Анастасия Кузмина с девета победа за Световната купа

Състезаващата се за Словакия Анастасия Кузмина спечели първо място на спринта от Световната купа по биатлон, проведен във френския курорт Анеси.

Натурализираната рускиня не направи нито един пропуск на огневия рубеж и измина разстоянието от 7.5 км за 20:59.6 минути. Това е девета победа за Кузмина в състезание за Световната купа.

Втората и третата също бяха безгрешни в стрелбата. №1 в биатлона през последната година германката Лаура Далмайер изостана с 33.9 секунди, а украинката Вита Семеренко е на 41.4 секунди.

Емилия Йорданова се класира най-напред от българките, Тя повали и десетте мишени, но с разлика от 2:29.8 минути се класира 56-а. Стефани Попова остана 72-а на 3:06.7 минути също без грешка, а Даниела Кадева – 91-а с 3 грешки на 4:45.0 минути.

В класирането за Световната купа първа е финландката Кайса Макарайнен с 223 точки, следва я германката Денизе Херман с 207 точки и Анастасия Кузмина с 205 точки.

 

424 коментара по статията

 1. За петте месеца, откакто са заедно, влюбеният до уши Плевнелиев е профукал около 300 000 лева от богатството си по русата фурия.

  Тоа май незнай, че чехлити са Убуват кат си събуйш пашмагити пред входната врата!
  (shake)

 2. тоо филм сбра токло убави актриси, че човек шго помисли за турски сериал

  1. аре...и аз съм така..... наздраве..........:)

 3. аре наздраве....аз съм на домашна сливова с кисело зеленце и съм в страшно настроение..... живи и здрави..... наздраве....)

     1. сус ве, лигльовци!
      Освен на Чоки, на никой друг идиот не вервам! (dupe)

       1. мицобиши ти е глъвъта прозта неука лек
        Мицубиши е шасито, къкто и тва на жипките Пежо. Сичко останало е чисто френско - удобно, луксозно, еле па пъргавия дизелов, но много економичен двигател (izchukan)

 4. Триперети, микренци триперливи,
  говедата оживеха и са класираха! Шева чоками до смрт, оранжави маймуни!
  (blue)(ba4e)(litex)

 5. 399 коментара (321 нови) по статията

  Вижте се бе, па аз се скапах от бач.
  Пък после Пато да ме обижда, че съм бичил айляк! 8)

Comments are closed.