна възраст момичето се е срещало с мъж, който бил много по-възрастен от нея. Той й обещал вечна любов, семейство и щастлив съвместен живот заедно, но Никол се уплашила от натиска от негова страна и се разделила с кавалера. След приключването на връзката тя започна да мисли за образованието си и за това, че желае да учи бизнес в Кеймбридж. "Когато започнах да преглеждам в интернет за начини за финансиране на моето обучение, то аз попаднах на обяви за аукциони, където научих, че някои момичета успяват да се продадат за 3 милиона лири. Тогава реших, че и аз ще го направи, когато навърша 18 години", обяснява италианката.

Comments are closed.