Левски забрани достъпа до „Герена“ на Веселин Минев и Боян Йоргачевич

Днес отборът на Левски ще стартира подготовката си за новия сезон с високо напрежение на „Герена“, пише „Меридиан мач“.

Причината за това е, че двамата капитани на тима Веселин Минев и Боян Йоргачевич са били предупредени в телефонни разговори да не се появяват на първата тренировка. Както ТОПСПОРТ първи съобщи, те попадат в черния списък на старши треньора – Николай Митов и от ръководството искат час по-скоро да скъсат договорите им. В случай, че някой от тях се появи на сбора, на домакина е наредено да не му дава екип!
Въпреки това Минев се е заканил да дойде на „Герена“, за да си каже „довиждане“ със съотборниците си, макар да е бил увещаван да не го прави. Той бе на стадиона и вчера за разговори с шефовете.

Всичко това изглежда доста странно, като се има предвид, че Боян и Веско са дали много на Левски и раздялата с тях може да стане по доста по-цивилизован начин. Още повече, че двамата наскоро подписаха нови договори, така че раздялата трябва да стане по взаимно съгласие.

Няма да е изненада, ако и Франсис Нар го последва същата съдба. Той ще получи днес ултиматум да отиде под наем в Черно море или някой друг отбор по негово желание, или ще бъде изолиран от отбора и няма да тренира.

265 коментара по статията

  1. Дейба Фен-овете, дейба! Развалят ми кефа от ранното идване, тишината и спокойствието в офиса и кефа от сутрешното кафе на терасата! Ей на, сека сутрин идват и кртът от 8 до 9, деба и терасата, деба и чудото. Тава ако бехме дали две иляди лева само на 1 Фен, щеше вече да я е опаткал и да е забрайл още преди 2 месеца (shake)

Comments are closed.