ГДБОП влезе в БФС

Офисите на Българския футболен съюз (БФС) в „Бояна“ бяха „посетени“ преди минути от специализираните части на ГДБОП, съобщи Sportal.bg. 30 униформени служители на службата влязоха в сградата на Съюза. Достъпът на медиите е ограничен и започва проверка.
Има двама отведени за разпит.

Както е известно, по-рано днес Борислав Михайлов подаде оставка като президент на Футболния съюз, която му беше поискана от премиера Бойко Борисов.

Оставката му беше поискана от премиера Бойко Борисов след мача срещу Англия. Малко след това излезе информация от медийния директор на БФС Христо Запрянов, която гласеше, че Михайлов е отказал да подаде оставка.

178 коментара по статията

 1. Аз предлагам да не са прайм на скромни и да издигнем Чичи за президент на БФС а Цольо за вицепрезидент. Не че нещо ама съм Убеден, че мнооо лесно ши са впишат в средата :P

  1. Твърдо НЕ!
   Фена трябва да е президент, Чичката да му е адвокат на дявола, а Цолю пресаташе! Тебе мое та назначим за шев на съдийскато комисия, че и Литекс тире София да фане ръка ;)

   1. А гинко билобата ве про3? А хапчето за сърце? А хапчето за кръвно? А хапчето за нерви с малко уйски? А хапчето за подагра? А мазилото за колена? А разтвора за лещите? А освен лещите двата чифта очила - за близко и надалеко? А миене на ченето и поставяне у чаша с таблетка Калгон? А четкането на перуката? А тапите за уши? А топла тухла в леглото? А уринатор до главата? А бастуна на стойката?
    Еееееех, лесно ти е на тебе, ма на старите хора лягането ни е цял ритуал, дееба...

 2. експери,
  имам 1 практически, но същевременно хипотетичен въпрос:
  Хипотетично, ако 50 платени провокатора са достатъчни да свалят несменяемия и вечен Борислав Михайлов, то колко платени провокатора са необходими за да свалят несменяемя и вечен ББ?
  Благодаря!

   1. бе само да си поверва прекалено и да настъпи икономическите интереси на някой от истински големите и глей кво става... още повече че ся му го нема консилиерито или ния си мислим че го нема :-?

     1. баце, нема диктатор, който да може да оцелее сам, ако няма свита верни пазачи и ако не приобщи към каузата си феодалите/болярите/олигарсите, както искаш ги наречи. Проблемът му е че не може после да слезе от сцената по желание, когато той си поиска ... ама нема никав сми да ти повтарам историята

 3. Проектът ни е като от книгите - добра база, отлична школа, за чудо и приказ, нов и модерен стадион, красавец... Това е!

  ма от автобус няма нужда.... (yahoo)

 4. павката колев в тандем с нойзи... има са плющят на симпозиуми...

    1. Пари давам да го видя! Смятай пресконференция... Двете шкембета с мустаците...

     1. ГА няма шкембе... ма може покрай ромба да се отпусне

 5. Краев ще е. Барто е прав. И още едни много пари ще се разделят както трябва.

 6. - Арестуван си за производство на нелегален алкохол!
  - Ма аз не произвеждам, бре!
  - Те - имаш казан за варене на рикия.
  - А за изнасилване че ме арестувате ли?
  - Що?
  - Що и за изнасилване имам инструмент, ма за казана са фанаате..

 7. Задържаха шефа на съдиите след акцията

  Пак отрязаха здравата глава

   1. тъпчо, с такива неща не е хубаво да се подиграваш... виж за джендърството му може... :)

 8. начи, решнието е само 1 - огнянова и грънчарова да додат им напрайм по 1 бебе, че да мирясат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *